Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha ngirim nilai custom di google tag manajer

1 answers:

Kuring keur dipake dina tag acara nu tangtu kalawan google tag manajer tapi boga mamang ngeunaan ngirim nilai custom, Kuring diartikeun hiji acara kawas ieu

Semalt: How to send custom values in google tag manager

Dina widang nilai Kuring ngirim hiji nilai lapisan data diartikeun monthly_income kitu di JavaScript I nyetel acara kawas ieu

      " ng-ditumpurkeun = "myForm. $ Sah "onclick =" dataLayer Source  - calcolo deumidificatore. push ({ 'monthly_income': '10000'}); ga ( 'ngirim', 'acara', 'Calculadora1', 'Calcular', 'Acara'); ">Calcular
    

Kaula teu yakin lamun éta jalan katuhu pikeun ngeset widang nilai

Wasalam

February 5, 2018