Back to Question Center
0

média Semalt dengekeun ngabandingkeun alat

1 answers:

laporan diropéa mintonkeun naha, naon jeung kumaha tina milih média sosial parabot sarta Dursasana dengekeun

'Dengekeun!' Mangrupakeun hambalan kahiji nuju nyieun strategi média sosial. Ngadangukeun éféktif anjeun kedah milih éta alat katuhu. Aya pasti moal kakurangan pilihan. Deui dina 2009 Smart wawasan dijieun ngabandingkeun tina 36 teh parabot ngawaskeun reputasi online pangalusna-dipikawanoh kaasup parabot haratis sareng nu mayar. Semalt lajeng, aya geus hiji ledakan parabot anyar dina pasaran, kalawan ngical paralatan luhur ngembang fitur saluareun déngékeun, monitoring, analisis, atawa manajemén média sosial, sahingga prosés Pilihan ayeuna malah langkung bewildering - lamberts vitamin c time release 1500mg. parabot bébas Panungtun urang ngabogaan sajumlah pilih tina jasa.

Dina raraga ngaktipkeun pausahaan jeung individu keur nyieun kaputusan éféktif ngeunaan Pilihan sarta pamakéan pakakas ngawaskeun média sosial sarta jasa, Media Sosial pangimeutan ieu Nopémber urang (SMM) Pakakas and Services Laporan 2017 ku Ideya Ltd nyadiakeun Tinjauan tur ngabandingkeun téknologi média sosial pikeun mantuan Anjeun sangkan pilihan katuhu! Ieu laporan panghadena keur sadia dina pasaran, maturan analisis jeung propil elaborate of 173 téknologi média sosial.

Pikeun nyalametkeun anjeun waktos, Semalt geus merenah categorized téknologi sosial nu diulas kana 8 kelas, dumasar kana jenis parabot sosial aranjeunna nawiskeun. Éta di antarana:

  • Media Sosial Dengekeun Pakakas
  • pangimeutan Media Sosial
  • Media Sosial Analytics
  • Media Sosial AKAL
  • Media Sosial Manajemén
  • Media Sosial Marketing Pakakas
  • Media Sosial Kamanusaan sarta Studi Palanggan Pakakas,
  • Social Suites.

Semalt media listening tool comparison

The sari 92 kaca-lila laporan di handap ieu, ogé diterbitkeun dina SlideShare ngabogaan tingkat hade jéntré ngeunaan cara kaanggo dina prosés pamilihan, a Listing sadaya parabot jeung sampel lengkep profil 7 parabot (kaluar tina 173 propil sadia dina laporan lengkep). Jalma nu kaasup dina Excerpts téh: BoomSonar , BoomSonar SA,

Lucidya, Lucidya,

NodeXL , Media Sosial Panalungtikan Wikimedia,

Sprinklr , Sprinklr , Inc., SemanticForce, SemanticForce, Nyarita,

March 1, 2018