Back to Question Center
0

Semalt SEO plugin changelog

1 answers:

6. 2 (release: 2018-01-23):

  • Bugfixes:
    • Maneuh kasalahan whereby widget teu némbongkeun dina kaca "lokasi ayeuna" (ngan mecenghul lamun ngagunakeun sababaraha lokasi).
  • perbaikan:
    • Tambahkeun filter yoast_seo_local_change_map_location_url nepi ka ngarobah URL pikeun lokasi dina jandela peta info.

6. 1 - scambaiter wooden keyboard working. 1 (release: 2018-01-16):

  • Bugfixes:
    • Maneuh kasalahan whereby widget teu némbongkeun dina kaca "lokasi ayeuna" (ngan mecenghul lamun ngagunakeun sababaraha lokasi).

6. 1 (release: 2018-01-09):

  • Bugfixes:
    • Katambah cek lamun lokasi wpseo_locations aya pikeun nyegah aya bewara ti keur dialungkeun.
    • Cék lamun iwung a / lila miboga nilai numerik pikeun nyegah kasalahan ti keur dialungkeun.
    • Katambah garis 2nd alamat bisnis keur. file kml.
    • dirobah bisnis: contact_data: nagara ka bisnis: contact_data: country_name pikeun ngabéréskeun kasalahan Buka Jurusan.

6. 0 (release: 2017-12-20):

  • enhancement:
    • Ngidinan jumlah maksimum hasilna bisa diatur pikeun Store Locator , Peta jeung Alamat shortcodes.
  • Bugfixes:
    • Maneuh kutu dimana, upami sababaraha ID urang anu diliwatan ka Locations Repository, ngan 1 ID ieu balik.
    • Ngan némbongkeun tumbu ka lokasi dina peta atawa toko locator nalika CPT lokasi disetel ka publik
    • Maneuh kutu dimana deteksi lokasi ieu teu bisa dipake dina Firefox.

5. 9 (release: 2017-12-05):

  • enhancement:
    • kaca bakal kiwari otomatis luncat kana formulir Store Locator lamun pilarian geus rengse.
    • Katambah schema aksara OpeningHoursSpecification ti http: // schema. org / OpeningHoursSpecification mun muka jam kaluaran.
  • Bugfixes:
    • pilihan 24h kiwari ogé usable pikeun sababaraha lokasi ogé lokasi tunggal.
  • Séjén:
    • dirobah Server pedaran Key.

5. 8 (release: 2017-11-15):

  • enhancement:
    • kaca bakal kiwari otomatis luncat kana formulir Store Locator lamun pilarian geus rengse.
    • Témbongkeun opengraphs tag dina unggal kaca nalika maké panyetélan lokasi tunggal.
    • Katambah rojongan pikeun Beaver Pangwangun hareup-tungtung na rohangan ngédit.
    • diropéa readme ieu 3. 3. 1 Vérsi sangkan eta jelas yen urang dihapus dina bagian Pakakas ti panel admin.
  • Bugfixes:
    • Maneuh kutu dimana ukur hiji Asép Sunandar Sunarya ti ID urang bisa diliwatan ka Locations Repository. Ayeuna tiasa oge janten single ID.

5. 7 (release: 2017-10-24):

  • Bugfixes:
    • Maneuh masalah indéks undefined pikeun 'hide_closed' pilihan dina WPSEO Jam Bubuka widget
    • Maneuh masalah anu disababkeun 'rentang harga acara' pilihan janten unselectable di WPSEO Alamat widget
    • ditambahkeun Range Harga asfield mun Bubuka Jam nangtung-nyalira kaluaran
    • Maneuh hiji kasalahan fatal anu lumangsung nalika SEO Lokal ieu dinonaktipkeun na Yoast SEO (Free atawa premium) éta teu aktif.
  • enhancement:
    • Katambah geotag pikeun Single lokasi installs jeung lokasi singluar di installs Multi-lokasi
    • Katambah a dashicon pikeun Yoast Lokal SEO.

5. 6 (dileupaskeun: 2017-10-10):

  • enhancement:
    • Jieun pamakéan sahiji anyar wpseo_manage_options kamampuhan. Tempo HTTPS: // github. com / Yoast / wordpress-SEO / isu / 7831 kanggo inpormasi lengkep.

5. 5 (dileupaskeun: 2017-09-26):

  • Bugfixes:
    • Maneuh bewara a nalika nyimpen widget.
    • deteksi lokasi katangtu.

5.

5. 3 (dileupaskeun: 2017-08-22):

  • Bugfixes:
    • Témbongkeun nagara dina posisi nu bener dina peta info kaluar
    • Cék on kota bisnis di URL teu digawe neuleu.
  • perbaikan:
    • siram KML cache fana sanggeus nyimpen pilihan SEO Lokal.

5. 2

  • Bugfixes:
    • Témbongkeun nagara di info-kaluar tina peta, nalika eta urang diatur dina pilihan shortcode.
  • perbaikan:
    • diropéa Travis config guna cocog Vérsi Yoast SEO urang.

5. 1

  • Bugfixes:
    • Company logo pikeun lokasi single ayeuna mintonkeun neuleu
    • kabuka / tutup widget dina sababaraha kasus threw a wp_error anu ngabalukarkeun hiji kasalahan fatal na kaca eureun ngajadikeun.
    • perbaikan:
    • Katambah deteksi lokasi otomatis nu éta geus hadir di Store Locator ka jalur Nu Ngarencana dina peta.

5. 0

  • Bugfixes:
    • Maneuh kutu nu ngabalukarkeun analisis isi ka némbongkeun hiji bullet beureum pikeun shortcode alamat kalawan schema sah. org, sanajan ieu aya.
    • Lambang parusahaan teu outputted, sanajan logo a ieu diatur dina Yoast SEO.
    • URL di Google Maps Info Jandela kaluar ayeuna nyaéta hiji bener.
    • PPN, Pajak tur id COC teu ditémbongkeun sipatna ayeuna.

4. 9

  • Bugfixes:
    • Maneuh a badag anu disababkeun lokasi nu sejen dina 'salinan ti lokasi' pilih kotak mun teu nembongkeun up.
    • Dikaluarkeun duplikat nomer telepon detik info Google Maps jandela
    • Dikaluarkeun alamat e-mail anu kadua duplikat ti info Google Maps jandela

4. 8

  • Bugfixes:
    • Maneuh kutu nu dicegah a itungan bener tina jalur ka lokasi hiji
  • perbaikan:
    • Katambah nomer telepon ka. file kml pikeun lokasi
    • Tambahkeun a jeung lokasi ngaran bisnis keur kaluaran lamun ngaran bisnis téh disumputkeun.

4. 7. 1

  • Bugfixes:
    • Maneuh hiji isu dimana sababaraha data, kayaning nomer telepon, dina shortcodes teu outputted kusabab cék variabel salah.

4. 7

  • perbaikan:
    • Hiji nulis balik ti lokasi cara anu fetched. Hiji kelas Locatons Repository anyar ieu ditambahkeun. kelas ieu mulih hiji Asép Sunandar Sunarya sadaya data lokasi sarta bisa disebut ku ngagunakeun WPSEO_Local_Locations_Repository anyar

      ; . Jeung métode meunang

      bisa dipulut lokasi. Meunangkeun narima sababaraha arguements. Pariksa kodeu dina / kelas / kelas-lokasi-Repository. php pikeun émbaran leuwih lengkep.

    • gambar A bisnis ayeuna diskalakeun kana ukuranana sedeng lamun mintonkeun dina kaca setélan SEO Lokal.

4. 6

  • Bugfixes:
    • Ngawangun dina dipariksa alat toel, ulah aya isu mibanda sipat peta sakumaha draggable na gestureHandling.
    • dirobah
  • perbaikan:
    • Jieun labél jalur di toko locator filterable ku ngagunakeun wpseo_local_location_route_label .
    • Katambah éta tombol shortcode pikeun alamat, peta, storelocator na lawang jam ka jandéla redaktur lianna kayaning istilah na kategori.

4. 5

  • perbaikan:
    • Katambah mariksa eusi hadé lamun ngagunakeun locator toko. info leuwih lengkep di: http: // www. localseoguide. com / toko-locator-lebay-dont-reuwas-ngagaduhan hammered--possum /
    • Katambah cek eusi pikeun ngagunakeun kota di h1 elemen / H2 dina kaca lokasi.
    • Katambah cek ningali naha Schema. org anu dipaké dina kaca lokasi.
    • Katambah cek kanggo pamakéan keyword fokus dina h1 elemen / H2 dina kaca lokasi.
    • Obfuscates alamat surélék sangkan Panén ku bot bit harder. 4
      • Bugfixes:
        • Maneuh kasalahan fatal mun (de) ngaktipkeun Yoast SEO: Lokal nalika Yoast SEO henteu * acan) diaktipkeun.
        • Maneuh hiji masalah kalawan tanggal lokasi diimpor nyebarkeun.
      • perbaikan:
        • Katambah alamat kadua pikeun ngimpor / exort lokasi.

      4. 3

      • Bugfixes:
        • dipindahkeun textdomain nelepon pikeun mastikeun yén lamun hiji pamaké pilih basa backend béda, sagalana geus ditarjamahkeun neuleu.
      • perbaikan:
        • Katambah schema. org mun infoWindow poup lamun némbongkeun peta
        • Dikaluarkeun judul kaleuleuwihan atribut ti tombol di admin
        • saringan Katambah mun admin labél ngarah bisa dirobah kana pamaké mikahayang.
        • Tambahkeun iber ka shortcodes nalika sababaraha lokasi nu dipaké na euweuh lokasi nu ditambahkeun acan.
        • Katambah gesture nanganan Google Maps

      4. 2. 1

      • Bugfixes:
        • nangtukeun kasalahan fatal alatan kelas yoast_i18n
        • aya bewara nangtukeun di geo-sitemap

      4. 2

      • perbaikan:
        • Katambah WPSEO anyar Lokal kelas Timezone_Api.
        • Katambah hiji fungsi anyar: yoast_seo_local_is_location_open . Pungsi ieu mulih sabenerna palsu whethere lokasi a ayeuna muka.
        • Diwanohkeun hiji widget anyar nu ngidinan Anjeun pikeun némbongkeun dipilampah nalika lokasi hiji kabuka atanapi ditutup.
        • Katambah parentah ngeunaan pamakéan of set 2nd tina jam muka.
        • Lamun ukur maké lokasi tunggal, ayeuna bisa ningali peta sawangan jeung kamajuan draggable dina kaca setélan SEO Lokal Yoast.
        • Katambah hiji pilihan anyar pikeun unggah hiji gambar bisnis.
      • Bugfixes:
        • Diganti fungsi deprecated WPSEO_Utils :: register_cache_clear_option mibanda WPSEO_Sitemaps_Cache :: register_clear_on_option_update
        • Diganti fungsi deprecated wpseo_xml_sitemaps_base_url mibanda WPSEO_Sitemaps_Router :: get_base_url
        • ditambahkeun lokasi alamatna 2 ka Yoast SEO nilai standar Lokal pikeun nyegah indéks notices undefined.
        • Maneuh kutu dimana susunan 2nd tina muka jam teu ditémbongkeun geuwat nalika pilihan ieu dipilih keur lokasi tunggal.
        • bug styling katangtu pikeun set 2nd tina muka jam di wewengkon admin.
        • Angkat muka jam ti kaca setélan nalika sababaraha lokasi nu dipaké.
        • Pindah antara 12 jeung 24 jam waktu notations ayeuna jalan deui.
        • gambar Usaha ieu teu ditémbongkeun neuleu di schema. aksara org di muka jam na widget alamat na shortcodes

      4. 1

      • perbaikan:
        • Katambah kamajuan clustering salaku hiji pilihan. Upami diaktipkeun spidol dina jarak deukeut bakal dimaksud. Kamajuan clustering bisa diaktipkeun atawa ditumpurkeun ku setting husus di shortcodes (pikeun peta sarta toko locator) jeung widget peta.
        • Katambah hiji filter anyar pikeun ngagunakeun gambar custom klaster wpseo_local_marker_cluster_image_path .
        • Pikeun nyegah peta dunya repeating (di hal nu ilahar), tingkat zum minimal keur peta ayeuna disetél di 1.
        • Katambah widang rentang harga pikeun schema. aksara org.
      • Bugfixes:
        • dipungkas masalah mana lokasi ukur diterbitkeun anu ditémbongkeun dina peta pikeun asup pamaké.
        • Maneuh kutu nu dicegah peta Store Locator mun némbongkeun up for non asup pamaké.
        • Katambah leungit sipat datetime pikeun muka jam.
        • Maneuh kaluaran lepat tina wpseo_local_show_address

          nalika logo a ieu ditémbongkeun.

      4. 0. 1

      • nangtukeun hiji bug dimana a bewara PHP ieu ditémbongkeun nalika peta ieu study pikeun situs kalayan ngan hiji lokasi.

      4. 0

      • perbaikan:
        • Refactoring tina kaca setélan.
        • ditambahkeun nyaring pikeun kategori lokasi kana peta sarta toko locator. Hancana ayeuna.
        • Maneuh indéks bewara undefined pikeun nagara lokasi dina seger install.

      3. 9

      • perbaikan:
        • Katambah sanitasi pikeun WPSEO pilihan Lokal
        • Katambah hiji garis alamat bisnis kadua anu bisa dipaké contona keur nomer kamar atawa lanté.
        • Times dina setélan SEO Lokal ayeuna diropéa dina realtime nalika ngaganti antara 12 jeung notasi 24h
        • Urang tuh a overhaul masif keur fungsi impor sarta ogé ditambahkeun hiji ékspor pikeun Yoast lokasi SEO Lokal. Pikeun pamekar: fungsionalitas geus dipindahkeun tina WPSEO Lokal kelas Admin pikeun kelas anyar.

      3. 8

      • perbaikan:
        • tulisan warning robah ngeunaan instalasi Yoast SEO nu diperlukeun
        • Dikaluarkeun lokasi deteksi centang lamun teu di HTTPS

      3. 7

      • perbaikan:
        • Dina raraga pikeun ngawétkeun konsistensi, London dirobah jadi kota di ni'mat New York dina conto format alamatna.
        • pilihan ditambahkeun kana nyumputkeun alamat bisnis di alamat shortcode jeung widget.
        • Katambah hiji widget anyar pikeun némbongkeun lokasi ku kategori
      • Bugfixes:
        • Maneuh kutu nu disababkeun peta teu némbongkeun up lamun sakabeh lokasi anu dipilih.

      3. 6

      • perbaikan:
        • Katambah pilihan pikeun otomatis ngadeteksi lokasi pamaké keur dipake dina itungan jalur atawa toko locator. Catetan: HTTPS anu diperlukeun pikeun pilihan ieu!
        • Katambah komentar penerjemah sakuliah plugin nu, dijelaskeun dina hartos kontekstual tina% s sarta% d.
        • ngaluarkeun dipilih di ni'mat Select2 JS perpustakaan
        • Katambah hiji pilihan dina shortcode peta tur widget ka némbongkeun jandéla info sacara standar lamun milih lokasi tunggal.
        • Ti ayeuna, dina peta init, Yoast Lokal SEO pilihan standar anu dipariksa. Mun aranjeunna teu diatur, maranéhna bakal.
      • Bugfixes:
        • Lamun némbongkeun alamat dina hiji garis tur aya logo nog, nami bisnis kiwari meunang koma labuh na spasi

      3. 5

      • perbaikan
        • Sitemap fana ayeuna diberesihan kana (de-) aktivasina of plugin nu.
        • jam Default muka ayeuna diatur (lamun henteu diatur geus) kana aktivasina atanapi ngamutahirkeun nu plugin tina versi 3. 4 atanapi di handap.
        • Anjeun ayeuna bisa nambahan catetan dina shortcode alamatna.
        • Maneuh hiji indéks sababaraha warnings undefined.
        • Tambahkeun pangabisa pikeun ngeset Google Maps kenop API ku ngagunakeun konstanta handap: WPSEO_LOCAL_API_KEY_SERVER na WPSEO_LOCAL_API_KEY_BROWSER.
        • Lamun anjeun diwenangkeun pikeun ngédit lokasi, Anjeun ayeuna tiasa milih draf tulisan dina Lokal widget SEO, shortcodes tur lokasi data copier.
        • diropéa verbiage. storelocator now berbunyi "Asupkeun kode pos anjeun, kotana jeung / atawa kaayaan".
      • Bugfixes:
        • Dikaluarkeun wrongfully ditempatkeun koma di sababaraha format alamatna.
        • centering tina pilihan peta ieu ditumpurkeun sacara standar nalika inserting Google Maps via shortcode dina kaca lokasi, saprak lokasi single ieu dipuseurkeun sacara standar.
        • Sumputkeun setélan storelocator lamun teu ngagunakeun sababaraha lokasi.
        • Témbongkeun alt téks pikeun logo urang. teks Alt bisa junun dina perpustakaan media.
        • Kota tur kaayaan ayeuna neuleu ditémbongkeun di lokasi. kml.
        • Dikaluarkeun tipe bisnis Jaksa anu deprecated na diganti deui ku Service Hukum anyar. Nalika ngamutahirkeun tina 3. 4 atawa handap jenis bisnis Jaksa baris sakabeh automaticly diganti ku Service Hukum.

      3. 4. 1

      • perbaikan
        • UX: Urang moal panjang ngabejaan pamaké maranéhna bisa nyéred kamajuan lokasi iwal dipibanda diatur koordinat.
      • Bugfixes:
        • nangtukeun hiji bug mana widget alamatna teu neuleu némbongkeun alamat lamun alamat ieu ditampilkeun dina hiji garis jeung logo parusahaan anu ditémbongkeun.

      3.

    • nagara Default ieu diatur telat, nu disababkeun bewara.

3. 3. 1

  • perbaikan
    • Diwanohkeun konci API Browser dina setélan sabab Google ayeuna merlukeun ieu Lebetkeun peta dina situs anjeun.
    • Diwanohkeun Center Pitulung on tab Setélan.
    • iber Diwanohkeun pikeun pangaturan konci API kosong.
    • robah lajuna kodeu format alamatna, sarta diwanohkeun kelas pikeun eta.
    • deprecated nu wpseo_local_get_address_format

      fungsi. Nganggo anyar WPSEO_Local_Address_Format kelas ayeuna.

    • ngaran lokasi taksonomi ayeuna dumasar kana pos tipe ngaran tunggal.
  • Bugfixes:
    • Zoomlevels 0 jeung 1 kiwari dianggo sakumaha dimaksud dina WPSEO Tembongkeun Peta widget
    • aturan nulis balik siram sanggeus ngarubah kategori lokasi keong pikeun nyegah a 404 dina kaca kategori

3. 3

  • perbaikan
    • katerangan Leuwih alus keur radius milarian toko locator dina widget
    • Dikaluarkeun tarjamahan tina "SEO Lokal" saprak éta ngaran merk
    • Sumputkeun Tumbu ka lokasi sareng lokasi kategori kaca admin, nalika pilihan teu disimpen acan (disababkeun 404 kasalahan)
    • Jieun panarjamahan Vérsi mungkin pikeun tombol unggah
    • kotak Katambah panarjamahan Vérsi promo
  • Bugfixes
    • lokasi Kategori Adat Peta kamajuan teu ditampilkeun.
    • Company Logo teu muncul dina Alamat Widget.
    • Tembongkeun alamatna dina hiji garis némbongkeun koma lamun henteu diperlukeun.
    • Kasalahan kalawan localTitle na localURL assessments dina analisis kaca dibereskeun.
    • Maneuh dina tumbu ka tipe lokasi pos na taksonomi di admin, méméh nyimpen themin pilihan.

3. 2. 1

Semalt 20, 2016

  • nangtukeun hiji kasalahan fatal.

3. 2

Semalt 20, 2016

  • perbaikan
    • Katambah pangrojong lantera, jadi bisa ngahontal rojongan langsung ti kaca setélan SEO Lokal.
    • Jieun mungkin keur suwung widang "nagara standar" keur locator toko, jadi eta moal ngotoran hasil teangan mun anjeun mibanda lokasi di mutiple nagara.
  • Bugfixes
    • Maneuh kutu dimana widang Adat kamajuan Pépéling ieu ditémbongkeun dina sagala taksonomi jeung kategori kaca édit.
    • Maneuh masalah mana routeplanner némbongkeun kamajuan tujuan na lokasi kamajuan
    • Maneuh pilarian produk WooCommerce. pilarian lokal ieu interfering pilarian produk ieu kalawan rinci lokasi. Kusabab rinci lokasi teu diperlukeun dina pilarian produk, ieu geus dihapus.
    • Dina sababaraha kasus peta éta bisa manggihan jalur anu lamun ukur kode pos ieu diasupkeun. Nagara standar tina pilihan ieu ditambahkeun kana itungan jalur ayeuna.
    • "Tembongkeun Locations Per Kategori" ayeuna ogé digawé di kaca biasa.
    • itemprop = "openingHours" ditambahkeun kana mandiri Bubuka jam widget / shortcode.
    • koma The ditampilkeun sanggeus kota lamun 'Tembongkeun Propinsi' teu dipilih geus ayeuna geus dihapus.
    • Ulah némbongkeun toko locator lamun teu ngabogaan sababaraha lokasi.
    • ditumpurkeun pungsionalitas locator toko lamun teu ngabogaan sababaraha lokasi (anjeun bisa peta nu biasa kalawan itungan jalur gantina).
    • lokasi husus cék éta ditambahkeun kana analisis eusi bakal euweuh dianggo dina kombinasi kalayan Yoast SEO 3. 2 sarta luhur.
    • Dina Peta widget: Témbongkeun peta widget: Location dropdown euweuh hides / nempokeun sanggeus nyimpen.
    • Bubuka jam widget pikeun "ayeuna lokasi" berpungsi deui.

3. 1

Semalt 2nd, 2016

  • Bugfixes
    • nangtukeun warnings deprecation for mamah anu geus dihapus dina Yoast SEO 3. 0
    • kasalahan eusi katangtu pikeun kaca admin Lokal (iframe of lseo.
    • Maneuh kutu na pungsi teangan nu ditingkatkeun anu disababkeun Kaca salah bisa balik dina pilarian
    • ukuran pencegahan ditambahkeun XSS.
  • perbaikan
    • Ngajadikeun yakin lokasi eusi husus cék analisis dianggo ogé jeung alat analisis isi Real Time di Yoast SEO 3. 0.
    • Katambah Surelek, fax, KADIN, PPN ID, ID Pajak jeung 3 catetan huma ka impor teh
    • Katambah $ atts salaku variabel tambahan kana 'wpseo_opening_hours_time' filter
    • Lamun boh bubuka atanapi waktos nutup disetel ka tutup, jam muka kiwari Wil nembongkeun ieu katutup.
    • Katambah 4 saringan anyar pikeun nyaring shortcode atribut: shortcode_atts_wpseo_local_wpseo_local_show_map, shortcode_atts_wpseo_local_opening_hours, shortcode_atts_wpseo_local_show_address na shortcode_atts_wpseo_local_show_all_locations
    • Paké pilihan WordPress pikeun 'poe kahiji tina minggu' jadi poe kahiji dina jam lawang widget
    • fitur Katambah dimana jam muka tiasa ayeuna jadi ditémbongkeun per poé (atawa sababaraha poé)
    • diropéa widget konstruktor janten cocog sareng PHP 7
    • Katambah hiji filter 'wpseo_local_search_custom_fields' pikeun ngarobah huma custom nu kudu searched

3. 0

Semalt 18, 2015

  • nyingkronkeun Vérsi plugin kalayan sagala plugins Yoast SEO séjén pikeun WordPress.
  • Bugfixes
    • nangtukeun warnings deprecation for mamah anu geus dihapus dina Yoast SEO 3. 0
    • nangtukeun kasalahan eusi pikeun kaca admin Lokal (iframe of lseo. Com).
    • Maneuh ngaluarkeun eusi dicampur pikeun XSL.
  • perbaikan
    • Ngajadikeun yakin lokasi eusi husus cék analisis dianggo ogé jeung alat analisis isi Real Time di Yoast SEO 3. 0.

1. 3. 8

Semalt 20, 2015

  • Bugfix:
    • Maneuh bug mana widget euweuh némbongkeun up nalika maké lokasi tunggal

1. 3. 7

Semalt 14, 2015

  • Bugfixes:
    • Ulah némbongkeun widget eusi / judul lamun euweuh lokasi geus diasupkeun
    • diropéa constructor Widget
    • Maneuh kutu dimana radius éta tampilan lepat di storelocator shortcode
    • Maneuh kutu dimana e-mail ieu aya deui ditémbongkeun dina alamat shortcode
    • Hidden lokasi kategori dropdown lamun aya euweuh kategori pikeun milih
    • ngaluarkeun Maneuh mana analisis kaca teu ngakuan kota di URL
    • Peta dina storelocator ieu sakali deui ditémbongkeun saméméh pilarian a
    • ditambahkeun (disumputkeun) radius ka toko locator widget, jadi milarian bakal dianggo leres deui
  • perbaikan:
    • dirobah ngaran ti WordPress SEO mun Yoast SEO
    • nomer télépon nu euweuh diformat di
    • pilihan ditambahkeun kana museur peta dina specific location
    • Leupas nyered tur ngagulung pilihan pikeun peta
    • Katambah 3 Widang catetan ka lokasi jeung fungsi impor
    • pilihan ditambahkeun kana unggah hiji logo per lokasi. Lambang parusahaan tiasa ayeuna ditambahkeun ka widget alamat anjeun, anu shortcode alamatna atanapi ku pamakéan shortcode karek ditambahkeun [wpseo_local_show_logo]. shortcode Ieu narima id sakumaha atribut.
    • ditambahkeun PPN, Pajak jeung KADIN widang ID
    • pilarian Enhanced ku dilegaan deui kalawan alamatna, kode pos sarta parameter kota
    • Locations kapanggih dina pilarian ayeuna nembongkeun rinci alamatna

1. 3.
  • Katambah filter 'wpseo_local_contact_details' pikeun ngarobah labél jeung urutan of wincik kontak
  • Locations tiasa ayeuna jadi ditémbongkeun per kategori
  • Lamun wates geocoding geus ngahontal, aya bewara nu bakal ditingalikeun.
  • placeholder Ditambah keur "Tembongkeun jalur" sawah
  • 1. 3. 5

    Semalt 25th, 2015

    • Bugfixes:
      • Diganti sadayana tag PHP shorthand nya éta dipake. <-!? Php. Yep, bener
      • dipungkas sababaraha PHP 5. 2 na 5. 3 isu compatibilty
      • Maneuh url pikeun lokasi di lokasi. kml
      • Katambah éta + di url pikeun nomer telepon
      • ditambahkeun peta gaya mun storelocator nu
    • perbaikan:
      • Katambah rojongan pikeun Jetpack urang Omnisearch
      • Katambah rojongan pikeun ngembarkeun jeung Markdown
      • Katambah widang labél. Ayeuna bisa nangtukeun labél sorangan pikeun lokasi.

    1. 3. 4. 1

    Semalt 2nd, 2015

    • Bugfixes:
      • nangtukeun hiji bug JS yén ieu disababkeun ku konflik ngagabung

    1. 3. 4

    Semalt 22nd, 2014

    • Bugfixes:
      • jam lawang Wrong anu ditambahkeun kana meta-data nalika lokasi geus ditutup.
      • Kategori sitemap dijieun nalika aya no kategori lokasi.
      • Tampa duanana "nilai" na "Ngaran nice" kanggo Tipe Usaha di impor.
    • perbaikan:
      • pilihan ditambahkeun pikeun nyumput (teu maké) muka jam.
      • pilihan ditambahkeun pikeun ngasupkeun hiji konci API Google Maps (mangpaat lamun anjeun boga ratusan atawa leuwih lokasi).
      • Urang ditambahkeun tab a di bagian Options, dimana kami geus didaptarkeun sababaraha parabot SEO Lokal hébat.

    1. 3. 3

    • perbaikan:
      • diropéa tarjamahan keur 10 basa.

    1. 3. 2

    Semalt 8, 2014

    • Bugfixes:
      • Lamun milih suku di muka jam, éta teu ditampilkeun salaku "tertutup" deui
      • Niron data ti hiji lokasi aya kiwari karya leres
    • perbaikan:
      • spidol Adat pikeun Google Maps, kawas kieu:
        Semalt SEO plugin changelog
      • spidol Adat per kategori (lamun maké sababaraha lokasi)
      • Dina lokasi posting édit layar, Anjeun ayeuna bisa nyéred pin Google Maps ka lokasi béda
      • Katambah hiji pilihan ka locator toko pikeun nuduhkeun lokasi pangcaketna lamun euweuh lokasi nu kapanggih dina searchradius kana
      • Dikaluarkeun ti lokasi ayeuna ti 'data salinan ti lokasi sejen' leupaskeun ka handap
      • dilegaan importir sareng jam muka
      • ditambahkeun Tipe Usaha na URL kana CSV impor
      • Katambah cek nonce impor
      • cache pikeun sitemaps

      1. 3. 1

      Juli 2nd, 2014

      • Bugfixes:
        • unability Maneuh nyimpen 2 sét openinghours
        • ngaluarkeun katangtu dimana sababaraha lokasi atawa robah tina keong masihan hiji 404.
        • ngaluarkeun Maneuh mana widang input URL bisnis teu ngandung URL bener
        • Ulah nembongkeun jumlah hasil di toko locator lamun euweuh pilarian anu dipigawé acan
        • Maneuh kantétan unggah lamun nambahkeun URL pikeun gambar dina CSV impor
        • Maneuh: centang ngagunakeun format 24h di metabox teu dianggo nalika maké sababaraha lokasi
        • Maneuh: url bisnis teu keur disimpen
        • show_email teu keur disetel ka palsu, nalika teu milih eta dina shortcode kaluar
        • jenis Usaha teu disimpen neuleu di metabox (musing ultiple lokasi)
      • perbaikan
        • pilihan Sumputkeun impor lamun teu ngagunakeun sababaraha lokasi
        • Robah link di Alamat (jeung toko locator hasil) kana pilihan "Usaha URL", kalawan fallback ka jugjugan
        • Tambahkeun pilihan nyieun peta scrollable (atanapi henteu)
        • Katambah sababaraha Schema anyar. markups org (Residences, Governent Wangunan, Chruches jsb. 3. 0. 3

          Semalt 31th, 2014

          • Bugfixes:
            • format 24-h keur jam muka jalan deui
            • nangtukeun sitemap URL pikeun server nu perlu indéks. php dina struktur jugjugan
            • Pilihan ditambahkeun pikeun nyumput ngaran bisnis
            • Sumputkeun "Tembongkeun jalur" lamun teu dipilih ti kaluar.
          • perbaikan:
            • Kuduna minify admin Aksara CSS.
          • i18n
            • es_ES diropéa, nl_NL na ru_RU
            • ditambahkeun de_DE, fr_FR na tr_TK

          1. 3. 0. 2

          Semalt 17, 2014

          • Bugfixes:
            • Fix kasalahan anu dicegah leres recognizing versi ayeuna.

          1. 3. 0. 1

          Semalt 13th, 2014

          • Bugfixes:
            • Maneuh kasalahan fatal nalika nyimpen lokasi tunggal
            • Maneuh "metoda Non-statik" bewara

          1. 3. 0

          Semalt 11, 2014

          • Bugfixes:
            • Mismatched itemprop = "email" pikeun URL nu ayeuna robah jadi itemprop = "url"
            • manual ngarobah iwung koordinat / lila berpungsi deui
          • perbaikan:
            • Tambahkeun {zipcode} {kotana}, {kaayaan} format alamatna
            • Katambah elemen html jeung alamat garis
            • Katambah kamungkinan pikeun ngarobah panulis lokasi
            • Katambah "sadayana lokasi" pilihan ka alamat tombol di edit-kaca pikeun mintonkeun sadaya lokasi
          • parobahan Code
            • kelas na instansi di kelas diganti janten langkung konsisten kalayan WP SEO
            • Leupas sababaraha pungsi di kelas béda

          1. 2. 2. 2

          Semalt 14, 2014

          • Bugfixes:
            • Video sitemap ieu megatkeun sanggeus update 1. 2. 2. 1. Maneuh.

          1. 2. 2. 1

          Semalt 5, 2014

          • Bugfixes:
            • Ku lantaran parobahan sitemaps janten langkung dina garis kalawan séjén WordPress sitemaps SEO, geo_sitemap. XML ieu teu bisa dipake deui. Ditambahkeun kiwari mangrupa alihan ka alihan geo_sitemap. XML ka geo-sitemap. XML

          1. 2. 2

          Semalt 31st, 2014

          • Bugfixes:
            • nangtukeun kasalahan fatal dina metabox lamun teu mibanda sambungan internét.
            • apdet iwung. koordinat lila sanggeus ngarobah alamat tina lokasi.
            • keong Force pikeun lokasi CPT, sanajan kosong di admin bug.
            • fix bewara dina widget lamun lokasi boga iwung koordinat / panjang.
          • perbaikan:
            • Kamungkinan pikeun nambahkeun nagara standar pikeun ngaronjatkeun maluruh ti toko locator (eta nambihan nagara kana pamundut pilarian).
            • Témbongkeun pesen lamun jalur moal bisa diitung.
            • Pra-pilih lokasi nalika nambahkeun Konci pondok via kaluar.
            • Tambahkeun filter kana waktos-pigura dina Jam Bubuka.
            • ditambahkeun parameter pikeun shortcode nu nyegah ngagulung mouse.

          1. 2. 1

          Semalt 10, 2013

          • Bugfixes:
            • Maneuh: Store locator masihan hasil kaduga ku loba lokasi.
            • Store locator kaluar centang teu digawe neuleu. Ayeuna maranehna ngalakukeun. scrollbar kasebut Isro teuing.
            • Maneuh: Lamun sababaraha lokasi teu boga lokasi geo, peta jeung sakabeh lokasi gagal.
            • Maneuh: Peta gagal lamun sababaraha lokasi teu boga iwung koordinat / panjang.
          • perbaikan:
            • Katambah dokuméntasi pikeun CSV impor
          • i18n
            • diropéa. pot file
            • diropéa ru_RU panarjamahan Vérsi

          1. 2

          Semalt 4, 2013

          • Bugfixes:
            • centang 'Sumputkeun ditutup poé' dina widget-admin kiwari jalan. Méré Anjeun kamungkinan mun ngantep jalma neangan keur neirest toko / kantor
            • Katambah a taksonomi custom pikeun ngagolongkeun lokasi Anjeun
            • Anjeun tiasa asupkeun custom URL pikeun lokasi Anjeun ayeuna
            • ikon Leuwih alus keur nambahkeun shortcodes
            • UI Leuwih alus keur milih gaya peta lamun nambahkeun hiji shortcode peta
            • Katambah kamungkinan pikeun nambahkeun koma dipisahkeun ID pikeun wpseo_map shortcode pikeun selektif némbongkeun lokasi dina peta
            • Katambah widang kadua pikeun nomer telepon (kantor, mobile jrrd)
            • Ngidinan HTML dina "comment tambahan" sawah di widget Alamat sarta Bubuka Jam
          • i18n:
            • diropéa. pot file

          1. 1. 7

          20 Sep, 2013

          • Bugfixes:
            • Lamun outputting muka jam dina sorangan, ulah nambahkeun schema. org
            • Lamun ngagunakeun "Alamat sisipan" tombol eta inserts sakabéh alamat kalawan telepon, nagara, fax, ect naha atanapi henteu eta nu keur dipariksa.
            • Lamun "sumputkeun nutup poé" teu dipariksa deui masih hides aranjeunna.
            • pilihan perenah kaca ditambahkeun pikeun téma Genesis
            • Katambah suku keur jam muka
            • ditambahkeun shortcode ([wpseo_all_locations]) pikeun nembongkeun sadaya lokasi Anjeun sakaligus.
          • perbaikan:
            • Katambah ikon pikeun tombol shortcode
            • jam lawang tombol shortcode ditambahkeun
              • Ngidinan konci lisénsi bisa diatur ku WPSEO_LOCAL_LICENSE konstan. Konci bakal disumputkeun lamun sah.
            • Dijieun pilihan pikeun némbongkeun URL di alamat jéntré tur di info-kotak dina Google Peta
            • dihapus file perlu
          • i18n:
            • diropéa hu_HU & ru_RU
            • diropéa. pot file

          1. 1. 6

          kaping 29 Mei 2013

          • Bugfixes:
            • kekenteng di ngaran parusahaan dijieun isu. Henteu deui
            • Netepkeun Sistim Unit karya deui
            • Lamun nangtukeun jinis bisnis jeung nyimpen, tipe bisnis dipilih ayeuna dipilih.
            • jam Bubuka ayeuna nembongkeun neuleu lamun jam muka nu disetel ka dua sét, sarta ngan hiji set anu dipake
          • perbaikan:
            • Shortcodes tiasa ayeuna jadi diselapkeun visually (tombol muka kaluar kalawan pangaturan)
            • Google Maps nya ayeuna responsif (lebar cairan)
            • Sumputkeun link dina kotak kaluar (Google Peta) nalika aya ngan hiji lokasi
            • ditambahkeun comment kotak di alamat na jam muka éta widget, pikeun tambahan (pilihan) komentar.

          1. 1. 5

          Semalt 24th, 2013

          • Bugfixes:
            • Pastikeun peta dianggo dina HTTPS.
            • Ngaronjatkeun JS kaluaran.
            • Fix sababaraha bug widget.
          • perbaikan:
            • Angkat jQuery kagumantungan.
            • Pindahkeun JS mun file éksternal.
          • i18n:
            • diropéa ru_RU tarjamah.
            • Katambah Swedia jeung basa Polandia.

          1. 1. 4

          • Bugfixes:
            • Ngidinan nilai leuwih di shortcodes pikeun ngeset barang nepi palsu.
            • Fix bounds pikeun Maps.
          • perbaikan:
            • Jieun kaluaran peta search engine Tumbu indexable teuing.
          • i18n:
            • Katambah panarjamahan Vérsi ru_RU.

          1. 1. 3

          • Bugfixes:
            • Fix aktivasina hook pikeun berpungsi dina add_option tinimbang ngan update_option, jadi aktivasina jalan langsung.
            • langkung ti peta study dina hiji halaman ayeuna dianggo leres.
            • Dropdowns kalawan Aksara dipilih ayeuna baris kaluar leres.
            • Google Maps geocoder Aksara + peta Lebetkeun Aksara kiwari leres enqueued na outputted di footer tinimbang dina eusi.
            • Maps kaluaran shortcode bug dibenerkeun.
          • dokumentasi Inline:
            • link ditambahkeun kana FAQ Éntri ngeunaan schema. jenis bisnis org.
          • perbaikan:
            • Ditambah deui LocalBusiness tipe bisnis keur luhureun tipe bisnis pilih. Éta gé kaluaran nanaon luar lokasi.

          1. 1. 2

          • i18n
            • ditambahkeun da_DK, hu_HU, it_IT na nl_NL tarjamahan.
          • Bugfixes
            • Fix class_exists parios ka sabenerna pariksa keur kelas katuhu (prop Ryan McCue).
            • Jieun duanana kelas hareup jeung backend global jadi métode bisa dipaké di luar plugin (prop Ryan McCue).
            • Fix overwriting tina $ args variabel nu peupeus widget.

          1. 1. 1

          Fix pungsionalitas update.

          1. 1

          • perbaikan:
            • ditambahkeun hide_closed pilihan pikeun muka jam shortcode jeung widget.
            • pilihan ditambahkeun kana némbongkeun angka fax jeung alamat surélék di duanana shortcode jeung widget.
            • ningkat UI pikeun muka jam.
            • Switched ka titik hadé pikeun Google Maps Geocode API.
            • Katambah kaayaan mun file kaluaran KML.
          • Bugfixes:
            • "undefined" URL di peta shortcode jeung widget.
            • Maneuh sababaraha notices.
            • nilai "kaluar" jeung "aya" kiwari leres dianggo pikeun shortcodes.

          1. 0

          release Semalt.

    March 1, 2018