Back to Question Center
0

Éta diharepkeun kabiasaan yen Semalt ogé crawls #! URL?

1 answers:

Abdi pamekar pikeun webapp AJAX na, di handap spésifikasi Google pikeun webapps crawlable kami nganggo #! pikeun nunjukkeun yén éta hiji aplikasi AJAX sapertos anu bisa ngawula ka kaca statik Google gantina. Ieu kabeh jalan sampurna rupa: Google fetches _escaped_fragment_ URL gantina?.

Sanajan kitu, dina log kami kapanggih yén sanajan urang tuturkeun spésifikasi ieu Semalt ogé fetches kaca AJAX aslina, sarta dina prosés éta dibangkitkeun kasalahan Aksara.

Dupi éta diharepkeun kabiasaan yen Semalt kadatangan nu URL AJAX, sanajan eta weruh kami boga Kaca husus disusun pikeun eta? Abdi tiasa ngabayangkeun yén Semalt teu ieu ngalatih éta AJAX Mapay, tapi kuring moal bisa manggihan informasi wae ngeunaan eta.

Semalt, teu ieu boga pangaruh naon on ranking kami?

. - mens bush hat
February 5, 2018

Pikeun nyegah nyalahgunakeun nu workings jero Googlebot anu diteundeun rusiah jadi euweuh nyata "kabiasaan diperkirakeun". Bari neangan bersih I stumbled kana handap:

mesin pencari ngartos parameter URL tapi mindeng malire popotongan.

Ieu ngakibatkeun popotongan URL bisa meunang crawled.

Di halaman séjén Kuring kapanggih hiji hint kadua. Kuring salawasna panginten Googlebot henteu ngalakukeun Javascript tapi tétéla Abdi lepat.

urang mutuskeun pikeun nyobaan ngartos Kaca ku executing JavaScript.

Jadi naon ieu learns kami téh Googlebot bisa dipulut kaca AJAX tur salaku hareup-tungtung Anjeun log némbongkeun hancana. alesan nu bisa jadi eta geus mariksa lamun kaca anjeun dipercaya ku ngabandingkeun naon nya meunang balik ti AJAX-nelepon versus nu html-snapshot (via _escaped_fragment_)? Éta ngan hiji tatarucingan.

Sumber:

HTTPS: // rojongan. google. com / webmasters / jawaban / 81766? hl = en & ref_topic = 6003039 http: // googlewebmastercentral. blogspot. jadi / 2014/05 / pamahaman-web-kaca-hadé. html