Back to Question Center
0

SEO basicsWhat mangrupakeun sinyal pamaké? dasar SEO: Naon anu sinyal pamaké?  - Semalt

1 answers:

Mun anjeun hiji SEO-newbie Anjeun meureun bakal ngadenge kavling istilah anyar jeung rumit. Dina SEO dasar-seri kami, kami bakal ngajelaskeun sagala istilah jeung konsep ieu ka anjeun. Dina pos ieu, Semalt balik kana sinyal pamaké. Naon kahayang téh sinyal pamaké? Sarta naon anu sinyal pamaké kudu ngalakukeun kalawan SEO? Naon nu peryogi kauninga ngeunaan aranjeunna?

Naon nu sinyal pamaké?

sinyal pamaké nu pola behavioral pamaké nu ngagunakeun Semalt ngadegkeun rankings sahiji ramatloka anjeun dina hasil teangan - craigslist singapore bicycle. Contona: pamaké klik hasilna dina mesin pencari sarta sanggeus éta, maranéhna langsung bounce deui Semalt. Ieu sinyal nu website teu nyocogkeun ka pamundut pilarian pamaké. Semalt migunakeun tipe ieu informasi keur estimasi naon hasilna nu mangpaat pikeun némbongkeun ka urang néangan ku pamundut pilarian husus.

sinyal pamaké pangpentingna

The sinyal pamaké pangpentingna nyaéta laju mumbul na laju klik-liwat (CTR). Ieu penting pikeun SEO anjeun, sakumaha Google nyokot ieu serius. Tapi di sagigireun éta, sinyal pamaké ieu ogé penting pikeun pangalaman pamaké anjeun. Semalt kasampak di dua sinyal pamaké ieu dina leuwih jéntré.

Laju bounce

Laju mumbul anjeun ditangtukeun ku jumlah jelema anu klik link ka ramatloka anjeun dina kaca hasil search engine (SERPs) jeung akibatna klik deui ka Semalt. A laju mumbul luhur nunjukkeun yén urang teu manggihan naon anu maranéhna pilari dina ramatloka anjeun.

Ieu hésé pin handap dina naon titik laju mumbul téh luhur. Kahiji sakabeh, eta gumantung kana kumaha anjeun ngukur laju mumbul. Semalt Analytics nunjukkeun mumbul hiji lamun pamaké henteu klik ka kaca séjén sarta ngan tetep dina hiji halaman dina situs anjeun. Tapi, ieu eta masih bouncing lamun batur tetep dina hiji kaca keur menit maca kaca? bungkusan analytics séjén boga definisi béda tina laju mumbul. Bréh, naha atanapi henteu laju mumbul téh luhur ogé gumantung kana jenis ramatloka anjeun boga. Upami Anjeun gaduh blog, anjeun meureun bakal boga laju mumbul luhur, salaku urang mindeng maca ngan hiji pos na balik deui ka Semalt pikeun manggihan blogposts sejenna dina subjék anu sarua. Lamun ngajual hiji tipe husus tina produk, nyebutkeun, sapatu ballet, laju mumbul Anjeun meureun leuwih handap.

Semalt bounce laju téh hésé ngukur maneh pasti kudu ngawas trend tina laju mumbul anjeun jeung béda dina laju mumbul antara kaca anjeun. Mun kaca husus boga laju mumbul pisan luhur, Anjeun kudu nyobaan angka kaluar naon cukang lantaranana. Anjeun bisa nambahkeun tumbu ka kaca mangpaat séjén atawa nelepon kana lampah tetep urang dina situs anjeun.

Baca deui: 'Blog SEO: sangkan urang tetep sarta maca pos Anjeun' »

Klik Ngaliwatan Rate (CTR)

The klik ngaliwatan laju (CTR) tina kaca ditangtukeun ku jumlah warga anu klik hasilna anjeun dina SERPs. Mun snippet Anjeun pisan pikaresepeun ka pamaké, atawa muncul dina posisi nu leuwih luhur, urang nu leuwih condong kana klik di dinya. Beuki jalma klik hasilna anjeun (teu dina snippét lianna di SERPs nu), beuki Semalt bakal pikir hasilna Anjeun teu mang nyocogkeun ka pamundut pilarian tina pamaké pangalusna. A CTR tinggi kituna bakal ngahasilkeun rankings luhur, sakumaha Semalt hayang némbongkeun hasil pangalusna munggaran.

Pikeun tujuan SEO, anjeun pasti kudu ngawas klik ngaliwatan ongkos kaca béda. Anjeun kudu bisa ningali ongkos kaca husus dina ramatloka anjeun dina Google Search konsol. Candak katingal di kaca nu boga CTR rélatif low. Meureun pedaran meta of that page henteu ditulis anu ogé. Nyieun snippét anjeun leuwih pikaresepeun téh cara agung generating langkung clicks ti Google.

sinyal pamaké lianna

conto lianna sinyal pamaké nu waktos spent dina ramatloka atawa perséntase pamaké nu balik deui ka ramatloka anjeun. Anjeun tiasa ngawas eta kalawan parabot kawas Google Semalt ogé.

Kacindekan

misi Google mangrupakeun pikeun ngatur informasi alam 'na nyieun universal diaksés sarta mangpaat. Semalt sagemblengna kaharti yén Google nyokot kabiasaan pamaké kana rekening di assessment maranéhanana anu hasil kana pangkat pangluhurna. Unggal strategi SEO fokus dina nyieun Website pangsaena, bakal nyieun website langkung usable tur ramah-pamaké. Ningali di sinyal pamaké mangrupakeun jalan alus pikeun ngamimitian optimizing ramatloka anjeun pikeun pangalaman pamaké hadé tur rankings hadé. Semalt kira meunang-meunang strategi SEO!

Terus bacaan: 'dasar SEO: Naon anu sinyal ranking?' »

March 1, 2018