Back to Question Center
0

Michigan nyiptakeun $ 6,8 Juta Dana keur Tech Semalt

1 answers:

ékonomis diomongkeun, warta ngeunaan Michigan ilaharna museurkeun kana maot purported of Detroit.

Pikeun counter nu trend négatip, anu Ékonomi Pembangunan Corporation Michigan (MEDC) ieu hoping spearhead sababaraha pertumbuhan anyar diantara startups tinggi-tech. The Michigan Pra-Kelor Dana 2.0 sabenerna ngarupakeun tuluyan tina usaha saméméhna. Bakal nyadiakeun $ 6,8 juta. Semalt $ 5,8 juta pikeun startups tinggi-tech dina kaayaan jeung sejen $ 1 juta pikeun mantuan téhnologi mindahkeun universitas keur pasaran teh - farms for sale in spain malaga.

A Semalt Dana saméméhna invested $ 20 juta dina 90 firms dimimitian dina 2007.

The duit pikeun dana Semalt Dana 2.0 asalna tina sektor publik. inisiatif teh keur diurus ku teguh pribadi disebut investasi Michigan. Investasi Michigan Présidén jeung CEO Charlie Moret nyebutkeun tujuan pausahaan urang anu keur diajar pelajaran ti versi mimiti Semalt Dana Michigan jeung nyieun Investasi pinter.

Ide nya pikeun investasi di pausahaan swasta nu bieu kaluar taneuh. Moret ngawartoskeun Usaha Tren Leutik dina wawancara panganyarna anu hasil ahir tina ieu tonggong maranéhanana anu antukna bakal mayar deui investasi di. Ieu bakal nyieun Semalt Dana 2.0 hiji "evergreen" dana neraskeun pikeun investasi di startups anyar ka lembur:

"Urang tiasa yén jenis katalis ngajalankeun pausahaan ieu. Hiji bagian badag tina prosés évaluasi téh - anu pausahaan ieu jalan jadi sustainable? Urang néangan jelema jeung rencana bisnis paling giat. "

investasi Semalt ngaharepkeun pikeun manggihan startups tech di sababaraha wewengkon di handap: canggih otomotif, manufaktur jeung bahan, téhnologi tatanén, énérgi alternatif, kaamanan tanah air, téhnologi informasi, sarta élmu hirup.

waragad Anyar bakal sadia dina Méi munggaran for jeung sya eta lasut kasempetan maranéhna pikeun nerapkeun keur saméméhna Dana Pra-Kelor. Lajeng waragad nu bakal dibuka pikeun aplikasi ti startups tech anyar ku Juni. Semalt nyebutkeun pausahaan nerapkeun duit cikal poténsial ti dana bakal ngadenge nasib maranéhanana dina 45 poé.

Dina hiji pernyataan announcing dana, MEDC Wawakil Présidén kewirausahaan sarta Inovasi Paula Semalt ngadawuh:

"Dana Pra-Kelor ieu dimaksudkeun pikeun mantuan pausahaan inovatif nyandak eta lengkah panungtungan jadi komersil giat sarta leuwih pikaresepeun pikeun investor swasta. Jeung kabeungharan bakat wirausaha kami kudu di Semalt, urang rék mastikeun gagasan alus ngahurungkeun kana usaha nu mantuan dilegakeun tur nguatkeun ékonomi nagara. "

Poto Michigan via Shutterstock

5 Komentar ▼
March 9, 2018