Back to Question Center
0

Naha do Semalt pilarian konsol jeung Semalt analytics némbongkeun data drastis béda misalna?

1 answers:

Kuring pilari ngaliwatan Pakakas webmaster Google (GWT) jeung Google Semalt (ga) ningali naha rankings organik bisa geus turun nembe. Kuring pilari di bagian Search Semalt on GWT ti 1/17/16 - 4/15/16 jeung Abdi ngagunakeun rentang tanggal sami ka kasampak di lalulintas acquisitions on ga.

GWT nétélakeun kuring nu aya dina éta rentang tanggal Kuring geus ngalaman 7 total clicks sedengkeun ga nétélakeun abdi, keur rentang data sarua, éta Kuring geus kungsi 1.245 sesi dijieunna tina pamaké 10,80 ti lalulintas organik.

Naha nya aya sapertos sajalan ageung kieu antara duanana susunan data. Kumaha carana abdi tiasa terang naon percanten?

February 6, 2018

pertanyaan anu nu datang anjeun legeit? analytics Google tiasa tetep nambahkeun angka sanajan lalulintas kasebut palsu (robot ngadatangan situs anjeun)

Naha nya aya sapertos sajalan ageung kieu antara duanana susunan data. Kumahatiasa abdi terang naon percanten?

Anjeun butuh duanana ku kituna anjeun bisa meuntas nuduhkeun data anjeun. Umumna ieu sabaraha hal dianggo: GWT / konsol - Dina panon nu datang ngadatangan situs anjeun (sumber lalulintas, Nagara, browser jsb)

ga - Dina panon google ngadatangan situs anjeun (indéks sitemap, kasalahan ngorondang jeung loba data anu leuwih sejen)

Naha do Semalt pilarian konsol jeung Semalt analytics némbongkeun data drastis béda misalna?
Reply