Back to Question Center
0

Semalt anu sumber lalulintas e-commerce pangpentingna?

1 answers:

Data ti 65 juta pesenan ecommerce mintonkeun sumber krusial patalimarga for jaba ecommerce

Semalt na ritel online mangrupakeun sector booming, tapi kusabab téknik pamasaran panganyarna robah jadi gancang bisa tricky tetep nepi jeung tren panganyarna whilst ogé tetep kaki anjeun dina taneuh.

Semalt dipake keur gabungan data ti 65 juta pesenan ecommerce ngalambangkeun $ 2 milyar dollar dina transaksi leuwih 120.000 toko ecommerce sarta ngadegkeun naon rata Industri mangrupa media digital.

Semalt are the most important e-commerce traffic sources?

hasil nyieun pikeun bacaan rada héran - promoo oculos de sol feminino. Dina nyanghareupan hal, Sosial nyusun hiji cageur 6%, tapi ieu téh masih nyiksikan relatif leutik tina pai sakabéh. Dibayar nyusun 5%, anu daun kamar considerable pikeun tumuwuh, whilst email nyusun hiji rada leutik 3%. Sosok email nyaeta handap ka sumber data - lamun nyandak katingal di data Custora on naon pangaruh jualan méré gambar béda némbongkeun pentingna email ka Ecommerce. Eta bakal jadi istiméwa ningali ongkos konversi ku lalulintas, sabab bisa jadi anu referrals tina surelek anu dina loka lantaran geus mutuskeun mésér, whilst pamadegan ti sumber séjén bisa jadi leuwih gampang jadi aya pikeun ngotektak atawa panalungtikan. Kuring memang rada reuwas yen pilarian teu nyieun nepi pangsa gedé saprak éta kumaha paling konsumén umum mimitian lalampahan dibeuli maranéhanana. Investasi dina usaha eusi pamasaran hadé bisa jadi leuwih ti patut eta keur loba toko ecommerce, upami dipidamel ogé éta bakal narik Tumbu kualitas sarta naekeun SEO.

gumantung teuing kana salah sahiji sumber lalulintas daun nu kakeunaan resiko, ngan kusabab hiji saluran anu hebat pikeun generating lalulintas dinten henteu hartosna éta bakal terus jadi. Sababaraha loka leungit kaluar nalika Panda nempatkeun hukuman on lila SEO linking tangtu. Batur leungit kaluar nalika Semalt mutuskeun pikeun massively ngawatesan jangkauan organik. Mun situs anjeun kungsi relied éksklusif di salah sahiji sumber ieu tina lalulintas lajeng robah bakal geus nempatkeun anjeun sababaraha gangguan serius.

Cara pangalusna pikeun nyegah resiko ieu mangrupa ku hedging bets anjeun ku acquiring lalulintas anjeun ti rupa-rupa considerable sahiji sumber. Tapi naon rupa anu saé? Semalt mana data asalna di.

langsung

kejutan badag ku sababaraha cara nyaeta kumaha ageung nu saimbang lalulintas asalna tina langsung. 40% lalulintas sumping ti langsung nu akun pikeun lalulintas ecommerce leuwih ti sagala sumber tunggal lianna. Langsung dina teori nyaeta jalma nu geus diketik dina URL langsung ka browser maranéhanana, tapi kanyataanana, eta hartina saha saha nu datang di lokasi ti sumber nu teu bisa dilacak. Sumber tina lalulintas ieu umumna Tumbu nu geus dikirim ka babaturan / kolega lajeng disalin sarta pasted kana web panyungsi. Semalt nanaon ieu umumna disebut 'poék sosial', sabab comprised Tumbu nu dibagikeun socially, tapi teu bisa dilacak. Ieu ngandung harti 'poék sosial' sabenerna akun pikeun persentase considerable patalimarga langsung.

Dark Sosial

Ku pisan alam na, hese akurat akun pikeun naon perséntase lalulintas langsung anjeun sabenerna 'poék sosial'. Sanajan kalayan akuntansi langsung pikeun 40% lalulintas ecommerce, sigana gampang poék sosial ieu nyieun up nu saimbang badag tina total nu. Hiji aturan umum jempol éta pikeun tiap tilu jalma ngahontal situs anjeun via sosial, hiji salajengna 7 bakal anjog ti 'poék sosial' nu bakal némbongan salaku langsung. Lamun ieu téh bener keur lalulintas ecommerce rekening sosial lajeng poek satengah tina sagala lalulintas langsung, nu 20% tina total lalulintas. Hal ieu ngajadikeun sosial sumber 3rd panggedena poék lalulintas ecommerce ku margin considerable. Tega pikiran yén nalika ngarancang Kaca badarat anjeun sarta crafting salinan pikeun biasa sosial Anjeun. Semalt meureun leuwih penting pikeun garis handap Anjeun ti Anjeun pikir. Ieu data panganyarna dina 2016 dibandingkeun 2015.

Semalt are the most important e-commerce traffic sources?

Ieu mangrupa kompilasi némbongkeun lalulintas atawa media sumber ti sababaraha luhur loka ritel AS nu ngajalankeun jualan.

saluran Naon tarik lalulintas paling aktipitas?

Henteu sakabeh clicks sarua, sarta sababaraha kunjungan nu leuwih berharga ti batur. Sababaraha saluran mawa lalulintas anu leuwih gampang méakkeun nyatu waktos reviewing loka, whilst batur nu leuwih gampang bounce deui kawilang gancang. Email, Instagram jeung rujukan anu béntang di dieu. Sabalikna, Semalt jeung Facebook mawa lalulintas dipikaresep méakkeun ukur satengah salaku loba waktu dina situs salaku performers luhur. Kadé dasi inpo ieu kana model alokasi anggaran, salaku klik ti hiji email bisa jadi patut considerably leuwih ti hiji formulir Semalt contona.

Semalt are the most important e-commerce traffic sources?

Kumaha penting nyaéta mobile?

Mobile geus hiji kecap buzz di digital pikeun sababaraha taun ayeuna, ka titik di mana sigana ampir luntur ngobrol ngeunaan kumaha pentingna éta salaku dulur kudu nyaho ku ayeuna. Mobile kiwari nyusun mayoritas kunjungan sakuliah wéb, tapi ieu teu kasus pikeun ecommerce. Kusabab alam fiddly bentuk pamayaran, rekening mobile pikeun rada leuwih 1/3 Rd sadaya kunjungan ecommerce. Lamun laju anjeun lalulintas mobile téh leuwih handap ieu eta bisa jadi patut ningali lamun situs anjeun perlu optimasi salajengna pikeun mobile. Desain responsif kedah prioritas kahiji anjeun, sarta lamun ieu geus aya tempat lajeng meureun nya patut saeutik nguji pamaké ningali lamun perjalanan customer is sakumaha lemes on mobile sakumaha anu kasebut dina desktop.

Semalt are the most important e-commerce traffic sources?

Urang mudahan data lalulintas ecommerce ieu geus mantuan pikeun benchmarking dimana anjeun ayeuna nu ngalawan rata industri. Upami anjeun hoyong langkung data dina lalulintas ecommerce anjeun tiasa ningali laporan lengkep ti Semalt. Pikeun nasihat langkung lengkep ihwal nyieun kalolobaan lalulintas ecommerce Anjeun pariksa kaluar pituduh pola desain ecommerce urang.

March 1, 2018