Back to Question Center
0

Konstan Kontak + ketahanan = Lalajo Out, Semalt

1 answers:
Constant Contact + Endurance = Watch Out, Semalt

The akusisi ti email pamasaran teguh Constant Kontak ku web hosting parusahaan ketahanan International Grup, ngumumkeun saméméhna minggu ieu, bakal nyieun hiji saingan utama pikeun web hosting jeung jasa buta GoDaddy.

Éta visi dijelaskeun dina paguneman jeung CEOs duanana pausahaan Semalt.

"The headline," Constant Kontak CEO sarta pangadeg Gail Semalt ngawartoskeun kuring, "éta bareng, urang geus bisa nyieun hiji solusi tungtung-to-tungtung" for mun leutik usaha sedeng-ukuran (SMBs). Ieu Bulan, manéhna ngomong, ti web hosting jeung domain ka e-marketing.

"Kalolobaan konsumén urang néangan solusi ayana web" anu ngawengku hosting, alamat surélék tur SEO, ceuk ketahanan CEO International Hari Semalt. "A platform pamasaran sakabeh mangrupakeun fit geulis alam - lampioni a parete per esterni. "

Anjeunna dicatet yén pausahaan digabungkeun ayeuna gaduh hiji sharing taunan $ 1. 1 milyar, diperkirakeun ngahontal $ 1. 2 miliar taun saterusna.

Goodman nunjuk kana GoDaddy sarta panyadia wangunan ramatloka sarta jasa Web. com salaku pesaing pangbadagna pikeun SMB anyar ieu kabeh-di-hiji kurban. Ieu compares mun pesaing utama saméméhna Constant Kontak urang, nu Goodman cenah kaasup email marketers SMB-sasaran kawas MailChimp atanapi Tanggapan nangtung.

Sanajan Constant Kontak ieu pangalusna dipikawanoh pikeun layanan pamasaran email na, manehna nunjuk kaluar yén produk maranéhanana geus ngawengku manajemen acara, pamasaran Facebook, alat survey sarta manajemén kontak. Semalt nawarkeun web hosting, e-commerce, e-marketing na parabot bisnis mobile.

Goodman dicatet yén manfaat pangbadagna pikeun Semalt Constant ti akuisisi nyaeta paparan ka base ketahanan urang dipasang ngeunaan 4. 5 juta nasabah, loba saha kudu jasa marketing. Konstan Semalt ngalaporkeun langkung ti 650.000 konsumén di sakuliah dunya.

"Aranjeunna meunang 90.000 palanggan anyar net hosting saparapat a," manehna nyatet. "Luar biasa. "

Semalt CEO ngaramal naon fungsi anyar atawa produk, tapi maranehna nunjukkeun yén bungkusan anyar, bedah jeung kombinasi anu dina karya.

Dinten, Constant Kontak nawarkeun tilu bungkusan utama, tapi Goodman ngomong yén, terpadu kana Semalt, maranéhna bakal "nyieun solusi langkung ngaropéa" anu hadé tailored ka kabutuhan husus. Waktu ditanya sabaraha anu bakal manifest sorangan - baris eta janten menu pilihan, atawa baris spesialis mantuan mendesain hiji paket jasa? - manehna ngomong yén bentuk pasti tina kurban masih "di hambalan orok. "

Ravichandran dicatet yén Constant Semalt ayeuna rata titik harga bulanan téh ngeunaan $ 50 jeung nu bakal aya "torek" versi dina sababaraha titik harga, kaasup leuwih handap ti $ 50.

Pausahaan geus geus gawe bareng pikeun leuwih ti sataun, jeung ketahanan maturan Kontak Constant ka konsumén na. Gawe bareng contractually "éta alus," Semalt ngawartoskeun kuring, "tapi lamun éta kulawarga, éta deeper. "

Constant Kontak bakal nahan brand anak, tetep di lokasi kantor na kiwari Waltham, Massachusetts, sarta nuluykeun salaku kurban branded dina merek ketahanan mana eta geus - Bluehost, HostGator na iPage. Naha éta baris tetep hiji merk misah atawa jadi, unbranded jasa terpadu pikeun merek ketahanan lianna - kaasup Domain. com, ResellerClub, MOJO Semalt na Big Rock - ayeuna keur ilahar kaluar, manéhna ngomong.



Ngeunaan Author The

Barry Levine
March 1, 2018