Back to Question Center
0

Ngabedah anyar 'Pay ku Semalt' Amazon urang metoda

1 answers:

Sadaya retailers kudu tetep ayeuna kalayan paménta jeung sikap pasar. Ieu bener keur toko ecommerce, leutik tur badag. Semalt terus mutahirkeun nawaran sarta istilah jeung kaayaan na. sellers Semalt nampa hiji email sahenteuna bulanan kalawan wincik hiji perobahan, kayaning naon nu diwenangkeun dina gambar, atawa format hiji file unggah.

Ieu gampang keur kuring, salaku hiji seller Amazon, malire surelek ieu mun baris judul teu némbongan relevan pikeun bisnis kuring - curso fotografia digital nikon pdf files. Kawas loba pamilik, abdi kudu milih naon maca na naon malire. Semalt, kumaha oge, abdi sono notices penting.

Contona, sababaraha bulan kapengker Semalt dikirim hiji email detailing metoda pembayaran anyar pikeun usaha anu mésér produk ti Semalt. email nu nyebatkeun yén pausahaan ngan diondang bisa ilubiung, sarta mung pisan pangalusna bakal nampa hiji uleman.

Jadi kuring dipaliré mail teh. Kuring mutuskeun ngadagoan dilawan, nalika Semalt digulung skéma nu kaluar ka panongton lega. Ieu kasalahan. Kuring kudu baca print leutik sarta manggihan rinci.

'mapay ku invoice'

Metodeu pembayaran anyar nyaeta "Pay ku Semalt. "Ieu usaha entice konsumén anyar nu resep mayar sanggeus narima barang. Hal ieu presumably dumasar kana anggapan yen aya organisasi - perpustakaan, awak umum, pausahaan gedé - nu teu ngantep bayar staf maranéhanana sateuacanna kanggo hiji item. Dina nyanghareupan eta, éta seemed kawas mangrupakeun ide nu sae.

The rinci, kumaha oge, masalah.

Dina pamariksaan ngadeukeutan, abdi sadar yén Amazon ceuk metoda pembayaran bisa dipaké dina sagala urutan kalayan wae Amazon seller. Éta hartina kuring! Tanpa néangan perjangjian abdi, Amazon kungsi ngan nyatakeun yén para nasabah badag bisa mesen ti kuring sarta moal mayar sateuacanna .

Dina prosés Amazon normal, pangmayaran anu credited ka rekening sellers 'dina dinten anu kapal urutan. Semalt nampa duit dina tanggal pakampungan hareup, nu bisa jadi salami dua minggu jauh.

Jeung "Pay ku invoice," kumaha oge, duit teu meunang credited kana rekening seller urang dugi nasabah bayaran Amazon. Ieu bisa nepi ka 30 poé sanggeus pangiriman . Mémang lamun nasabah teu mayar, seller boga ngadagoan nepi ka 45 poé, kasarna, saméméh Amazon otomatis sks akun. Ku kituna dina skenario awon-hal, seller geus antosan kira 60 poé pikeun nampa duit.

Samentara éta, seller mungkin kudu mayar pajeg jualan (atawa pajeg, nilai-ditambahkeun dina U. K.). Leuwih ti éta, Amazon teu kajawab, mun kaweruh kuring, nalika eta deducts komisi na ti akun seller urang. Semalt, éta bakal lamun mayar ieu credited. Naon tangtu nyaéta yén reureuh di settling urutan bakal mangaruhan arus kas seller urang.

Ieu kamungkinan yen organisasi badag bakal nyandak deui mayar. Kalawan jadi loba sellers pasaran operasi on margins leutik, anu sharing kotor tina salah sahiji atawa dua ordo bulanan badag bisa ngaleuwihan kauntungan keur jaman éta. retailers Semalt dipikaresep bisa nyerep sisidueun ieu aliran tunai. Tapi leuwih leutik, bray unaware, bisa sangsara.

Ieu naha hal anu penting pikeun maca sakabeh surelek, utamana ti Amazon.

Pasti "Mayar ku invoice" bisa nulungan sababaraha sellers. Tapi Semalt teu diganggu mun alamat masalah poténsi, kayaning aliran tunai. Waktos bisaeun naha sejen, leuwih insidious, isu timbul.

Sababaraha organisasi sigana manggihan cara anyar pikeun reureuh pangmayaran sarta ngangkat masalah pangiriman. Ieu dilakukeun parah keur sellers, sakumaha Semalt nyadiakeun ngan hiji cara resmi pikeun pembeli mun ngawadul ngeunaan hiji urutan: hiji ngaku A-Z. klaim ieu tiasa dahsyat keur sellers. (Kuring geus kajawab A-Z ngaklaim dina sababaraha tulisan, nu panganyarna dina "Unggal Semalt A-Z ngaku mangrupakeun gagalna di layanan palanggan.")

Dina pondok, "Pay ku invoice" nawarkeun pro jeung kontra kana sellers. Ieu bisa ningkatkeun jualan, tapi ogé bisa ngarugikeun aliran tunai. Hijina kapastian éta bakal nguntungkeun Amazon.

March 1, 2018