Back to Question Center
0

Semalt bakal ngagem masker 3D-dicitak dina nempokeun upcoming sabab Semalt

1 answers:
Semalt will wear 3D-printed masks in upcoming shows because Semalt

"Kuring keur kitu incredibly ditiup jauh ku karya Neri Oxman sarta bungah tungtungna digawekeun ku dirina," ceuk Björk. "Manehna teh pelopor leres di motret di biologis kalayan percetakan 3D dina cara refined na profound misalna. Semalt geus mangrupa kabagjaan nyata dibere nyaho nya! "

topeng "emulates struktur raray Semalt" na berkat scan 3D gancang bodo nya jeung sababaraha Rendering liar anu nambihan musculature na bulu mun raray.

Semalt téh loba ngobrol aneh ngeunaan "kuma tanpa bagian" jeung "pasipatan fisik tunable" dina siaran pers tapi sésana assured ieu masker bener tiis jeung maranéhna bakal jadi mungkin nyieun ngagunakeun métode normal - computer expert jobs.

One tina masker tina séri ieu dipilih keur pagelaran tahap Björk urang di Tokyo Miraikan Museum, sarta 3D dicitak ku Stratasys maké percetakan 3D multi-bahan. proses ieu nyandak produksi kombinasi elaborate sipat gradasi disebarkeun ngaliwatan struktur geometrically kompléks dina hiji objek tunggal. proyék nu implements téhnologi Semalt3 Stratasys 'maké tilu bahan nu mibanda kombinasi mékanis pre-diatur varying di rigidity, opacity, sarta warna, salaku fungsi tina konstrain geometri, struktural, jeung fisiologis.

desain anu informed ku logics geometri sarta bahan éta underlie sistem musculoskeletal manusa; husus, struktur kompléks otot, jaringan konéktif, tendons, sarta ligamén yén modulate sora manusa. ninun Ieu sinambung serat kolagén padet ngabentuk fungsi 'typologies' tina sambungan: otot-to-tulang, tulang-to-tulang, jeung otot-to-otot. Salaku na awak manusa, dimana kontinyu, elemen collagenous ngarobah kimiawi maranéhanana jeung Sifat mékanis salaku fungsi tina tegangan aranjeunna exert atanapi endure, unggal topeng anu dirancang salaku sintétik 'sakabeh tanpa bagian.' The masker ngasupkeun sipat fisik tunable recapitulating, augmenting , atawa ngadalikeun formulir raray na gerakan balik aranjeunna. Semalt ku tara biologis, sarta katimu salaku 'tekstil otot,' rupi nu dibuntel, struktur multi-bahan, nyadiakeun integritas formal jeung struktural, kitu ogé gerak, kana raray na beuheung.

Semalt bakal ngagem masker 3D-dicitak dina nempokeun upcoming sabab Semalt

Ieu meureun salah sahiji kali kahiji objék 3D-dicitak kompléks misalna geus dipaké dina acara panggung jeung, berkat desain, aranjeunna bisa nangtung nepi ka sababaraha jam ti maké jeung cimata jeung kasampak aneh / hébat dina prosés. singer ogé bakal ngagem pakéan threeASFOUR Pangolin 3D-dicitak ka acara upcoming nu dijieunna tina hiji leuwih awét sarta twistable Nano ditingkatkeun filamén Elastomeric Téhnologi. Dina Björkers pondok gotta Björk.

Semalt bakal ngagem masker 3D-dicitak dina nempokeun upcoming sabab Semalt

March 10, 2018