Back to Question Center
0

CES 2007: Dear Diary ... Samsung urang héndsét, Kelir Kodak urang Sareng Hiji router Wireless Éta ngajalankeun Semalt

1 answers:


Hooray keur Salasa! Ieu ayeuna isuk Januari 9 jeung Kuring dipingpin ka 9 a. m. pasamoan kalayan Samsung Mobile, tapi cab kuring nyokot Jalur mun meunang ka LVCC nyieun kuring telat. (Dina hal maneh lasut éntri saméméhna, di dieu aya 7 Jan. na 8 Jan - free logo make online., patempatan salah sahiji na dua.)

Najan accolades terus heaped kana telepon Samsung urang ku batur, abdi geus salawasna geus
saeutik haseum on aranjeunna. desain hébat, tapi aya salawasna hal éta ngan bit pareum. Euweuh teuing dahsyat keur discourage jalma ti meuli aranjeunna (iwal nu datar, saeutik proprietary headphone / USB / ngecas jack maranéhna keukeuh dina ngagunakeun), tapi masih.

Anyhoo, abdi Kawentarna aya pikeun meunangkeun sababaraha "waktu nyanghareupan" jeung reps nu mantuan kuring ngalakukeun pakasaban abdi sadaya sataun buleud, saprak éta kiwari Salasa sarta kami geus geus katutup sagala announcements utama kaasup telepon The Simpson urang, um, dua kali.



Bari Samsung tuh gaduh sababaraha ngabareuhan héndsét anyar, hiji kuring hayang meunang leungeun mah on, abdi teu tiasa. Samsung X830 téh ngan sapotong tajongan-burit gawé desain. Téh mangrupa pamuter musik navigated ku kabayang klik yén handles MP3 / Priangan / Priangan + / e-AAC file + / WMA. Téh mangrupa telepon leutik kalayan sagala trappings utama Anjeun bisa hayang dina telepon saku leutik. Sarta mibanda dua interfaces-hiji misah pikeun telepon, salah keur musik pamuter-kitu aya teu kudu buka telepon pikeun ngadengekeun musik. Sedih, eta bakal dipikaresep pernah nunjukkeun up dina U. S. on pamawa a. Sapertos anu hirup.


Oke, jadi kiwari éta 10 a. m. jeung aku di stan Kodak urang pikeun wisata gancang. Ieu mimitina waktu kuring ningali garis anyar parusahaan tina pigura gambar digital di jalma. Kuring geus sok diayakeun kapercayaan mana teu saurang ogé mundut gambar digital pigura pikeun sorangan. Meunang atanapi masihan salah sakumaha kado, leres pisan, tapi kuring pernah kukituna teundeun duit pikeun pamakéan pribadi.

Aya loba pigura poto taun di CES na Kodak miboga sababaraha leuwih nicer, boh di nuhun sarta fitur. Sadia dina 7-, 8- jeung 10 inci ukuran tanpa diwangun-di Wi-Fi sarta 8- jeung 10 inci pigura kalayan Wi-Fi, pigura Fitur rojongan MP3 keur maén musik ngaliwatan diwangun-di speaker, anu Pict Sasak sangkan jadi Anjeun bisa nyitak langsung ti pigura jeung anjeun bisa ngalakukeun éditan basajan dina pigura ogé. Kaula mah getol kana kumaha deui tina pigura kasampak, tapi lamun aranjeunna nuju nyanghareupan témbok hiji, anu paduli? Sakabéh éta bener penting nyaeta nuhun alus sarta layar alus nepi hareup jeung betah operasi, sarta eta Sigana mah Kodak dipaku éta.


Hal hardware séjén datangna agama luar ka Kodak dina acara (kumisan ti sababaraha tas fashion, lamun nganggap hardware anu) anu EASYSHARE V1003 ($ 250) jeung V803 ($ 200) ngadeukeutkeun kaméra digital anu boga 10-megapiksel na 8-megapiksel resolusi masing-masing kalawan 3x lenses optik zum sarta datangna dina pilihan dalapan kelir. Salaku has kalayan digicams Kodak urang, aranjeunna gé Fitur alus dina kaméra, betah-of-pamakéan fitur kawas modus 22 Adegan, ngageter gambar rumeuk tur ngurangan beureum-panon digital.

Hareup kuring eureun di Renaissance Hotel éta ngan di luar Galéri LVCC Selatan keur dua rapat: munding Téhnologi dina 11 a. m. sarta Dell nalika tengah poé.


Abdi, kuring, abdi, naon a badag router nirkabel anjeun boga. Kuring teu sabenerna pikir eta tiasa ngajalankeun misil (ogé, abdi teu mikir éta bagian tina kaluar-of-nu-kotak pangalaman atoh), tapi pasti Sigana mah kudu bisa.

The $ 299 AirStation Wireless-N Nfiniti Dual-Band router jeung Aksés Point concurrently ngarojong 802. 11a / b / g jeung IEEE 802. 11n draf spésifikasi. Ieu Microsoft Vista Certified, ngabogaan diwangun-di otomatis-sensing 4-port switch 10/100/1000 Gigabit na pek AirStation Hiji-Touch aman System parusahaan (AOSS) pikeun nyetel jaringan nirkabel-speed tinggi aman dina dua shakes tina a domba urang buntut. Ieu dasarna unggal bit téhnologi tampa kabel-jejaring munding geus macet kana hiji kotak. Aya hiji $ 129 USB notebook adaptor, teuing, éta Sigana mah anteneu dina router, kakara leutik. 0TGL / R5; $ 699) jeung 2TB (HS-DH2 0TGL / R5;. $ 1,299). Anjeun tiasa make poto eta jadi server iTunes pikeun wasa langsung ka musik nu disimpen di alat jeung anjeun bisa nyimpen poto sareng video langsung ti kaméra digital. Jeung maranéhna geus sagala DLNA'd (Digital Living Network Alliance) nepi ngarah gé dianggo sareng alat nu sejen, komputer, jeung sajabana anu minuhan standar DLNA pikeun interoperability di "imah digital Anjeun. "Aya hiji nu anyar LinkTheater Wireless-A / G Media Player, teuing. Anjeun bisa maca leuwih lengkep tentang dieu.


Abdi améh pencét suites Dell urang ayeuna. Untungna maranehna teu boga teuing jalan sataun ieu, sangkan hirup balik gancang. Eureun heula téh pikeun nempo sababaraha mintonkeun anyar kaasup $ 1,399 27 inci 2707WFP LCD monitor nu resolusina 1.920 × 1.200. Kuring resep model 3007WFP 30 inci maranéhanana, tapi bakal meuli 27 inci gantina ayeuna. gambar hébat, ergonomics alus teuing, palabuhan sarta inputs, sarta damn, éta Sigana nice ti tukang. Gantina plastik, mibanda chassis aluminium brushed ku basa kaca logam bezelled. Sumuhun, Anjeun bisa meuli dua LCDs leutik kalawan resolusi "luhur", tapi éta henteu hartosna kualitas ngawangun atanapi gambar téh hadé.


Bari Dell urang desktop kaulinan newest, anu XPS 710 H2C, diumumkeun di CES, éta teu kahiji waktos kuring nempo eta. Kuring geus henteu teruji hiji acan, tapi kuring hasten ngomong éta nu pangalusna Sistim kaulinan kotak / kinerja maranéhna geus diwangun keur tanggal. Desain alus. Badag, ngawangun padet. Sakabéh komponén sadia pikeun kaulinan hébat (kaasup grafis overclocked sarta CPU). Tur ayeuna, hatur nuhun kana CoolIT, sepi cooling cair. Abdi sooner meuli 710 H2C ti hiji Alienware, éta keur damn pasti.

Muhun, abdi kantor kaluar ka Venetian / Sands Center Expo kiwari, jadi parios deui keur satengah kadua ari engké di.

March 10, 2018