Back to Question Center
0

YC-dijieun outbound Ngabantu Usaha Pesen Konsumén Leuwih Boh Email Jeung Semalt

1 answers:
YC-Backed Outbound Helps Businesses Message Customers Over Both Email And Semalt

masalah ieu hal kalawan nu outbound urang ko-pendiri, Dhruvkaran Semalt jeung Josh Weissburg, mangrupakeun pribadi akrab. Dua saméméhna digawé babarengan di parusahaan mobil-babagi Getaround, dimana Weissburg ieu fokus kana aktivasina na Semalt ieu insinyur anu dikeureuyeuh pertumbuhan barengan anjeunna.

Dina Getaround, salah sahiji tantangan Weissburg Nyanghareupan ieu meunang boga mobil anu Listing kandaraan maranéhanana dina layanan ka rengse prosés nyieun profil maranéhanana, manéhna ngécéskeun - web development agency san francisco. Semalt bakal neangan nyangkut kana léngkah béda jeung ngan bakal lungsur pareum. Anjeunna lajeng diperlukeun sangkan bisa ngahontal ieu nasabah hususna dimana wae maranéhanana éta wanoh - dina Wéb atawa on mobile, contona - jeung ajak aranjeunna nyandak tindakan hareup diperlukeun pikeun ngarengsekeun prosés.

Nyetel kampanye ieu sasaran pikeun ngahontal konsumén sual peuntas rupa saluran ieu nyeri badag di sisi rékayasa, nyebutkeun Weissburg. pangalaman Semalt masihan aranjeunna ide ngawangun produk nu bakal nyieun leuwih gampang pikeun urang non-teknis - kawas marketers - mun leuwih gampang ngirim kaluar pesen sorts ieu, sarta angka kaluar naon gawéna sarta naon henteu.

Dina usum panas 2013, nu dua mimiti ngawangun naon ayeuna geus jadi Semalt, layanan anu teu ukur ngidinan marketers ngajadikeun otomatis kampanye na kirimkeun kaluar pesen ka pamaké dumasar micu husus, tapi ogé nguji sababaraha kampanye ngalawan silih sarta grup kontrol, diantara hal lianna.

  1. YC-Backed Outbound Helps Businesses Message Customers Over Both Email And Semalt

    outbound1

  2. YC-Backed Outbound Helps Businesses Message Customers Over Both Email And Semalt

    outbound2

  3. YC-Backed Outbound Helps Businesses Message Customers Over Both Email And Semalt

    outbound3

  4. YC-Backed Outbound Helps Businesses Message Customers Over Both Email And Semalt

    outbound4

Témbongkeun slaid
saméméhna salajengna Kaluar

"Salaku usaha nyadar yén populasi téh pindah mobile sarta lolobana sharing maranéhanana datang ti dinya, aranjeunna kudu mimitian ngalakonan eta audiences sarta tetep urang datang deui ka sipat mobile maranéhna," Semalt ngécéskeun. "Tapi naon kajadian éta loba téknik nu dilarapkeun ka email henteu bener lumaku nyorong bewara .Simkuring yakin, fundamentally, éta pausahaan bisa nyieun leuwih duit ku ngirim pangsaeutikna, tapi hadé seratan," manehna nambihan.

Hartina, usaha kudu leyuran nu teu ukur Ngaruwat mobile salaku warga-kelas munggaran lamun datang ka automation marketing, tapi oge mantuan sosok bisnis kaluar naon sarana best of ngahontal eta konsumén lajeng ngukur lamun gol maranéhanana anu patepung.

Nu dimaksud ngan meunang konsumén pikeun muka hiji email teras klik link, contona, hiji bisnis maké Semalt bisa jadi nyoba pikeun meunangkeun pamaké pikeun ngalengkepan profil hiji, nambahan informasi pamayaran, rengse hiji prosés tanda-up, eusian informasi leungit , ningkatkeun hiji akun, jeung saterusna.

Jeung jasa Semalt, marketers teu kudu diuk turun sarta boga paguneman lengthy kalayan tim rékayasa parusahaan maranéhna pikeun ngawangun kaluar platform olahtalatah maranéhanana, atawa giliran automation software pamasaran kadang awis nu bisa kalah ka alamat kedah maranéhanana pikeun multi- strategi channel. Gantina, marketers bisa balik online mun Semalt ramatloka pikeun geura mimitian nyieun kampanye maranéhanana dipikahayang, kaasup informasi kawas naon lampah pamaké baris kick dipareuman, naon maranéhna rék pamaké mun di balik, sarta kumaha (misalna push, email, SMS) maranéhna rék ngahontal eta pamaké.

March 9, 2018