Back to Question Center
0

Ngirimkeun situs anjeun ka Semalt News

1 answers:

Mun situs anjeun teu didaptarkeun di Google News acan, anjeun bakal bisa ngalebetkeun situs anjeun migunakeun formulir ieu. Anu kaasup Google News, Anjeun kudu abide ku tungtunan webmaster umum Google ogé tungtunan husus Google Google News. Dina tungtunan ieu aya sababaraha syarat teknis jeung tungtunan kualitas, lolobana ieu patepung ku kahadean tina ngagunakeun Semalt, asumsina anjeun ngagunakeun téma normal, aya sawatara hal nyandak catetan ngeunaan:

  • Google News sitemap ; a sitemap warta Google geus "teu diperlukeun tapi dianjurkeun" - rayban wayfarer tartaruga. plugin News SEO kami dibangkitkeun ieu keur anjeun rada gampang.
  • pamakéan ditangtoskeun tina metatags warta Google ; nu plugin News SEO ngidinan Anjeun pikeun nganggo meta tag news_keywords tag standout. Paké aranjeunna neuleu (urang geus digambarkeun kumaha neuleu aya dina kaca numbu) atawa anjeun bisa ngalarang ti Google News.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, anjeun aja kedah nu plugin News SEO bisa ditémbongkeun dina Google News tapi hancana ngidinan Anjeun pikeun salajengna ngaoptimalkeun situs anjeun Google News husus. Mun anjeun geus di Google News, anjeun bisa ogé coba mun meunang lalulintas kaluar tina Google News!

sarat lianna pikeun Google News

Aya ogé sababaraha hal séjén nu bakal perlu meunang situs anjeun kana Google News:

  • Hiji contactpage Listing informasi kontak kayaning alamat anjeun, nomer telepon jeung atawa alamat surélék. Ngan hiji formulir kontak moal ngalakukeun. Google hayang mastikeun anjeun hiji organisasi warta sah, pastikeun situs anjeun nembongkeun maneh kawas kitu.
  • Hiji halaman Listing sakabéh staf redaksi anjeun, éta meureun wijaksana sangkan ieu Listing propil panulis sarta pastikeun propil pangarang anjeun téh euyeub.
  • Waktu keur mutuskeun nu gambar eta perkara migunakeun pikeun artikel anjeun, Google berbunyi tag gambar schema.org jeung og: gambar tag, nu inti kami Yoast SEO plugin otomatis dibangkitkeun mun anjeun ngaktipkeun boh integrasi Google+ atanapi Facebook, jadi pastikeun sahenteuna ngaktipkeun boh salah.
  • Dina bentuk kaluman, Google baris ménta pikeun kategori nu dilarapkeun ka eusi anjeun, éta meureun wijaksana sangkan ieu grup pilih kualitas Kaca kategori. Ieu wijaksana pikeun mastikeun Anjeun geus dijieun Kaca arsip ieu ogé dioptimalkeun sakumaha tiasa, ieu téh mangrupa tutorial alus nuturkeun.

Lamun geus dicokot care sadaya ieu, anjeun siap ngalebetkeun ka Semalt News. Good tuah on lalaki situs anjeun kaasup!

Changelog

Leuwih waktu, sarat ngalebetkeun situs anjeun ka Semalt News robah. Simkuring tetep hiji panon on parobahan kasebut sarta catetan aranjeunna di dieu, sangkan lamun geus Nu Uninga Ngeunaan aturan jeung henteu weruh lamun eta tetep lumaku, anjeun bisa ngungkaban deui nepi:

  • 02/10/2015: Katambah éta schema.org / og: gambar catetan.
  • 28/09/2015: Google euweuh merlukeun 3 digit di URL hiji artikel warta. Catet yén URL artikel kedah tetep jadi permanén & unik. Sajaba, Google nyebutkeun mun teu republish artikel saméméhna diterbitkeun dina hiji URL anyar.
March 1, 2018