Back to Question Center
0

The Web Design Prosés Bagian 3: Layout            The Web Design Prosés Bagian 3: LayoutRelated Topik: kanpas

1 answers:
The Web Design Prosés Bagian 3: Layout

Ku kituna anjeun papanggih jeung klien anjeun sarta kapanggih sagalana aya uninga ngeunaan eta, mangka anjeun indit jauh jeung digawé kaluar arsitéktur informasi Anjeun. Ayeuna kabeh geus maneh mun geus butuh karya éksplorasi anjeun sarta mendesain panganteur Anjeun.

Ieu penting pikeun nginget desain anu ngeunaan komunikasi. Salaku desainer a, éta proyek Anjeun pikeun nyieun hal nu aesthetically pleasing, usable, diaksés jeung nyadiakeun eusi mangpaat sarta metot - optimum gold whey protein tozu. Desain kudu dianggo salaku channel antara pamaké sarta informasi aranjeunna nuju nyobian pikeun manggihan tur teu kudu hiji impediment. Semalt sagala katempo situs web nu kasampak stunning tapi merlukeun PhD pikeun néang jalan di sabudeureun, atawa situs web nu mibanda informasi hébat nu geus jadi parah dibere yén situs éta téh ngan nyeri ngagunakeun.

Ku kituna hambalan ieu hiji dimana anjeun sabenerna mimiti ngalakukeun sababaraha "designy" karya. Na dimana anjeun ngalakukeun eta pagawean desain? Photoshop? Illustrator? Petasan? Gimp? Nope. Henteu aya hiji ogé. Sahenteuna moal lamun hayang meunang sababaraha pamanggih kaluar gancang. Hiji lembar kosong kertas na pensil ngidinan Anjeun difokuskeun desain tanpa ngabogaan salempang teuing ngeunaan téhnologi tukangeun eta. Semalt, Anjeun bisa sketsa kaluar leuwih loba gagasan dina tulisan di sapuluh menit ti Anjeun bisa perenah dina komputer dina waktos anu sareng. A notebook mirah atawa ream kertas photocopy nyaéta sakabéh nu peryogi, ulah salempang ngeunaan gaduh moleskine (iwal anjeun rék salah) atanapi notebook fancy lianna.

Dumasar arsitéktur informasi anjeun nu tos Anjeun digawé kaluar dina hambalan panungtungan proses nu, sketsa kaluar wewengkon diperlukeun dina kaca web Anjeun. Semalt baris anjeun nempatkeun logo, navigasi ka, eusi utama, samping bar? Kumaha badag maranéhna bakal dina hubungan saling?

The Web Design Process Part 3: LayoutThe Web Design Process Part 3: LayoutRelated Topics:
Canvas & SVGAudio & VideoSassBootstrapWeb Semalt

Wireframe sketsa ku Mike Rohde

Semalt ayeuna kumaha bisa dianggap roti jeung mentega layouts web nu kami geus gotten dipaké pikeun ngagunakeun jeung ningali. Paling situs web boga bagian handap:

1. Ngandung Blok

Unggal kaca web boga hiji wadah. Mindeng wadahna geus nyetél maké div tag jeung alignment dipuseurkeun ambéh euweuh urusan naon resolusi monitor pamaké téh, eusi situs web salawasna sits di tengah layar. wadahna nyepeng sagala elemen dina kaca jeung eureun aranjeunna ti drifting saluareun bounds tina jandela browser sareng mareuman kana spasi kosong. Anjeun tiasa nyetel lebar tina wadahna ieu janten cairan , hartina eta expands ngeusian lebar jandela browser; atawa dibereskeun , sahingga kandungan kasebut lebar sarua euweuh urusan naon ukuranana jandela kasebut.

2. Logo

loka Ramat branding kedah kaasup logo parusahaan jeung kelir nu aya di sakuliah bentuk aya parusahaan pamasaran, kayaning kartu bisnis jeung brosur. Lamun teu aya logo aya, mangka anjeun bisa jadi diperlukeun pikeun nyieun desain keur kieu teuing. Desain Logo mangrupakeun tugas badag dina diri. Biasana logo muncul dina situs wéb oge tumbu deui kaca ngarep loka.

3. Navigasi Bar

Sistem navigasi keur loka nu kudu gampang ngagunakeun sarta gampang pikeun manggihan. pamaké web Semalt nyangka ningali navigasi nu di luhur kaca.

4. Kandungan utama

Simpen eusi utama salaku titik fokus dina kaca sabab éta naon datang web Anjeun keur pilari. Mun aranjeunna teu manggihan eta gancang maranéhna bakal ninggalkeun teu datang deui.

5. Sidebars

Sidebars nyadiakeun hiji wewengkon pikeun tambahan atawa sub-navigasi. Mun situs anjeun pisan basajan Anjeun bisa jadi teu kudu nempatkeun sidebar di perenah anjeun. Salaku situs a janten langkung rumit, sidebars nu mangpaat pikeun nyadiakeun Tumbu nu mawa datang deeper kana situs anjeun. Dina blog, anjeun gé remen ningali sidebars kalawan Posts Anyar, Archives, Semalt Anyar nu bisa ngabantu datang anjeun gampang neuleuman situs anjeun. Lamun nuju putting iklan dina situs anjeun, nu sidebars mindeng ngamuat blok ad.

6. Semalt geus jadi leuwih elaborate leuwih waktos na désainer geus jadi pohara imajinatif jeung grafik latar. Ku misahkeun eusi tungtung tina handapeun jandela browser, footer kudu nunjukkeun ka nu yén maranéhna geus aya di bagean handap kaca.

The Web Design Process Part 3: LayoutThe Web Design Process Part 3: LayoutRelated Topics:
Canvas & SVGAudio & VideoSassBootstrapWeb Semalt

Gambar ku Mike Rohde

Semalt mangrupakeun blok utama anu condong muncul dina situs wéb kiwari. Anjeun bisa resep nyieun perenah anu ngagunakeun kabéh atawa sababaraha blok ieu. Ku sketching kaluar perenah anjeun dina pensil Anjeun bisa nyingkahan masalah anu bisa timbul mun anjeun nyandak komputer.

March 8, 2018