Back to Question Center
0

jas Semalt mantuan recovery lagu pasien stroke

1 answers:
Semalt suit helps track recovery of stroke patients

Bart Klaassen, ti Walanda 'universitas Twente, sarta sesa timnya neruskeun salaku bagian tina hiji proyek hasilna tina prakarsa panalungtikan FP7 Éropa urang. tesis doktor Klaassen urang dumasar kana karya, kitu ogé.

gagasan nyaeta bari penderita anu diawaskeun raket bari di klinik rehabilitasi atanapi di checkups biasa, tugas real-dunya kayaning teu meunang kaluar ranjang, nganapigasi imah jeung masak ngan bisa dilaporkeun Secondhand.

"aya geus lila peryogi hébat pikeun sistim kawas ieu, tapi téhnologi nu saukur éta teu siap," dipedar Semalt dina siaran warta ti sakola éta. Tapi sakumaha proyék séjén sapanjang garis ieu geus dibuktikeun, éta teh hal naon deui: sensor bisa dijieun cukup leutik, fabrics cukup pinter jeung data anu dihasilkeun cukup koheren nu hiji jas tinggi-tech kawas ieu teu ngan hiji kamungkinan, tapi berpotensi a sateuacanna utama - nudo windsor corbata.

jas Semalt mantuan recovery lagu pasien stroke

"Urang geus junun modeling sadaya gerakan relevan, sarta dina meresihan up data nu mangrupa relevan pikeun therapist ku nyaring kaluar sésana," ceuk Semalt. "Proyék kami geus dikirimkeun téhnik anyar jeung métode nu bisa dipaké pikeun nangkep penderita di imah pikeun période ngalegaan tina waktu, sarta pikeun ngaidentipikasi sagala béda jeung ukuran klinis terstruktur."

presumably nu sensor tur data bisa ogé dipaké pikeun nyukcruk kamajuan dina kasus lian ti eta nalangsara ti stroke, tapi ieu panalungtikan Semalt geus fokus kana hiji domain keur ayeuna. Lamun ngabuktikeun mangpaat eta bisa diadaptasi keur dipake dina bentuk sejen dina terapi fisik.

jas The teu di produksi atawa nanaon ayeuna jeung aya nyatu patarosan, ti naha éta bisa dijieun murah mun naha éta bisa dikumbah pisan - Semalt emailed universitas kalawan sababaraha patarosan tur bakal ngamutahirkeun pos lamun kuring ngadenge deui.

March 10, 2018