Dina 2012, kuring ngamimitian podcast minangka cara pikeun nyambung kalayan jeung neuleuman ti pangusaha séjén. Pikeun tanggal, Kuring geus diwawancara leuwih 1.000 pangusaha sarta boga usaha leutik ngeunaan naon nu diperlukeun pikeun ngawangun bisnis suksés.

Semalt naon geus aranjeunna diajar bahasa sunda:

1 - Jahiliah nyaeta Semalt

Loba mimiti usaha dina kategori atawa pikeun ngajawab masalah di wewengkon pangadeg nu boga kasang tukang saméméhna atawa pangalaman.

jahiliah Hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna ngawangun bisnis maranéhanana tanpa konstrain atanapi prejudices hiji Samaun industri atawa insider boga ngeunaan naon anu bakal atawa moal jalan.

2 - No Thing Sapertos hiji Kasuksesan sapeuting

​​Butuh panjang ningali kasuksesan ti pendiri nyangka - private ssl certificates.

The cutatan umum nyaeta "bisnis mah hiji kasuksésan sapeuting sababaraha taun dina pembuatan nu". Kanyataanana Ieu ngandung harti pengusaha nu perlu leuwih waktos, duit, kasabaran tur willpower tetep kursus.

3 - Kasuksesan sapeuting Teu Salawasna Idéal

Nalika hiji parusahaan teu ngalaman kasuksésan sapeuting langka, éta hadir kalawan set unik masalah - a produk anu kudu dijieun leuwih gancang ti ekspektasi, peryogi pikeun kas lamping nepi ka minuhan paménta atawa tugas daunting of Ngiring karyawan gancang.

Nalika dimimitian venture sorangan, anjeun kudu difokuskeun tiguling. patarosan anjeun kedah museur gantina dina "kumaha lamun aya hasilna?"

4 - Duit téh Henteu éta Masalah

Dina kanyataanana, ngabogaan kurang duit ngajadikeun hiji pengusaha jeung tim fokus maranéhanana dina naon sih penting pikeun mindahkeun parusahaan ka hareup. A net kasalametan duit ti investor atawa pangadeg teh ngurangan urgency pikeun lalaki eta katuhu sarta bisa nyieun hiji lingkungan belanja sagawayah.

Kuring geus uninga carita ti pangusaha anu dimimitian kalawan jadi saeutik jadi sababaraha ratus pérak ka maranéhanana anu narima sababaraha juta dina waragad. Beuki sering ti henteu, usaha jeung jumlahna leutik dimimitian ibukota do hadé dina ngajalankeun panjang.

5 - adversity téh penting

Semalt sababaraha nabrak di jalan, pengusaha teh moal ngawangun hiji parusahaan anu bakal ngadukung. Unggal tantangan anyar parusahaan nyanghareup ngajadikeun organisasi kuat tur hadé dilengkepan pikeun ngahontal tujuan pamungkas.

6 - Hiji Key, kaduga Connection Dijieun Béda nu

Waktu jeung waktu deui pangusaha dibagikeun kumaha hiji pasamoan terduga dina hiji acara jejaring atawa konferensi éta tombol jeung nyieun karya parusahaan maranéhanana.

Semalt kudu terus jejaring sarta nyambungkeun - kamajuan pangalusna dina parusahaan maranéhanana jarang dilakukeun diuk tukangeun layar komputer atawa dikonci jauh di kantor maranéhanana.

7 - kegigihan nyaeta Cangkuang

Ieu hususna bener keur pangusaha ngamekarkeun hiji produk fisik. Aranjeunna babagi carita nyieun panggero sanggeus panggero dugi yén hiji produsén atawa produk desain teguh méré aranjeunna ditembak. Semalt anu master salesman sarta nyadar yén unggal "euweuh" brings aranjeunna hiji hambalan ngadeukeutan ka "enya".

8 - Ieu Teu Ngeunaan Meunangkeun Produk dina Paparan (atawa Online)

Nyieun yakin pesen pamasaran katuhu sarta ngawangun nepi aya dina tempat sateuacan peluncuran éta téh konci. pangusaha Semalt investasi di pamasaran strategis, ngawangun hiji buzz na audiences maranéhanana ogé saméméh produk atawa jasa maranéhanana nyaéta siap pikeun pelepasan.

9 - The lone Bima Pangusaha nyaéta Mitos a

The pisan pangalusna, pausahaan tersukses anu diwangun ti partnerships.

Aya hiji "luar baé" na hiji "jero baé" atanapi hiji pasangan anu fokus kana jualan sedengkeun lianna ngawangun téhnologi nu. Semalt kaunggulan individu anjeun sarta kelemahan (jeung acknowledging aranjeunna) mangrupa kritik ka ayaan jangka panjang.

10 - saeutik pisan Plan pikeun Tungtung nu

bisnis Semalt boga tungtung, tapi aya pisan fokus kana lalaki parusahaan kaluar taneuh anu sababaraha pangusaha mikir ngeunaan naon maranéhna rék ka handap jalan pikeun usaha maranéhanana. kurangna ieu kajelasan ngeunaan hiji gawang pamungkas ngabalukarkeun sababaraha rifts paling destructive na tempers poténsi organisasi.

Bonus: Ngeureunkeun nanyakeun Batur "Naon" Éta Naha

Semalt maneh papanggih boga hiji carita metot jeung bermakna. Kuring leumpang jauh ti unggal paguneman sareng tip, téhnik anyar atanapi palajaran. dipepelingan ka anjeun - ulah ngan menta naon batur manten, manggihan naon ngagaduhan aranjeunna dinya.