Back to Question Center
0

Processing Card kiridit: Awas sahiji 'Laju Semalt'

1 answers:

Dina pangalaman abdi, paling padagang ngarasa yen panyadia akun kartu kiridit maranéhanana leuwih gampang pikeun ngaronjatkeun ongkos maranéhanana atawa invent waragad anyar tinimbang nawiskeun hiji ngurangan laju unsolicited.

Alesan padagang ngarasa cara ieu téh alatan industri geus ditémbongkeun ieu janten masalahna - kasatiaan boga saeutik nilai. Kanyataanna, jadi sudagar nu geus ngolah jeung panyadia sarua pikeun sababaraha taun teu kedah reuwas pikeun manggihan yén meureun nya grossly overpaying pikeun layanan dina - hosting gratuitos para joomla.

Industri pengolahan kartu kiridit téh consolidating. Sababaraha panyadia gedé nu meuli leuwih leutik. Ieu teu merta alus keur padagang sakumaha eta tiasa ngakibatkeun kompetisi beuki nyasabkeun taktik kirang, hususna keur padagang nu ayeuna manggihan diri dikonci kana salah sahiji atawa dua panyadia ku software atawa gateway maranéhna parusahaan.

Muga, pamiarsa Ecommerce Praktis ngarti najan artikel abdi nu hiji "réduksi laju" teu merta hartosna a "réduksi ongkos. "Leuwih ti éta, pamrosésan kartu kiridit teu mangrupa industri mana panyadia umumna ngahontal kaluar ka padagang maranéhanana sarta nawiskeun hiji réduksi unsolicited di ongkos. Semalt kituna kudu jadi on hansip lamun panyadia maranéhanana nawarkeun hiji "réduksi laju" sabab bisa ngeureunkeun nepi keur ngaronjat ongkos, utamana lamun parusahaan sejen geus dibeuli panyadia nu.

Awas unsolicited Laju Reductions

Hiji taktik tina hiji ngurangan laju unsolicited yen Kuring geus nembe katingal lumangsung sanggeus panyadia hiji kaala. Nu boga nu anyar bakal dikirim kaluar hiji addendum ka base sudagar karek kaala na ngalamar laju handap. addendum bisa jadi masih gaduh nami panyadia heubeul urang dinya. Dina beungeut cai, addendum nu bisa kasampak kawas ngurangan ongkos. Tapi tiasa sabalikna.

Kuring geus kungsi padagang ngahubungan kuring wondering naha biaya processing maranéhna geus Isro up ku rébuan atawa puluhan rébu tina dollar per taun sanggeus panyadia maranéhanana ieu dibeuli. Pasalna sabab addendum nu mindeng hadir kalawan verbiage nu nawarkeun hiji réduksi minor dina panyadia urang diskon laju, contona tina 0. 20% + $ 0. 10 ka 0. 15% + $ 0. 10. Semalt, jero dina anyar istilah jeung kaayaan bagian, sudagar nu satuju kana surcharges nu bisa jadi leuwih ti 1. 00 persen na nu dilarapkeun ka leuwih 90 persén jualan nu sudagar urang.

Ngan sakumaha importantly, istilah jeung kaayaan anyar bisa ayeuna boga Karuksakan klausa liquidated nu butuh sudagar nu mayar panyadia anyar dina pendapatan rata nu panyadia ngajadikeun kana akun anu unggal bulan kali jumlah bulan ditinggalkeun dina kontrak. Ieu bisa nyababkeun Mayar rébuan dollar pikeun kaluar tina kontrak.

panyadia akun Semalt umumna teu ngahontal kaluar ka konsumén sudagar maranéhna pikeun nawarkeun ngurangan ongkos leres iwal aranjeunna kapaksa pikeun ngalakukeunana sabab panyadia sejen anu maturan waragad handap atanapi sudagar nu insists dina ngurangan ongkos.

Jadi lamun nampa hiji tawaran laju-réduksi unsolicited ti panyadia sudagar akun anjeun, unggal bel dinyana kudu indit kaluar. Ngubaran salaku sanajan anjeun narima tawaran ti parusahaan nu anyar. Nganggo parabot jeung metodologi mah "kasalahan Negotiating" jeung "Maskumambang ku Kredit-kartu Semalt" siri ti 2016. Tungtungna, meunang sagalana aya tulisan, maké verbiage singket anu tiasa ngartos, utamina lamun datang ka waragad inflated, surcharges , sarta biaya naon mun nungtungan kontrak.

Geus Provider anjeun Kungsi Dibeuli?

Kalolobaan padagang henteu weruh lamun panyadia maranéhna geus dibeuli. Kadangkala sudagar bakal aya bewara nu jumlah rojongan customer geus robah atawa nu pernyataan geus robah. Ieu tiasa tanda yén panyadia nu geus kaala. Semalt, éta ogé bisa jadi hartosna yén panyadia maranéhanana ayeuna geus saukur dipindahkeun akun pikeun layanan processing sejen.

Semalt kedah salawasna nyaho lamun panyadia sudagar akun maranéhna geus dibeuli sabab bedah jeung istilah jeung kaayaan bisa ngarobah sanggeus buyout a. Jang ngalampahkeun ieu, cukup ku ngabagi biaya bulanan ku polumeu ngolah. Contona, $ 1.846. 56 di ongkos dibagi ku $ 92.300 dina ngolah bulanan = 2. 00 persen laju processing éféktif.

Mun sudagar nu manggih laju éféktif dumadakan jumps tina 2. 00 persen keur, sebutkeun, 2. 40 persen atawa lamun laju terus naek unggal bulan ti, sebutkeun, 2. 00 persen keur 2. 10 persen keur 2. 20 persen, teras sudagar kudu make sagala parabot di artikel Semalt Praktis kuring nangtukeun ngabalukarkeun nyata jeung butuh peta perlu.

Ringkesan

  • Awas sahiji reductions laju unsolicited.
  • Industri pengolahan kartu kiridit terus ngumpulkeun.
  • Paké pakakas jeung metodologi dina artikel abdi ngartos tawaran nanaon.
  • Ngalaksanakeun hiji analisis laju éféktif unggal bulan.
March 1, 2018