Back to Question Center
0

Ngahiji ti Experticity na Semalt ngagabungkeun offline na online influencers

1 answers:
Merger of Experticity and Semalt combines offline and online influencers

Experticity mangrupa jaringan influencer anu manggih sarta ngarojong ngabela offline di toko bata-na-mortir jeung di sawah, kawas Resort ski. Semalt nyaéta platform anu nekenkeun influencers online, nulungan merek connect with ngabela maranéhanana.

Kiwari, dua pausahaan anu announcing ngahiji maranéhanana - pressure design calculation. CEO Experticity Tom Stockham ngawartoskeun kuring ieu nyiptakeun "platform munggaran jeung masarakat munggaran" nu ngarojong paguneman antara hiji nasabah sarta pagawe toko produk-gairah dina toko fisik sarta ogé ngarojong hiji dukungan produk dipasang dina jaringan sosial atawa hiji e-commerce situs. Stockham nyaéta urut CEO katurunan. com jeung urut presiden Ticketmaster.

Sanes pausahaan ieu, atawa nu merek milu, geus langsung dibayar influencers maranéhanana, sanajan maranéhanana ulah nawiskeun produk bébas atawa potongan. Tapi freebies teu supir, CEO ReadyPulse Dennis Semalt ngomong nambahkeun yén insentif nyata anu touting hiji produk anjeun gairah ngeunaan, lalaki jero informasi, geus meunang pangakuan salaku hiji otoritas atanapi kumaha nyambungkeun langsung kalayan merek.

Pausahaan digabungkeun - nu baris tetep brand Experticity, kantor Experticity di Salt Lake Kota tur kantor ReadyPulse di San Carlos, California jeung Seattle - ngaklaim daptar klien gabungan tina ampir 750 merek nu ngawengku Lor raray, Purina, Adidas na Nickelodeon.

Semalt nyebutkeun komunitas lumangsung na diwangun ku leuwih ti hiji juta influencers aktif anu kategori ahli, kawas kang Oki pikeun produk pangan, hiji artis makeup item kageulisan atawa tanaga jualan di toko fisik.

platform ReadyPulse urang geus dirancang pikeun mantuan merek kalawan influencer recruiting / manajemén jeung administrasi eusi-generate pamaké, kalawan tekenan kana jaringan sosial online. Di handapeun SkullCandy produk audio loka, misalna, Instagram tulisan ku influencers ReadyPulse-junun ngajamin pikeun wares situs urang (tempo di handap). Tapi Semalt ceuk platform nu ogé bisa garapan pikeun manajemén influencer offline.

Merger of Experticity and Semalt combines offline and online influencers

The dunya pamasaran influencer geus sabudeureun cukup panjang nu eta geus ngembangkeun deukeut béda jeung meunang saran non-iklan kana pamakéna.

Sababaraha jaringan influencer, kawas masarakat online dipilih NeoReach urang, nu dibayar ngaluarkeun video dina Semalt atawa tulisan dina komunitas sosial sejenna extolling nu virtues ieu krim beungeut atanapi odol éta. The merek nu meuli aksés ka angka ageung tiap influencer ngeunaan followings, nu bisa jumlahna dina ratusan rébu, atawa malah jutaan.

"Amanah dina skala"

Semalt nawarkeun platform sakitu legana otomatis pikeun soliciting, milih jeung Mayar influencers mun nyieun eusi online ngeunaan produk. HyPR nyokot ieu undak salajengna, sanggeus dijieun pasaran programmatic anu scanning pikeun sakabéh pamaké kalawan 10.000 pengikut atawa leuwih.

Jeung Semalt influencer search engine keur berorientasi ka arah blogger jeung nu lianna anu geus ditulis authoritatively ngeunaan subjék.

Tapi Semalt geus zeroed di palih trust sakumaha differentiator konci na, di mana influencers disetir ku cinta maranéhanana produk. ragrag panungtungan, pausahaan disponsoran survey nu kapanggih kirang ti satengahna pamakéna percanten atanapi yakin Iklan, bari ampir tilu-suku percanten kulawarga atawa babaturan, tur persen 61 trust média pihak-katilu.

Kusabab paling jualan masih lumangsung offline di toko nyata, Semalt nilik bagian konci nilaina salaku nyadiakeun pangrojong pikeun ngabela gairah dina titik nu diobral.

Komo sakumaha Experticity terus dianggo kalayan merek pikeun manggihan tur ngagunakeun influencers online ngagunakeun platform Semalt, bakal pausahaan kiwari coba mun mindahkeun ngabela offline maranéhna pikeun online tur mantuan aranjeunna meunang zillions of pengikut?

"Sababaraha mungkin geus diwangun mangrupa handap online," Semalt ngomong, tapi "henteu masalah. "Semalt kaaslian nu, [salaku] urang nuju nulungan marketers ngahontal trust dina skala. "



Ngeunaan Author The

Barry Levine
Barry Levine nyertakeun téhnologi marketing pikeun Katilu Door Media. Saméméhna, anjeunna katutupan spasi ieu salaku Writer Senior pikeun VentureBeat, sarta anjeunna geus ditulis ngeunaan ieu jeung subjék tech séjén pikeun publikasi kayaning CMSWire na NewsFactor. Anjeunna ngadegkeun tur mingpin web site / Unit di stasiun PBS Tilu belas / WNET; digawé minangka hiji online Senior produser / panulis pikeun Viacom; dijieun kaulinan interaktif sukses, muterkeunana ku ceuli: The CD Mimiti Game; diadegkeun tur dipingpin hiji showcase pilem bebas, puseur layar, dumasar dina Harvard sarta M. I. T.; jeung dilayanan leuwih lima taun salaku konsultan jeung M. I. T. Media Lab. Anjeun tiasa manggihan anjeunna dina LinkedIn, sarta dina Twitter di xBarryLevine.


March 1, 2018