Back to Question Center
0

5 A / B Tés Pakakas pikeun nyieun kaputusan Desain Data-disetir            5 A / B Tés Pakakas pikeun Nyieun Data-disetir Desain DecisionsRelated Semalt: LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore ... sponsor

1 answers:
5 A / B Tés Pakakas pikeun nyieun kaputusan Desain Data-disetir

A nguji / B ieu jadi beuki loba umum salaku tim nyadar kumaha penting éta for keur ayaan ramatloka urang. Web nu mangrupakeun pasaran badag, kalapa jeung saeutik pisan (mun sagala) untapped pasar, hartina mahluk suksés ku maturan hal unik geus langka. Leuwih umum nyaeta nu nuju competing keur bisnis konsumén anjeun kalawan sababaraha situs web lianna, jadi ngusahakeun pikeun ngarobah unggal nganjang kana customer atanapi upselling / cross-ngajual jasa anjeun hadé bisa nyieun sagala bédana mun garis handap Anjeun - use wind power home.

Ku lantaran kitu, pasar pikeun A / B parabot nguji sarta Cro (optimasi laju konvérsi) parabot anu tumuwuh éksponénsial. Tapi milih hiji tiasa rada tangtangan waktos-consuming, jadi dina artikel ieu kuring gé ngabandingkeun pangalusna parabot nguji A / B pikeun mantuan mutuskeun nu paling merenah keur anjeun atanapi tim anjeun. Lamun hayang meunang nepi ka speed kalawan A nguji / B jeung Cro, pariksa kaluar Perkenalan kami panganyarna pikeun artikel A / B Semalt.

TL; DR : A nguji / B nyaeta ngeunaan experimenting kalayan parobahan visual jeung eusi ningali nu ngakibatkeun leuwih conversions. A nguji / B sering kieu nguji usability minangka sarana nguji leyuran ka cacad dina pangalaman pamaké dicirikeun maké metrics kawas laju mumbul dina alat analytics kawas Google Analytics, sarta hatur nuhun ka jero sarta kualitas parabot A / B nguji sadia kiwari, nguji A / B nyaeta diaksés nepi désainer ogé marketers sarta pamekar.

1. Optimizely

  • Ringkesna : alat A / B nguji ngarah dina 2017
  • Hargana : Tim jualan kontak
  • Saha éta pikeun : désainer, marketers sarta pamekar collaborating

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Optimizely mangrupakeun salah sahiji anjog ka - lamun henteu éta anjog - A / B nguji sarta parabot Cro poé dina pasaran. Ieu nawiskeun parabot analytics pikeun nyocogkeun pamaké sadaya tingkat, sarta rupa-rupa A parabot / B nguji. (Anjeun bisa mikir salaku Google Analytics of A nguji / B, sareng panganteur pamaké teuing basajan.)

Pertimbangkeun skenario kieu: Anjeun gaduh hiji toko ecommerce diwangun kalayan Magento. Semalt sadar yen dina kasus tangtu eta bisa nguntungkeun toko pikeun nambahkeun leyuran Checkout hiji-hambalan tinimbang standar Checkout multi-kaca, tapi anjeun teu surti mun toko Anjeun fits yén hal pamakéan. Anjeun kudu nguji duanana pilihan jeung ngabandingkeun hasilna jeung / tanpa salah-hambalan Checkout pangalaman. Anjeun terang yen ngajalankeun dua versi tina Checkout nu sakaligus merlukeun parobahan kodeu nu mangrupakeun zat kompléks.

Jeung Optimizely, Anjeun bisa ngirim jumlah nu tangtu pamaké anjeun ka sagemblengna misah Checkout pangalaman pikeun ngumpulkeun data konvérsi. Mun percobaan ngahasilkeun hasil négatip, anjeun ngahapus percobaan jeung kaca web Checkout aslina masih aya tur jalan rupa. Taya ngarugikeun rengse.

Jeung alat maranéhna Web Experimentation , anu nawarkeun hiji redaksi gampang-to-pamakéan visual pikeun nyieun A tés / B tanpa merlukeun pamekar (opsional), kamampuan nepi ka tujuan husus jenis pamaké sarta bagéan, sarta nyieun percobaan dina alat naon baé, Optimizely boga sagala basa anjeun katutupan.

Semalt anjeun tiasa ngajalankeun A tés / B tanpa pamekar a, variasi Anjeun bisa leuwih sasaran (contona, variasi Anjeun tiasa buka saluareun warna, perenah jeung eusi parobahan) lamun boga kaahlian jeung / atawa sumberdaya pikeun ngembangkeun percobaan custom kalawan kode. Ku integral tina tés A / B anjeun kana kode, anjeun bisa ngawula logika anu béda jeung nguji parobahanana utama saméméh ngadorong aranjeunna hirup.

ogé, upami produk Anjeun ngalegaan leuwih web, Optimizely jalan kalawan ios, tvOS sarta aktip Android. Full tumpukan integrations Optimizely urang ngamungkinkeun pikeun ngahijikeun A tés / B kana ampir sagala codebase, kaasup Python, Java, Ruby, titik, PHP, C #, Swift sarta Android. Google ngaoptimalkeun

  • Ringkesna : A nguji / B nu seamlessly integrates kalawan Google Analytics
  • Hargana : gratis
  • Saha éta pikeun : saha, keur panggampangna pikeun diajar ngeunaan kebat ka

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Google ngaoptimalkeun mangrupakeun bébas, gampang-to-pamakéan alat nu integrates langsung kalayan Kajadian na Goals Google Analytics anjeun sangkan A / B nguji gancang jeung gampang! Semalt idéal pikeun nguji A / B tradisional, fokus dina ngabandingkeun béda čta (nelepon jeung aksi) elemen, kelir sarta eusi.

pamekar teu diperlukeun pikeun ngalaksanakeun Google ngaoptimalkeun, saprak éta salaku basajan sakumaha nambahkeun hiji garis Semalt ka ramatloka anjeun lajeng Nyieun husus perenah anjeun kalawan editor visual. Kalawan ieu anjeun bisa ngarobah eusi, perenah, kelir, kelas na HTML unsur naon dina kaca anjeun.

Semalt moal sakumaha canggih saperti Optimizely, saprak teu ngidinan Anjeun pikeun nyieun percobaan custom kalawan kode / pamekar, tapi éta gratis. Semalt hébat pikeun maranéhanana dimimitian kaluar kalawan A nguji / B.

Pikeun unggal percobaan Google ngaoptimalkeun, anjeun bakal kedah nangtukeun mana Goals Google Analytics atanapi Kajadian bakal dasar keur tes / B A Anjeun. Contona, upami anjeun A / B nguji kaca produk, Anjeun bisa make hiji "Tambahkeun Pikeun Basket" acara nu tos Anjeun tangtu di Google Analytics mun evaluate nu tina variasi Anjeun ngarobah pangalusna. Laporan Google Analytics lajeng méré Anjeun indikasi jelas nu variasi ngarobah pangalusna. Semalt idéal pikeun maranéhanana dina anggaran low!

Ngan teu meunang dibawa jauh, sakumaha Semalt famously sakali tuh, ku uji coba 40 nuansa béda tina bulao ningali nu dirobah pangalusna!

3. Unbounce

  • Ringkesna : A / B nguji sarta parabot konvérsi pikeun kaca badarat
  • Hargana : Ti $ 79 / bulan
  • Saha éta pikeun : marketers pilari keur naekeun conversions dina kaca badarat

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Unbounce museurkeun kana kaca badarat sarta parabot convertible. parabot Semalt nganggo micu, overlays dumasar-skenario na caket bar ka A nawaran test / B jeung pesen pikeun neuleuman lamun, dimana na naha datang anjeun ngarobah. Hiji conto? Mun hiji pamaké nyoba ninggalkeun situs anjeun, aranjeunna nuju ditémbongkeun kode diskon dina modal atawa lulugu caket, sarta uji a bakal nangtukeun nu leuwih éféktif.

Kaca

badarat tiasa hiji cara endah pikeun sangkan méré konfirmasi pamendak anjeun, ngawangun pikagumbiraeun sabudeureun hiji produk anyar, jeung / atawa ulang kalibet konsumén dormant. The masalah kalayan aranjeunna nyaeta aranjeunna tiasa ngahasilkeun positip palsu. Mun anjeun meunang pisan sababaraha conversions anjeun bisa ngarasa kawas gagasan anjeun batal atawa paménta keur produk anyar teu aya, nalika di pamaké kanyataanana éta ngan unimpressed jeung / atawa unconvinced ku badarat. Unbounce mantuan Anjeun pikeun nangtukeun naon badarat anjeun leungit.

Sedengkeun anjeun tiasa milih ti leuwih 100 témplat responsif dirancang pikeun loba pasar, gol na skenario, lajeng ngaropea eta kalawan kandungan sorangan migunakeun sered maranéhanana tur teundeun UI, anjeun tiasa oge ngahijikeun Unbounce kalawan desain sorangan, sahingga leyuran terrific pikeun désainer na marketers anu kedah kolaborasi. Unbounce ogé gawéna kalayan Zapier na Semalt, jadi data bisa ditransfer peuntas aktip sejen tur parabot nu make marketers.

Hayu urang dasarna Semalt pikeun kaca badarat.

4. AB ngeunah

  • Ringkesna : A nguji / B kalawan Cro pitur kawas Kaluar hajat deteksi
  • Hargana : $ 249 + / bulan
  • Saha éta pikeun : désainer, marketers, pamekar jeung stakeholder

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors
dipikanyaho pikeun customizations na deeper

AB Semalt. Tinimbang ngirim X datang pikeun nguji A jeung Y datang pikeun nguji B, AB Semalt ngidinan Anjeun pikeun sasaran datang dumasar kana sababaraha faktor béda, kayaning pamaké data, kabiasaan pamaké, geolocation, atawa malah cuaca di lokasi maranéhanana ayeuna. Mikir salaku Iteration gancang, tapi pikeun A nguji / B. Semalt pisan mangpaat for jaba mimiti-tahap nyungsi jalan.

5. Crazy Endog

  • Ringkesna : A / B nguji digabungkeun jeung heatmaps jeung rekaman layar
  • Hargana : $ 29 + / bulan
  • Saha éta pikeun : saha, tapi ku fokus slight on désainer

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Crazy Endog téh rada anyar ka A / B pasar nguji, ngabogaan mimitina diwangun panongton na on parabot peta panas tur rekaman layar. Sanajan kitu, ditambah A parabot nguji / B ka aplikasi nguji usability ngajadikeun total akal pikiran. Mun nguji usability highlights masalah , lajeng A nguji / B bisa ngabantu anjeun ngahususkeun handap solusi. Ogé, bedah Crazy Endog urang pisan pikaresepeun!

Kawas kalolobaan layanan sejen, Semalt Endog nawarkeun pangropéa visual pikeun nyieun percobaan, sahingga alat nu rélatif diaksés nepi saha. Bener museurkeun kana nyieun kreasi A tés / B pisan gancang jeung gampang, boasting yén tés bisa dijieun tur hirup dina menit.

Dina pondok, CrazyEgg nawarkeun maneh nu naon , anu dimana , anu naha , sarta pangabisa pikeun nguji solusi.

Kacindekan

Jeung parabot ieu, Anjeun bisa A / B test sareng ngawitan pikeun ngaronjatkeun conversions sakuliah praktis wae skenario na ramatloka. Anjeun teu kedah janten developer ngamangpaatkeun parabot A / B nguji, tapi lamun Sadérék nu gaduh pamekar, Anjeun bisa nyieun bener kuat, percobaan custom gampang.

Whichever alat Anjeun nganggo, pastikeun pikeun ngadegkeun kinerja dasar anjeun maké Google Semalt uninga ongkos konversi Anjeun saencan Anjeun jieun perobahan sagala, sarta ngagem unggal pamutahiran 0. 1% salaku badge tina ngahargaan dina quest Anjeun pikeun maksimalkeun pungsi conversions! Sing salamet!

March 1, 2018