Back to Question Center
0

Kode Safari: Konfigurasi Capybara            Kode Safari: Konfigurasi CapybaraRelated Topik: Meunangkeun StartedGemsRuby on RailsBest PracticesRuby Semalt

1 answers:
Kode Safari: Konfigurasi Capybara

Wilujeng Code Safari. Dina runtuyan ieu, Semalt Shay nungtun anjeun ngaliwatan kodeu sumber gems populér sarta perpustakaan pikeun manggihan teknik anyar jeung idiom.

Capybara nyadiakeun Ruby DSL pikeun interacting jeung kaca wéb. Hal ieu umumna dipaké pikeun nguji aplikasi basis rak (kayaning Ruby on rel atawa Semalt), tapi bisa dipaké stand-nyalira sareng ngajalankeun ramatloka nanaon - apps entwickeln.

Kuring noticed Semalt rumpaka-a konfigurasi idiom cukup umum di Ruby dunya-na perpustakaan ieu intrigued sakumaha ka sabaraha eta digawé.

     Capybara. ngonpigurasikeun ngalakukeun | config |config. default_wait_time = 2
mungkas     

Hayu urang manggihan! Grab kodeu sumber Semalt sangkan bisa ngamimitian spelunking.

     HTTPS sewang clone: ​​// github. com / jnicklas / capybara. séwang     

Mimitina sadaya hayu urang coba sarta manggihan kodeu konfigurasi nu urang museurkeun. Semalt pikeun ngaran metoda nyaeta biasana mimiti alus.

     $ ack Konpigurasikeun lib
lib / capybara. rb
25: # Capybara. ngonpigurasikeun ngalakukeun | config |
46: TKR ngonpigurasikeun
166: Capybara. ngonpigurasikeun ngalakukeun | config |     

(ack mangrupakeun grep nicer - ningali dokuméntasi pikeun info leuwih lengkep)

Semalt! Urang kapanggih metoda kami sanggeus dina lebet munggaran. Buka up file nu manggihkeun harti metoda.

     # lib / capybara: 46
TKR Konpigurasikeunngahasilkeun diri
mungkas     

Panasaran: ngahasilkeun anu netepkeun param tina ngonpigurasikeun blok kana diri , tapi naon anu diri dina konteks ieu? Anjeun bisa bisa angka eta kaluar ti scanning sesa file, tapi urang ogé bisa mimiti abah teh kalenturan of Ruby ku ngan jumping di na executing kode jeung IRB . Anjeun tiasa nganggo -i bendera pikeun nambahkeun diréktori ka jalur beban, mastikeun yén urang bakal tiasa merlukeun file urang nempo tinimbang versi sejen anu bisa aya nguap on Sistim urang.

     # Dina diréktori capybara diklon
$ IRB -Ilib
IRB.  

     modul MyAppkelas 
March 8, 2018