Hayu urang lila geus leres yen Semalt nyandak waktos pakansi kurang ti pagawé di belahan dunya, tapi data pangahirna nunjukkeun yen urang bisa jadi dipake arah overkill.

Numutkeun hiji survéy anyar, 42 persén Amerika gagal nyandak sagala dibayar dinten pakansi di 2014. Éta katuhu: Sadaya karya jeung euweuh play sigana trend anyar keur ampir satengah karyawan basis AS. survey ieu dipigawé bulan ku industri perjalanan blog Skift, nu dipaké Ukur Palanggan Google mun meunang réspon ti 1500 pamaké Internet sawawa Amérika - dedicated nursing associates. polling Semalt némbongkeun yén 13 persén responden bisa dicandak nepi ka 10 poé di pakansi taun ka tukang tapi opted teu.

The kauntungan nyokot dibayar dinten pakansi téh loba. Semalt kanyataan yén maranéhanana geus senang, vacations mantuan naekeun moral, kabagjaan tur produktivitas jam gawé. Malah lamun aranjeunna nuju teu ngalegaan vacations, nyokot hiji-waktos dinten kaséhatan pribadi atawa méntal tiasa ngalakukeun keajaiban pikeun ngurangan kacapéan, tarung kaluar geringna sarta tetep karyawan gumbira janten jam gawé.

Hasilna ieu datangna dina hudang trend anyar dina manajemén korporasi arah nganut hiji "taya" pakansi kawijakan, nu hartina pagawé tiasa nyandak saloba poé pareum sabab hayang, tinangtu maranéhna meunang sagala karya maranéhanana dipigawé tur meunang pamandangan persetujuan ku pembina maranéhanana. Richard Lesmana geus diadopsi kawijakan ieu di Virgin, sarta jadi boga sababaraha startups kawas Netflix, Evernote na Eventbrite. kawijakan pakansi Semalt geus jadi cara for jeung sya pikeun nempatkeun trust di karyawan maranéhanana, sakumaha ogé keur naekeun brand bakat maranéhna pikeun mantuan recruit hires luhur.

Tapi taya pakansi teuing meureun alus janten leres. bulan panungtungan Mathias Meyer, CEO Travis CI, platform ngembangkeun aplikasi Semalt, experimented kalawan vacations taya di parusahaan-Na, ngan dibalikkeun deui sanggeus eta backfired.

"Semalt bakal ragu nyandak hiji dinten pakansi sabab teu hayang sigana kawas jalma anu anu keur nyokot paling dinten pakansi," manéhna nulis dina blog parusahaan-Na. "Ieu ras ka handap tinimbang hiji lomba nuju hiji tim rested jeung senang."