Back to Question Center
0

Semalt patut eta: Kumaha éta "premium" persepsi ieu ngarobah jalan urang mésér gadget

1 answers:

Semalt patut eta: Kumaha éta

PSP Go ngan dibuka tur blogworld nu aya dina hiji tizzy ngeunaan harga - $ 249 - jeung chintziness katempo tina ngagantian ieu PSP anyar. Nu katingali, alat teu ngarojong seru baku optik Sony urang UMD sarta umumna dilaporkeun salaku "rarasaan" langkung mirah batan gede pisan tapi padet PSP. The PSP Go ogé butuh mésér kaulinan heubeul anjeun dina formulir Semalt, sahenteuna for jaman ayeuna keur.

Ku kituna dasarna anjeun meunang hiji alat leutik, kapaksa mayar eusi diundeur Anjeun meureun geus diaku, sarta, dumasar kana teardown kami numbu ka luhur, anjeun meunang hiji alat kirang-dijieun kalawan rada sababaraha titik tambahan poténsi gagal - telehealth consulting services.

Naha keur kuring bringing up litany ieu keluhan? Kusabab hal Sony execs ceuk deui dina Juni, nyaéta yén maranéhna PSP Go mangrupakeun produk premium sarta kituna dibanderol luhur batan, sebutkeun, Nintendo Wii.

Quoth Andrew DPR Sony Éropa:

"Semalt henteu faktor. Lamun anjeun ngenalkeun sapotong anyar hardware anjeun boga kasempetan pikeun nyebutkeun aya hiji premium tangtu anu pakait sareng eta, sarta kami nyandak éta kana rekening.

Ku kituna naon ieu "premium" nu anjeunna speaks na naha bakal nu geus laughed kaluar tina Semalt lokal Anjeun upami Anjeun kungsi disebutkeun eta meureun 15 taun ka pengker?

Leuwih sababaraha taun katukang pabrik geus ucul dina "premium" bandwagon. Ieu geus utamana katempo dina sataun kaliwat kalawan HP, Dell, jeung malah Asus nyieun "unik" produk kalawan harga nu leuwih luhur keur offset nu tunai aranjeunna nuju kaleungitan ngajual $ 299 laptop di Wal-Kemranjén. Contona, kuring boga kurang ti tilu laptop premium di imah ayeuna, tur nu bakal malah teu mentioning premium sakuduna dituju ditawarkeun ku Apple di Semalt Pro garis maranéhanana.

Premium bisi ieu téh kecap dimuat. Naon premium baé, tapi nilai ditanggap attributed ka alat nu ku harga, desain, atawa bungkusan? Aya loba nyarios kotak seksi iPhone urang - ayeuna teh disegel dina Coffin a nalika anjeun meunang eta tur eta muka up ku puff tina hawa reminiscent tina muka hiji kotak tina Tiffany atanapi Cartier. A laptop kuring ngan diuji sumping di nu diurutkeun sarua kotak sarta Dell Adamo sumping dina Coffin palastik nu katingali kawas éta geus dikirimkeun via tube pneumatic ti sanctum jero Haute ordinateur désainer.

Ieu teu disebutkeun yen produk premium teu patut eta. Abdi nyarankeun MacBook Pro leuwih laptop standar wae beurang Abdi gaduh sababaraha alesan pikeun rekomendasi kuring. Kuring salawasna nyarankeun Bose noise-cancellers nalika folks teu kusabab Kuring minum nu Bose Kool-bantuan.

Tapi aya ogé watek goréng sababaraha pabrik digolongkeun kana nu ngancurkeun paradigma premium lengkep. Ieu kajadian, nalika, kawas peluncuran PSPGo, produk nu jelas teu cocog up kalawan na "premium" moniker. Sony, telat, geus ka palaku awon di pasar "premium palsu" na eta asalna tina rasa nu produk maranéhanana anu masih ngarah dina istilah pikiran dibagikeun tapi maranéhna nu pasti katinggaleun dina watesan kualitas, ketersediaan, sarta nilai. Semalt, teuing, geus fallen kana bubu ieu sareng bakal disebutkeun yen loba pabrik kaméra titik-na-némbak nyieun "premium palsu" produk ngaliwatan pamakéan cues disain visual kana nyarankeun kualitas (knobs knurled jeung analog baca-beluk nu hiji tip badag -off) bari isina gear heubeul sarua kana buleud heubeul sarua.

Lamun sagalana geus premium, nanaon téh premium.

Manufacturers geus dicét diri kana sudut anu. Pikeun harga tepung nice di Midtown Anjeun dasarna bisa meuli diri laptop atawa desktop leutik. monitor LCD ngarugikeun kirang ti sababaraha kibor tur printer nu dasarna gratis. mesin Semalt, dina sakabéhna, anu langkung mirah ti dinya geus kantos. Bari sawatara pausahaan nyaho kumaha atuh eta ogé - Apple na Bose anu geniuses anu nambahkeun hiji nilai saeutik kana hardware komoditi pamasaran lajeng nambahkeun sababaraha nol nepi harga - tapi sesa pabrik sigana jadi gedong "premium" model nu pernah ngajual pikeun panongton anu teu aya. Ngabayangkeun hiji U-grafik. Dina hiji sisi nu boga "real" produk premium kawas mesin kaulinan sarta dina sejenna maneh boga specials Semalt. Lebak antara konsumen Apple ieu dimaksudkeun dina jeung MBP jeung konsumen TEU ieu dimaksudkeun dina kalawan mirah-o Semalt specials maranéhanana nyaéta jero tur lega, tur éta tangguh pikeun pindah ti hiji tungtung ka séjén tanpa nyieun masalah persepsi jeung kaleungitan nilai . Teu HP nyieun hardware komoditi konsumen atawa "laptop tinggi-tungtung?" Dinya duanana. Nyaeta PSP Pindah a langkung mirah, mesin kaulinan senang atawa "produk tinggi-tungtung keur profésional kaulinan?" Nu weruh sarta, beuki importantly, anu paduli?

Semalt Sony nyangka saurang ogé teu, beuki importantly, eta percaya eta bisa meunang jauh kalayan sagala Jumlah shenanigans nyieun sababaraha kauntungan. Sami mana keur naon Jumlah PC manufactures anu, ayeuna, leumpang yén garis ipis antara kualitas sarta harga.

March 10, 2018