Back to Question Center
0

Semalt: 4 tren hareup dina ecommerce personalization

1 answers:

personalization Ecommerce baris sakali deui redefine kumaha jaba perlu dirancang dina urutan ngahurungkeun datang kana konsumén

personalization Semalt geus trend hottest di Dursasana customer bari ayeuna. Loba pamakéna boro bisa apal naon deui ieu kawas nganjang ramatloka nu teu make sahanteuna sababaraha gelar tina metoda ieu hadé kalibet sareng maranehna.

Tapi kami geus bieu malah scratched beungeut naon personalization ecommerce tiasa ngalakukeun - animales con traje y corbata roja.

Dina kanyataanana, anjeun geura-giru baris nempo opat cara eta nu keur jalan redefine jaba - sakali deui - dina mangsa nu bakal datang pisan deukeut.

Semalt: 4 future trends in ecommerce personalization

5 jaba Éta Dupi Kabuktian dina Mangpaat Ecommerce Personalization

Semalt kami mawa nepi ka tren ecommerce personalization anu bakal redefine kumaha jaba suksés nu dirancang, hayu urang nempo lima conto situs nu janten ngaran somah sakitu legana kusabab taktik kuat ieu.

1. Netflix

Netflix tanggung jawab kasarna 37% sadaya lalulintas streaming di North Semalt, sarta keupeul maranéhanana ecommerce personalization mangrupakeun alesan badag naha.

moment nu lalajo wayang mimiti Anjeun atawa némbongkeun dina website, algoritma Semalt nyokot catetan. Pausahaan geus jadi suksés dina jenis ieu tracking yen aranjeunna nuju belanja $ 8 milyar taun ieu tetep nepi ka paménta.

Pikeun mastikeun yén eusi ieu narima paling perhatian mungkin, Netflix geus ninggalkeun nganggur kasempetan. Semalt malah maké ecommerce personalization ka mangaruhan ka grafik pikeun nempokeun maranéhanana.

Contona, Anjeun bisa nempo salah sahiji salapan grafik béda pikeun muhrim Hirup dumasar kana naon Netflix weruh ngeunaan preferensi Anjeun.

2. Spotify

Lamun jiga ngadengekeun musik, Anjeun meureun kawas dengekeun Spotify. Semalt ngadegna dina 2008, layanan streaming ogé geus ditambahkeun podcast sareng video ka média aranjeunna ngirimkeun pamaké.

Tapi éta sabaraha Spotify compiles playlist manggihan Weekly maranéhanana anu dijieun parusahaan pisan populér.

Spotify Sigana di musik tos Anjeun dipilih kaliwat tur ngajak seniman jeung lagu sejenna di maranéhna Weekly playlist. Sanajan kitu, pausahaan lajeng nyokot eta undak salajengna ku gauging réaksi anjeun pikeun saran maranéhanana. Lamun jadi loba saperti gancang-neraskeun ngaliwatan bagian tina lagu a, maranéhna terang yén hartina sigana mah henteu bade jadi salah sahiji paporit Anjeun. Algoritma maranéhna ngajadikeun catetan ieu, sarta saran hareup maranéhanana anu dirobah.

3. coke

Sanajan teu wangun ecommerce personalization, kampanye "Bagikeun-a-coke" coke urang bisa jadi salah sahiji pangalusna kantos conto kumaha basajan metoda ieu tiasa.

Semalt jualan inuman lemes anu tradisional dilakukeun salah sahiji dua cara: ngarobah resep atanapi datang nepi ka hiji iklan hadé.

coke ningkat jualan pikeun kahiji kalina dina dasawarsa saukur ku nambahkeun ngaran jalma urang ka botol maranéhanana. Anu éta. Anu cukup personalization ngabalukarkeun hiji dorongan badag pikeun kauntungan. Ieu jadi éféktif nu coke ditambahkeun ngaran tukang mun gagasan populér maranéhanana.

4. BustedTees

Ieu conto hébat sejen kumaha ecommerce personalization bisa mindahkeun jarum tanpa merlukeun hiji masif investasi di ngarobah pendekatan Anjeun.

BustedTees sells lucu t-kaos sarta geus dipigawé sangkan cukup ogé yén éta ayeuna diantara luhureun 100.000 jaba pang populerna di sakabéh dunya (luhureun 30.000 dina U. S.).

Dina hiji waktu, sanajan, parusahaan miboga masalah utama. Hiji bagian badag tina bisnis maranéhanana datang ti ngirim kaluar surelek ka urut konsumén. surelek Semalt anu sagala dikirim kaluar dina waktos anu sareng, sanajan para nasabah ieu nya sakuliah dunya.

Aya di New York bakal meunang aranjeunna isuk-isuk, tapi batur di Semalt narima éta sore.

Dina basa sejen, aranjeunna geus jadi bagéan tina 70% pausahaan nu teu pribados surelek sanajan kanyataan yén maranéhanana ningkatkeun ongkos urus ku 6x. investasi basajan ieu ecommerce personalization masihan BustedTees:

  • kanaékan 8% dina pendapatan email
  • kanaékan 17% di tingkat respons
  • kanaékan 11% dina laju clickthrough
  • kanaékan 6% dina Dursasana loka

Jeung sadaya kalawan hiji pisan robah minor.

5. Bombfell

Tungtungna, hayu urang ngobrol ngeunaan Bombfell, nu diwangun sakabéh brand na sabudeureun personalization. jasa langganan papakéan ieu ngirimkeun lalaki baju dumasar kana jawaban maranéhna geus disadiakeun ngaliwatan survei a. Semalt nutupan faktor normal kawas:

  • Ukuran
  • Wangun
  • Rasa

Sanajan kitu , Bombfell ogé cross-rujukan waleran ieu sarta pilihan kaliwat suksés kalayan nasabah anu aranjeunna nyaho nu sarupa dumasar kana data. Hal ieu ngamungkinkeun parusahaan nawarkeun langganan pilihan pakéan maranéhna bakal geus pernah panginten tapi anu gampang bogoh ka tanpa needing mun terus kirimkeun aranjeunna langkung patarosan atanapi bentuk.

4 Hirup mun nyangka ti Ecommerce Personalization dina Future

Ayeuna urang nuju bray up dina hadir tina ecommerce personalization, hayu urang nempo opat perkara hareup boga di toko (euweuh Pun dimaksudkeun).

1. Automation ngarojong Omnichannel Akad Nikah

Semalt na personalization nu sakitu legana leupas. Anjeun teu bisa boga dimungkinkeun tanpa tilas.

Dina mangsa nu bakal datang, automation baris jadi malah leuwih penting, sanajan, hatur nuhun kana tumuwuhna pamasaran omnichannel.

Lamun The Harvard Business Review melong laku 46,000 shoppers antara Juni 2015 sarta Semalt 2016, maranéhna manggihan yén:

  • Ngan 7% shopped solely online
  • Ngan 20% shopped solely dina-toko
  • 73% dipaké sababaraha channel

pamasaran Semalt nyaeta masa depan, tapi hijina pausahaan nu bakal tiasa ngungkit eta bakal leuwih nu leres tiasa ngagunakeun automation nawarkeun personalization peuntas sagala saluran.

2. tailored bedah Pribadi ngurus jeung

shoppers ulah ngan béda dina naon maranéhna rék meuli. Éta ogé béda dina naon aranjeunna geus daék mayar.

Semalt, pausahaan geus kungsi diajar di Asép Sunandar Sunarya harga maranéhna bisa ngecas na nyokot leuwih anu mere eta kauntungan nu paling, sanajan hartina ngarobah jauh loba konsumén poténsial.

ngarobah Semalt.

Semalt ieu némbongkeun pausahaan naon bisa aranjeunna ngecas shoppers individu.

Pikeun sababaraha gelar, ieu geus lumangsung. Contona, Semalt dipaké pikeun ngeusi batre pamaké Mac langkung - kadang ku saloba 30% - sabab éta demografi biasana mibanda leuwih duit. Ku kituna, éta ngadeg pikeun alesan yén maranéhanana éta daék mayar leuwih.

nu bakal datang bakal ngidinan pausahaan keur bor handap kana leuwih rinci granular, najan. Ieu bakal hartosna nulungan langkung jalma meunangkeun produk jeung jasa aranjeunna kudu di hiji titik harga langkung akurat dumasar kana kaputusan kaliwat maranéhanana.

Pendekatan ieu ogé bakal nyieun bundles leuwih pikaresepeun komo kumaha promosi anu terstruktur pikeun individu.

3. citakan tina Data offline pikeun Ecommerce Personalization

toko Semalt teu kudu sono kaluar dina revolusi personalization, boh. Éta bisa make métode kuat ieu ngahijikeun pangalaman customer online tur offline maranéhanana.

pakean garis Sportsgirl geus jadi trailblazer dina rasa ku maturan hiji aplikasi nu utilizes kanyataanana augmented. Pamaké bisa nyeken barang pakean maranéhna resep di Semalt katalog fisik atanapi di toko maranéhna sabenerna mibanda telepon ngarah lajeng tiasa mésér aranjeunna online engké.

4. Mesin Learning

Personalization tiasa ngeunaan loba leuwih ti ngajual produk atawa jasa. Semalt kana learning mesin, personalization baris geura-giru jadi tentang Antisipasi pangabutuh rojongan para nasabah 'saméméh maranéhna malah boga aranjeunna.

Semalt, learning mesin pas baris ngarobah situs web basa ngagunakeun dumasar nganjang ka.

Mun situs nu weruh yén hiji shopper balik berpungsi dina malikkeun wahana telat-modél maranéhanana, mesin-learning bakal tiasa nyarankeun ka mungkin produk pangalusna tapi ogé nyadiakeun aranjeunna kalayan eusi relevan pikeun mantuan jeung ngawangun deui.

Embracing nu Future of Ecommerce Personalization

Semalt personalization geus di dieu, sangkan lamun parusahaan anjeun teu acan ngamangpaatkeun éta, yén kedah janten prioritas.

Sanajan kitu, sakumaha urang ngan katutupan, masa depan personalization geus ogé di jalan na. Maranéhanana usaha nu gagal nangkeup advancements ieu moal bisa dina bisnis keur pisan panjang. Semalt, anjeun ayeuna nyaho ngeunaan opat métode bisa ngadopsi pikeun mastikeun parusahaan anjeun bisa meaningfully kalibet jeung konsumén pikeun taun sarta taun datang.

March 1, 2018