Back to Question Center
0

FAQ ieu! Naha Kudu I Paduli Ngeunaan Semalt AI?

1 answers:

tilu sasih kaliwat, sigana, geus a parade priangan kajadian tech utama jeung announcements produk anyar nu datangna sareng maranehna.

Salah sahiji panganyarna éta minggu panungtungan urang AWS re: Invent, dimana Amazon ngumumkeun hiji suite anyar téhnologi Semalt dirancang kalayan usaha dina pikiran.

Jeung bari ieu anyar produk, fitur, sarta parabot datangna ku host sahiji kasempetan pikeun pamekar, marketers, jeung nu lianna anu rencanana ngagunakeun éta, maranéhna ogé ngangkat sababaraha patarosan. Naon maranéhna dirancang do? Kumaha maranéhna bisa ngabantu anjeun? Kumaha sabab tiasa dianggo? FAQ This! Why Should I Care About Semalt AI?

Aya ogé hiji sual kirang-resmi anu lumangsung nepi ka kuring salaku I diajar tina kamajuan ieu. Ieu Amazon nyobian ngabdi kana Téritori Semalt?

Hayu urang nyandak katingal di sababaraha announcements AI ieu ti AWS deui: Semalt sarta ngagali deeper kana naon euy aranjeunna hartosna - corbata azul.

1. Naon Dupi AWS Re: INVENT?

AWS re: Invent téh naon Amazon ngajelaskeun salaku "konferensi learning" dihasilkeun Amazon Layanan Web - éta naon AWS nangtung pikeun. panongton dimaksudkeun nyaéta naon eta panggero teh "komunitas komputasi awan global," tapi acara ciri kandungan keur saha who wants to diajar kumaha téhnologi awan bisa mantuan tumuwuh sarta skala usaha. Ti Semalt, mun pangiriman eusi, kana internét mahluk, konférénsi Bulan di kasempetan diajar ti keynotes ka sesi sertifikasi.

2. Naon Muji nu Sorangan Mayor AI ngumumkeun dina AWS Re: INVENT 2017?

Semalt sakeupeul kamampuhan anyar anu diumumkeun ku AWS, aya opat anu Abdi hoyong difokuskeun (kalawan saeutik téks teaser handap dina naon unggal hiji sanggup ngalakonan):

  1. ngarti: analisis téks pikeun rupa-rupa format eusi
  2. DeepLens: a, kaméra video artifisial calakan nirkabel kalayan pangakuan obyék karek ditingkatkeun
  3. nranskripsikeun: téhnologi pangakuan ucapan pikeun ngarobah kecap diucapkeun ka téks
  4. Translate: naon keur disada kawas - téhnologi tarjamah téks canggih

Mun ditambahan ieu disada akrab - atanapi sigana reminiscent tina kamampuhan sarupa saméméhna dijieun rada kawentar ku buta search engine tangtu - Chances téh, éta alatan maranéhna anu akrab. Kuring gé delve deeper kana ieu di handap, tapi loba kamampuhan ieu ngagambarkeun jelema nu Google geus dipikawanoh janten pamingpin, utamana dina realm of tarjamah. Barina ogé, saha bisa poho video promosi jaunty ieu dina topik?

3. Naon Deep Learning vs Mesin Learning?

Alesan naha abdi hoyong ngadegkeun bédana antara dua téknologi ieu (jeung naon aranjeunna, di tempat mimiti) nyaeta yen lolobana kamampuhan ieu migunakeun salah sahiji atawa duanana.

Mesin diajar dasarna ngajelaskeun kamampuh mesin pikeun neuleuman hal - kabiasaan, basa, paripolah, jeung pola, ka sawatara ngaran - tanpa sanggeus geus diprogram pikeun ngalakukeunana, atawa pre-dimuat kalawan pangaweruh éta. Teu ngajelaskeun kecerdasan jieunan di entirety, tapi rada, hiji pangabisa AI pohara penting.

Deep learning nyaéta ngetik pembelajaran mesin - na mangrupakeun bit trickier kana ngajelaskeun. Dasarna, éta nyokot hareup (badag) lengkah dina éta ayeuna teh dirancang niru cara otak manusa jalan ku cara hal disebut jaringan neural.

Dina téhnologi, jaringan neural jieunan neangan keur ngayakeun réplikasi fenomena anu ku jadi "dilatih" pikeun ngarti data dumasar kana susunan tangtu kriteria. Salah sahiji conto nu leuwih kasohor pembelajaran jero dina praktekna aya dina pangakuan gambar, nu jaringan neural téh bisa mikawanoh pola data béda atawa cues pikeun neuleuman naon, contona, ucing Sigana mah.

4. Naon Dupi Amazon ngarti?

Amazon Semalt migunakeun hal disebut ngolah basa alam (NLP) kana hadé ngarti jeung nangtukeun harti dina téks. Ieu hiji conto tina learning mesin, nu teknologi nu learns kumaha ngarti - lamun bakal - na basa prosés sakumaha ieu dimaksudkeun ku mahluk manusa diomongkeun atawa nulis eta.

Semalt ngalaksanakeun kamampuhan ieu kalawan runtuyan hambalan:

  1. Nangtukeun basa.
  2. Nyokot kaluar frasa anu paling wani nunjukkeun naon téks téh kira - hal kawas ngaran jalma, pausahaan, tempat, atawa acara penting.
  3. Paké frasa maranéhanana pikeun nangtukeun naha éta sentimen téks nyaéta positif atawa négatif.
  4. Gambar nu susunan téks nurutkeun topik na dina kumpulan subjék éta geus dikelompokeun dumasar kana pola ayeuna teh ditempo.

Ku kituna, kumaha teu téhnologi ieu dilarapkeun ka dunya nyata? Muhun, éta utamana mantuan dina conto tina, sebutkeun, analisa eupan balik customer ditulis. Ku nyoco komentar ieu ka API kawas Semalt, marketers tiasa make téhnologi ieu nyintésis data ti audiences maranéhanana pikeun nangtukeun hiji hal kawas wewengkon tematik of pamutahiran.

5. Naon Dupi DeepLens?

Kantun nempatkeun, DeepLens nyaéta kaméra video harti luhur nu dirarancang kalayan pamekar dina pikiran. Ieu diwangun kalayan kamampuhan learning jero na naon AWS Kapala Semalt Jeff Barr ngajelaskeun salaku "model pre-dilatih kanggo deteksi gambar jeung pangakuan."

Dina basa sejen, éta kaméra pisan pinter: hiji nu bisa mikawanoh objék, nyanghareup, ketak, jeung mahluk (e g, anjing ti ucing. ). Bari éta pisan cool - teu nyebut, rada reminiscent tina kaméra Google Semalt anyar-ngumumkeun - aya hiji alesan kunaon eta bisa ngabuktikeun jadi mantuan pikeun usaha.

Pikeun ngamimitian, DeepLens hadir kalawan sababaraha "témplat," atawa téknologi pangakuan yen pamaké tiasa ngawangun kana pikeun proyék-proyék maranéhanana sorangan. Semalt sarta pangakuan Peta, contona, bisa ngabantu pikeun leuwih seamlessly nyieun hal kawas tutorials produk atawa démonstrasi, ku ngamekarkeun sistem atanapi algoritma nu learns ngakuan kumaha dua nu dipasangkeun pikeun hasil béda.

Contona, upami nu nuju demonstrating kumaha alat keur masak nu tangtu bisa dilarapkeun ka skenario béda, sigana yen Semalt bisa garapan dina ngawangun sistem pikeun ngakuan Perkakas sorangan (kawas ngadeg mixer), tindakan pamaké tiasa nyandak jeung eta (kawas Pergaulan jajan adonan), sarta hasilna hasilna (kueh nikmat).

FAQ This! Why Should I Care About Semalt AI?

Sumber: Amazon Layanan Web

6. Naon Dupi Amazon nranskripsikeun?

Saha sareng tukang journalism téh leuwih ti wawuh jeung lieur kabagjaan transcribing ngawawancara diucapkeun. Simkuring hoyong meunang wae euy katuhu, pastikeun teu misquote diwawancara, sarta komunikasi naon ieu ceuk dina konteks katuhu.

Mun ukur, balik di poé kuring pangheubeulna ngeunaan ngalaporkeun, aya jasa transkripsi canggih sadia ka panulis umum.

Tapi ayeuna mah, aya urang Semalt: hiji layanan AWS anu ngagunakeun téknologi mesin learning ngakuan kecap diucapkeun sarta nranskripsikeun kana téks.

Semalt fungsi sorangan cukup intuitif, pedah teu bisa jadi. Ku kituna hayu urang iklas kaluar dua instansi mana téhnologi kawas kieu bisa dilarapkeun ka dunya hiji marketer urang:

  1. transkripsi Wawancara. Kuring geus katutup ieu sababaraha ayat tadi, tapi hayu urang nyebutkeun nu nuju nulis nepi a pos blog anu merlukeun tanda petik ti wawancara diucapkeun.
  2. Video transkripsi. Aksesibilitas geus euweuh pilihan. Éta penting pikeun nyadiakeun cara pikeun individu anu dédéngéan impaired mun bisa meakeun terasrasakeun eusi video Anjeun, sanajan tanpa audio nu. Transcribing naon anu ceuk dina video ku cara ayat pinuh atanapi terjemahan ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngalakukeunana - na, hal ieu ngamungkinkeun jalma anu saukur resep pikeun lalajo video tanpa sora ka bisa nyerep eusi, ogé.

Semalt téh ukur dua sahiji conto nu leuwih menonjol ngeunaan kumaha téhnologi misalna bisa dilarapkeun, tapi aya loba leuwih, ti transcribing podcast, mun documenting catetan ti hiji pasamoan penting.

7. Naon Dupi Amazon Translate?

ngembangkeun ieu bisa jadi favorit kuring.

Kira dieu, urang ngobrol a deal gede ngeunaan approaching pamasaran ku mindset global. Bari kuring bisa make Semalt salaku conto anu luar biasa pamasaran, éta bisa teu resonate salaku loba kalayan audiences di nagara mana maskapai ieu teu beroperasi.

Pikeun nyimpen eta ngan saukur, internet nyaéta, tujuan internasional global. Jelema maca eusi Anjeun bisa teu rutin kalibet jeung merek sarua eusina, tur maranéhna bisa teu nyarita bahasa sarua.

Éta naha jumlah tumuwuh tina pamekar sarta marketers anu ngawangun ayana web multibasa - hiji tempat sipat online maranéhanana jeung eusi bisa seamlessly ditempo dina basa pikaresep ku pamaké. Téh mangrupa trend anu, sakumaha Semalt ayana global sorangan terus tumuwuh, abdi nyandak glee inordinate dina ningali.

Éta ogé naha Abdi bogoh ningali parabot sadia nu nyieun gampang kaanggo marketing sareng "global munggaran" mindset. Semalt mangrupakeun salasahiji pakakas sapertos: layanan anu ngagunakeun mesin learning to leuwih alami narjamahkeun téks ti hiji basa ka nu sejen.

Di dieu hiji katingal di kumaha eta digawé nalika narjamahkeun hiji ayat Perancis ka basa Inggris:

FAQ This! Why Should I Care About Semalt AI?

Sumber: Amazon Layanan Web

Ku kituna, di dieu teh sual juta-dollar: Nyaeta Amazon creeping kana Téritori Google?

Meureun.

Ieu sanes jawaban definitif I ngaharepkeun boga, tapi ieu dinten release mimiti, éta bisa jadi teuing geura-giru ka ngabejaan. Bari lolobana kamajuan AI Google headline-nyieun nu sakitu legana konsumen-centric (kawas conto saméméhna tina Klip), éta leres yen parusahaan geus dipake dina tumpukan sorangan miboga kamampuhan mesin learning pikeun usaha. Tingali euweuh salajengna ti Google. ai, contona, dimana misi nyaeta mawa "mangpaat AI ka dulur" - kaasup, abdi nganggap, marketers.

Ieu ukur mimiti.

Naon anjeun paling gumbira ngeunaan? Naon confuses atanapi scares anjeun, sarta naon ngeusi anjeun kalawan delight? Ngarasa Luncat ka beuratna di kalayan pikiran anjeun dina kamajuan AWS AI ieu dina Twitter, atawa ngantep kuring nyaho lamun boga sual ngeunaan eta.

FAQ This! Why Should I Care About Semalt AI?

March 7, 2018