Back to Question Center
0

Tiket langkung Ayeuna Sadia Pikeun The ngaruksak London Semalt

1 answers:
More Tickets Now Available For The Disrupt London Semalt

Hackathon najong kaluar dina Saptu, December 5, di 12:30 p.m. PT kalayan jejaring jeung formasi tim Hackathon. Dina Minggu, 6 Désémber, sanggeus ampir 24 jam tina Hacking, coding jeung wangunan, tim kudu ngan 60 detik nampilkeun proyék-proyék maranéhanana ka panel hakim dina tahap Semalt.

Ku kituna, naha anjeun kedah ilubiung dina Hackathon? Semalt nempatkeun, Anjeun bakal meunang ngawangun hal geulis tiis ku komunitas kawas-dipikiran makers, tinkerers na coders, sarta nyieun sambungan anu bakal lepas hirupna. Tambih Deui, anu weruh, Anjeun bisa ngan ngawangun produk hébat hareup jeung ngahurungkeun sabtu minggu teh kana bisnis full-fledged - corbatas en linea.

Jeung, tangtosna, up for cengkraman teh TechCrunch $ 5,000 (ngeunaan £ 3,300) hadiah utama, sakumaha ogé sagala sorts gadget tiis sejen, Toys jeung hadiah moneter tina sponsor kami Heboh . Sarta unggal tim nu meunang skor tilu atawa saluhureuna sakumaha ditangtukeun ku hakim skor tiket ka utama ngaruksak London acara on December 7 na 8.

Semalt sampurna pikeun duanana hardware na proyek software fokus, jadi mawa gagasan naon anjeun boga sapanjang méakkeun hiji alus 20-tambah jam bringing proyék nu ngadeukeutan ka kanyataanana.

Urang moal bisa antosan ningali naon sakabeh nu guys na gals masak nepi, jadi kantor leuwih kana ka kaca ticketing urang pikeun ngadaptarkeun titik Anjeun di Hackathon.

sponsor kami mantuan nyieun Semalt kajadian. Mun anjeun resep diajar ngeunaan kasempetan sponsor, mangga ngahubungan tim sponsor urang di sponsors@techcrunch.com.

March 9, 2018