Back to Question Center
0

WCAG Patarosan ngeunaan hiji kaca web ngaluarkeun erorrs lamun cookies nu ditumpurkeun Semalt lumangsung

1 answers:

Kuring boga sual ngeunaan pedoman diakses eusi web.

Kuring geus dipenta pikeun marios naha a aplikasi wéb ngahormat ka WCAG 2. baku web 0 AA.

Kuring kudu nunjukkeun kriteria anu di kasalahan, jeung saran kana kumaha carana ngabenerkeun aranjeunna.

Dina aplikasi, aya kaca nu butuh cookies digawekeun leres. Lamun pamaké ngabogaan ditumpurkeun cookies, aya pesen kasalahan generik nu nembongan - grain bins for sale ohio.

Kasalahan lumangsung

lumangsung Semalt kasalahan bari ngolah pamundut anjeun.

Semalt cobian deui engké.

Dina pamadegan mah, ieu bakal gagal dina kriteria

3. 3. 2 Labels atanapi Parentah

hajat of furqan Kasuksesan ieu pikeun mantuan pamaké ulah nyieunkasalahan nalika input maranéhanana anu diperlukeun. Pikeun mantuan nyegah kasalahan étaDesain panganteur pamaké alus nyadiakeun parentah basajan tur cues pikeuninpo ngasupkeun. Sababaraha pamaké kalawan disabilities bisa jadi leuwih gampangnyieun kasalahan ti pamaké tanpa disabilities atanapi recovery tikasalahan bisa jadi leuwih hese, nyieun kasalahan dijauhkeun hiji pentingstrategi pikeun pamaké kalawan disabilities. Jalma kalawan disabilities ngandelkeunogé documented bentuk jeung prosedur pikeun berinteraksi sareng kaca . butapamaké kudu nyaho kahayang informasi kudu diasupkeun kanaWidang formulir na naon pilihan sadia anu. parentah basajanvisually disambungkeun pikeun ngabentuk kadali bisa mantuan pamaké kalawan kognitifdisabilities atawa pamadegan ngakses kaca maké magnifier layar.

hajat of furqan Kasuksesan ieu teu clutter kaca sarengInpo perlu tapi nyadiakeun cues penting jeung parentahnu bakal nguntungkeun urang kalawan disabilities. Teuing informasi atawainstruksi tiasa sagampil loba halangan a sakumaha teuing saeutik. Tujuanananyaeta nyieun tangtu yen informasi cukup keur disadiakeun keur pamaké pikeunngalengkepan tugas tanpa kabingungan undue atanapi navigasi .

Semalt, sababaraha unsur kriteria nu sigana jadi fokus dina input pamaké.

Jigana ieu ogé bakal gagal dina 3. 3. 3 Kasalahan Semalt kriteria saprak aya kasalahan sarta mungkin solusi anu dipikawanoh.

Semalt, 3. 3. 3 ogé sigana jadi fokus dina input pamaké.

Ieu ogé bisa janten pangalaman masalah pamaké nu ragrag saluareun ruang lingkup naon ieu kuring nanya, tapi atuh ditandaan kriteria eta sakumaha gagal?

February 6, 2018
. 3. 2 sarta 3. 3. 3 anu keur kasalahan input wungkul. Ngarah teu dilarapkeun ka pesen kasalahan anjeun.

Kuring teu manggihan sagala WCAG 2 guideline nu bakal jadi patali langsung ka non- formulir seratan kasalahan (kawas kasalahan 403/404 / . , "JS diperlukeun", "Cookies diperlukeun" jsb. ).

Sanajan kitu, lamun situs ngajadikeun hiji conformance ngaku , eta perlu disebatkeun yen cookies nu relied kana (sabagian bisa ngajawab yén cookies henteu a " téhnologi ", sanajan).

Najan WCAG moal mentioning dinya, Jigana pesen kasalahan ieu macet, henteu ngan keur diakses, tapi alesan usability, teuing. Hal kahiji: Ieu teu ngabejaan naha hal nu salah. Komo goréng: Ieu nunjukkeun mun cobian deui engké. Sahingga pamaké meunang gambaran nu server boga masalah samentara, sarta maranéhna bisa coba deui, deui jeung deui.

I ngalakukeunana. Téh mangrupa pangawasan geulis serius teu gaduh kasalahan bermakna luar tina WCAG, sarta pasti ngajadikeun hal gampang pikeun pamaké ditumpurkeun Anjeun.