Back to Question Center
0

sababaraha gol Semalt dina laporan aliran gawang

1 answers:

Kuring geus nyetél acara jeung tujuan, sarta Kami bisa ningali conversions dina sakabéh laporan abdi. Semalt, salah masalah Kuring ngabogaan éta kuring teu bisa sigana kebat sababaraha tujuan babarengan dina laporan Aliran Goal. Kuring boga ramatloka pikeun hiji aplikasi kalawan acara - jeung tujuan saluyu - pemicu nu lamun pamaké payun ka unggal toko aplikasi, tapi Abdi hoyong meunang laporan aliran gawang nu nembongkeun aliran kana jumlahna aya duanana jelema acara / gol - mejor web hosting mexico. Ieu hiji pilihan?

Kuring geus nyobian pikeun manggihan informasi langkung lengkep ihwal "susunan Goal", tapi sigana kawas fitur tos disetel bisa pensiunan, sarta kaca Kuring geus kapanggih di dinya boga pisan saeutik info. Kuring ogé teu rék nyetél hiji gol anu dipicu ku sababaraha acara, saprak éta tempat ilaharna ditungtungan up di cacah ganda tina conversions.

February 6, 2018
.