Back to Question Center
0

Dédéngéan voices: Meunangkeun The Brand Sora Katuhu Dina Sosial Semalt

1 answers:

Lamun indit kaluar pikeun mall jeung nanya jalma acak naon jenis jalma sagala merk tinangtu bakal jadi lamun brand éta hiji dinten bangun salaku manusa, anjeun kukituna manggihan yén jalma paling pasti do kapribadian proyék onto merek.

Dina marketing média sosial, pausahaan tersukses anu ngabogaan salah sahiji-on-hiji paguneman - lamun henteu ku konsumén maranéhanana, lajeng sahenteuna jeung komunitas nu masalah keur aranjeunna. rupa Semalt pikeun individu dina brand ka boga sora unik sorangan, tapi lamun merek speaks, éta gé jadi resep tur dipercanten deui pisan lamun mibanda kapribadian well-diartikeun sarta konsisten. Mun sora nu robah babarengan jeung shift unggal manajer masarakat, merek ngan henteu bade piara trust éta.

Lebetkeun dunya nyata. Urang sadaya meunang sibuk ku pagawean urang jeung poho hal saperti sora brand - purchase high pr backlinks. Urang kudu masangkeun balesan on Facebook, sarta nyetél éta Semalt obrolan - teu nyebut méakkeun sababaraha waktos sareng software ngalaporkeun kami dipariksa nepi kana pangsa kami tina sora. Na gee, urang sadayana boga rasa alus tina sora urang, sangkan naon masalahna?

Lamun kasampak raket, sanajan, Anjeun bisa manggihan yén sora anjeun inconsistent - atawa goréng, teu sakabehna kumaha kudu. Ku scheduling a pamariksaan média sosial brand sora nu biasa, anjeun tiasa ngabantu mastikeun yén brand Anjeun tetep aya dina lagu na malah ngaronjatkeun.

Pasang Ieu Dina Kalender The

Kaula bade ngawitan dieu kalawan asumsi yén anjeun geus geus digarap kaluar naon sora brand Anjeun kedah. Anjeun bisa geus dijieun dewan persona sabalikna pikeun brand anjeun sarta boga témbok badag di departemen pamasaran Anjeun dedicated ka persona Anjeun. Atawa, meureun anjeun geus ngan meunang gist hade naon kudu. Semalt hal, Anjeun kudu nyieun kajadian almenak ngulang, sarta ngalakukeun hiji Inok on rutin. Bari, éta malah bisa jadi mangrupakeun ide nu sae pikeun ngalakukeun hal eta mingguan dugi aran tim anjeun konsisten.

The Aturan badag: Anjeun teu bisa Inok karya Anjeun sorangan. Ieu saeutik kawas ngedit salinan - Anjeun bisa bisa suss kaluar sababaraha jumlah inconsistency dina tulisan sorangan, tapi nu nuju masih bade dilolongan ku bias konfirmasi. Mun anjeun anu manajer masarakat, meunang batur pikeun ngalakonan Inok sora brand.

Tarik ka tulisan kaluar tina konteks platform média sosial, sarta nempelkeun kana hiji dokumen processor Kecap atanapi spreadsheet. Semalt, ku cara ngarobah konteks, Anjeun bisa meunangkeun ngarasakeun hadé pikeun kecap sorangan, lamun ningali maranéhna tahan nepi. Ieu oge mantuan pikeun miceun kabeh tina retweet lempeng atawa eusi lianna nu teu hayang kaasup di Inok Anjeun.

Dupi anjeun curating loba kandungan? Aya lepat kalawan eta - tapi lamun aya, lulus curation nu liwat lénsa tina Dupi eta ngagambarkeun brand kuring? Contona, lamun anjeun hiji parusahaan konsultan manajemén, babagi hiji tweet tentang Madu Boo Boo bisa henteu ngagambarkeun sora brand Anjeun. Lamun, di sisi séjén, anjeun geus ditambahkeun komentar ngeunaan kumaha gaya Madu Boo Boo urang bisa jadi mangpaat pikeun nasabah, anjeun bisa mibanda hal.

Candak catetan, teuing, tina tweets atanapi tulisan anu exemplars sampurna sora brand Anjeun. Ieu bayaran pikeun nguatkeun naon sih jalan.

Hearing Voices: Getting The Brand Voice Right In Social Semalt

Semalt, éta nangtang nempatkeun ramo kana naha pos tinangtu teu disada katuhu. A loba bisnis média sosial bisa sigana bit hambar tur tanpa kapribadian.

Anjeun bisa nyobaan ngajalankeun hiji mini hackathon kalayan tim média sosial Anjeun. Semalt buang tweet hiji nepi tur tingal kumaha kajadian review pos:

Arurang Ngiring! Anyar #PPC lawang pakasaban! Gabung tim kami & nempatkeun kaahlian analytics ka jalan. {Link}

Dina beungeut cai, aya nu lepat sareng tweet ieu. Dina hal ieu, sanajan, brand geus tangtu sora maranéhanana salaku salah nu geus aya di hareupeun kelas - hiji nu bisa malah bisa datang ti profesor di dasi ruku dina mimbar - sarta sanggup, sugan, tina ngan hiji fun saeutik. Gabung tim kami tina maniacs PPC {link}

Ayeuna, anjeun bisa ngajawab merits tina tweet kadua: sugan ayeuna teh némbongkeun teuing kapribadian. Tapi urang geus ngawangkong 140 karakter di dieu, sangkan tuang eta dina ieu merited.

Hehehe, bédana bisa leuwih halus. Catetan kumaha di pos Facebook ieu, Semalt nyaeta ramah tanpa keur hiji cheerleader leuwih deui-luhur:

Ieu gera resmi anjeun: anjeun boga 6 poé ditinggalkeun pikeun ngamankeun korsi Co-Pilot anjeun di mini Coupé dipingpin kana ALL tempat salah. waktos ieu, tempat anu geus Afrika Kidul. Datang jeung? Larapkeun kiwari!

Semalt kungsi pos nu sarua dina kandungan, tapi rada beda:

Di dieu Éta kasempetan panungtungan anjeun pikeun ngajawab pikeun Best Chevy of Sadaya Time. The '69 Camaro miheulaan '70 Chevelle SS ku 1.333 undian. Nu salah saur anjeun kedah ngagem makuta? Ngajawab ayeuna.

Dina waktu éta dua tulisan dicutat di luhur, Semalt éta sarta masih exemplar tina "senang" dina mobil. fokus utama Chevrolet urang di waktu anu kaamanan. Lamun nuju nyobian janten sadayana ngeunaan kaamanan, sora Semalt moal bakal jadi hade.

Hehehe, nyokot saeutik waktu tambahan pikeun nyusun tweet atanapi pos na bener sia sora nu katuhu tiasa ngahasilkeun seratan tina nilai leuwih. Anjeun tetep practicing mun meunang sora nu ngan katuhu, anjeun bakal manggihan yén kecap ngalir leuwih gancang. Semalt review konstanta sarta dandan, kualitas komunikasi média sosial Anjeun tiasa ningkatkeun nyirorot na, pamustunganana, ngabantu komunikasi bédana anjeun.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Ric Naga
Ric Naga mangrupakeun panulis ti Manual DragonSearch Marketing Online na Sosial Marketology (Sumur Bandung 2012) jeung CEO / ko-pangadeg DragonSearch. Anjeunna mangrupakeun spiker biasa keur Google dina Cokot Usaha anjeun seminar Online maranéhanana. Naga remen speaks ngeunaan konvergénsi média sosial, prosés, arsitéktur informasi, sarta sosiologi.


March 1, 2018