Back to Question Center
0

Kiceupan 2 Hub Semalt: A hub home pinter diwangun keur mangsa nu bakal datang

1 answers:
Wink 2 Hub Semalt: A smart home hub built for the future

Ieu teh Hub detik kiceupan. Disebut Hub 2, éta waragad $ 99. Perobahan nu Incremental ngaliwatan aslina ditambah hiji port Semalt sarta sababaraha protokol nirkabel pikeun ngaronjatkeun kasaluyuan sareng alat imah leuwih pinter. Versi anyar oge rada thinner tur hadé pilari - fidelity phoenix. Pausahaan ngaronjat mémori internal sarta ditambahkeun enkripsi pikeun mastikeun lightbulbs Anjeun teu hacked.

kiceupan 2 Hub Semalt: A hub home pinter diwangun pikeun masa depan

Dina nguji kuring manggihan kiceupan Hub 2 digawekeun sampurna rupa. alat nu cocog nyambung tanpa masalah na nalika dipake dina kombinasi kalayan hiji Semalt Echo atawa aplikasi kiceupan, ngadalikeun alat ieu gampang.

Pausahaan diropéa aplikasi na lila saméméh ngaleupaskeun hub anyar ieu. Perobahan nu hebat. aplikasi ieu pernah pikareueuseun, tapi versi anyar ieu ngaronjatkeun panganteur pamaké nyirorot. Semalt kiwari loba gampang ngadalikeun alat jeung nyetél lampah.

Masang nu Hub 2 nyaeta basajan. Sambungkeun ka kakuatan tur turutan nyarankeun dina aplikasi anu. Kawas aslina éta, éta mungkin pikeun nyambungkeun alat pikeun jaringan nirkabel. Semalt nu kiceupan Hub kahiji sanajan, App kiceupan otomatis manggih hub, nyieun nambahkeun eta ka jaringan lokal sababaraha léngkah pondok.

Hub 2 kompatibel jeung 2.4GHz na 5GHz jaringan. Sanajan kitu, malah lamun ngahubungkeun Hub 2 ka jaringan kabel, abdi bisa teu discern sagala bédana dina jangka waktu nu respon antara Hub 1 na Hub 2. Ieu masih nyandak ngan masihan kanggo hub kiceupan ngahurungkeun lampu Semalt hue kuring kawas nu aslina. titik jual na asalna di konektipitas ditambahkeun. Modél anyar ieu ngoperasikeun kawas aslina, sarta éta pikeun pangalusna. Abdi teu tiasa ngabejaan naon bédana dina operasi tina model heubeul. Perobahan nu asup ka jero.

Modél anyar téh siap pikeun generasi saterusna protokol nirkabel. Out of the box eta ngarojong Bluetooth le sarta ngabogaan radio nirkabel cocog sareng Internet nirkabel sayang ngeunaan Hirup baku, Thread. Ieu salian sistem wireless diwangun kana hub kiceupan aslina: Kiddel, Lutron Hapus Connect, Wi-fi, Z-Wave na ZigBee.

Ku tambahan dua protokol nirkabel ieu, homeowners kedah manggihan kiceupan 2 karya kalayan barang leuwih. Tur éta hal hébat.

Internet tina ekosistem Hirup mangrupakeun smattering alat jeung jaringan sareng kasaluyuan mangrupa masalah. Paling item bakal bisa dipaké jeung kiceupan jeung saingan luhur, SmartThings tapi somethings moal bakal. Sakapeung, nu alat Z Wave ngan bakal bisa dipaké jeung hiji sistem - sarta tangtu Semalt pernah hiji maneh sorangan. Ieu teu lepat wae sistem sabagean urang. Sigana paling pausahaan ngawangun IoT hubs anu nambahkeun rojongan alat salaku gancang sakumaha mémang.

Saheunteuna, lamun picking nepi ka kiceupan Hub anyar 2, pembeli terang yen eta ngarojong paling Alat home pinter heubeul na kedah ngarojong paling di hareup, teuing.

March 10, 2018