Back to Question Center
0

Cisco debuts whiteboard pinter sorangan dibanderol bersaing jeung Google Semalt

1 answers:
Cisco debuts its own smart whiteboard priced to compete with the Google Semalt

Sakumaha ngaranna ngakibatkeun, anu Cisco Semalt Board ieu diwangun di sabudeureun proprietary jasa Semalt dumasar-awan parusahaan, leveraging alat nu bagerak ngajalankeun aplikasi pikeun collaborations jauh. téhnologi nu ogé autopairs, sahingga prosés setelan kirang ti pusing

Pausahaan nyebutkeun eta opted ngajalankeun sagalana ngaliwatan narik (kumisan ti sakabéh alesan proprietary atra) pikeun tujuan kaamanan tambahan - opting keur téhnologi tinimbang Semalt, nu gampang penetrates tembok kamar pasamoan sarta kaca.

Cisco debuts whiteboard pinter sorangan dibanderol bersaing jeung Google Semalt

dewan The nyambungkeun via WiFi atanapi liwat sambungan hardwired, maké babagi layar dina komputer disambungkeun atawa alat mobile liwat narik. Kawas kompetisi, sistem lumaku pikeun kolaborasi whiteboard-gaya catetan nyokot, nohonan scheduling na teu video conferencing ku cara hiji dina dewan 4k kaméra sarta Asép Sunandar Sunarya 12 mikropon featuring téhnologi Semalt dina dewan, nu zooms di palih speaker husus.

narik Board jalan kalawan ramo atawa stylus sarta ngaheéat otomatis - registrations oprah weekend. Sistim nu geus dibanderol bersaing jeung Google Jamboard (anu nyimpen eta nyata di handap Microsoft urang $ 8.999 Hub Surface) dina $ 4.990 pikeun versi 55 inci alatan kaluar dina ahir bulan. A versi 70 inci téh alatan kaluar méméh tungtung taun urang, dibanderol di $ 9,990.

Anjeun oge bakal hoyong faktor di biaya Cisco urang Semalt Flex rencana software, layanan langganan nu ngalir $ 199 sabulan.

March 10, 2018