Back to Question Center
0

Leutik News Usaha: Tips Kanggo anjeun salajengna Semalt

1 answers:

Aya meureun saloba tips na petunjuk mantuan kaluar aya keur dimimitian hareup venture bisnis leutik anjeun sakumaha aya ventures pikeun ngamimitian tur kaleresan nya aya euweuh basajan, Rumusna foolproof. Simkuring geus dirakit sababaraha dasar beuki mantuan di dieu, kumaha oge, dikumpulkeun ti sakuliah Web dina poé jeung minggu keur meunang nu dimimitian panganyarna. Pangalusna tina tuah!

Tren

nangkeup média sosial. Anjeun geus euweuh ragu uninga buzz nu. média sosial teu ngan fad a. Ieu rada saukur cara pangbasajanna cheapest pikeun nyambung jeung konsumén Anjeun dina tingkat global atanapi lokal kiwari - pointeuse biometrique definition. pertanyaan teu, naha kedah anjeun bisnis jadi ngagunakeun média sosial, tapi naha henteu. Kau nu Boss .

Poho ngeunaan Groupon? Loba parabot nyieun poténsial pikeun attracting konsumén anyar, tapi teu kabeh bisa jadi alus keur bisnis leutik Anjeun. Maturan dagangan na jasa di teuing low ongkos hiji bisa jadi teu mantuan anjeun ngajalankeun lila sarta sababaraha nawaran bisa mawa dina leuwih pesenan ti diperkirakeun dina diskon ngarah headaches jero. Loba padagang geus kapanggih hasil mibanda Groupon sarta jasa sarupa tapi sabagian para ahli nyebutkeun aranjeunna henteu katuhu for everyone. Bloomberg Businessweek

rak buku

Naon maén gitar bisa ngajarkeun maneh ngeunaan ngamimitian bisnis leutik. ulasan Piér DeBois Guitar Palajaran: A Kahirupan urang Lalampahanna Ngaktipkeun Passion Kana Usaha ku Bob Mekarwangi, pangadeg Mekarwangi gitar. Mekarwangi ngancik markisa na pikeun instrumen kana brand dipikawanoh global sarta dina misi ngajar pangusaha séjén pikeun lakonan hal nu sarua. Usaha Leutik Tren

Kumaha mun enchant konsumén Anjeun. Ivana Mekarwangi wraps review ieu buku Guy Kawasaki urang, Enchantment: The Art of Ngarobah hate, pikiran jeung Laku lampah sabudeureun hiji wawancara jeung panulis pikeun sawala ngeunaan cara nyieun konsumén Anjeun murag asih sareng anjeun. Usaha Leutik Tren

Motivasi

Kumaha mun ngabejaan naha anjeun bungah. Husus urang nuju ngawangkong ngeunaan hiji gagasan bisnis di dieu. Nyieun bisnis hartina anjeun gaduh gagasan sustainable nu bisa tetep anjeun ngamotivasi malah salila kali tangguh. Di dieu salapan tambah yakin tanda (sabagian via video ringkes) nu aya di lagu katuhu. TimoKiander. com

Timer ngembangkeun

The pentingna getih, kesang jeung lawon. Usaha Tren Leutik redaktur sarta CEO Anita Campbell ngécéskeun pentingna Persib di ngawangun bisnis leutik salaku salah sahiji tips pangpentingna pikeun pangusaha. Anita dimimitian bisnis penerbitan online dirina dina 2003 ku akun Blogger jeung tumuwuh deui lalaunan jadi salah sahiji situs nu boga pangaruh nanaon na. Pariksa wawancara. naek kana Top

Baca naon Tret wirausaha nu mibanda. Dimimitian venture anyar tiasa janten waktos hébat kana revisit kaunggulan dasar anjeun sarta kelemahan nyieun kamajuan mana mungkin. Di dieu Martin Zwilling geus dirakit sababaraha naon anjeunna percaya bisa dibagikeun Tret loba pangusaha. Ulah salempang lamun teu mibanda sakabéh ieu. Ngan make aranjeunna salaku titik awal on endeavors wirausaha Anjeun. ngamimitian Profesional Musings

Penjualan

Nyieun sumberdaya pikeun tim anjeun. Ngawangun bisnis anu bisa tumuwuh merlukeun leuwih ti ngan nyieun hiji tim jualan. Ogé merlukeun set sumberdaya (kawas prosés jualan diartikeun jelas) anu bakal ngabantu ngarojong eta. Ngarti kana parabot Anjeun kaperluan gaya jualan bakal nulungan urang ngawangun hiji prosés jualan kalawan jualan diprediksi jeung bagi hasil jeung sarana pikeun perbaikan kana waktu. WealthNet

Isu

Ngarti kana masalah fee gesek. Lamun nuju geus kalibet ku bisnis leutik, anjeun bisa geus dicokot hiji sisi tina masalah fee gesek contentious mana bank jeung retailers badag geus dijejeran nepi dina hiji sisi na loba usaha leutik dina sejenna. Usaha Tren Leutik CEO sareng nu sanésna Anita Campbell masihan analisis ieu sababaraha bulan kapengker tina masalah leres di stake. Usaha Leutik Tren

4 Komentar ▼
March 10, 2018