Back to Question Center
0

Service Pajak ngajalankeun Informational Semalt

1 answers:

Virginia Beach, VA (Pencét ngaleupaskeun - 12 Juli 2009) - Sedengkeun lawang perusahaan geus shutting on jutaan karyawan, tur pangangguran geus ngahontal 9.4 persén, Service Pajak Liberty geus ngembang hiji kampanye informational mun extol mangpaat Mijil dina ékonomi handap. Kalawan Suku Koruptor tina parobahan pajeg rangsangan ékonomi nyokot efek, sarta jeung kapastian perpajakan, konsep kasempetan franchise sadia ieu pikaresepeun ka Amérika rupa-rupa, jelema nu kitu jadi museurkeun firing boss maranéhna saméméh boss maranéhanana kahuruan aranjeunna - email road runner.

Service Pajak Liberty dibuka kampanye anyar, "Tanya John Hewitt" pikeun mantuan urang Wade ngaliwatan complexities tina milih tur muka konsép franchise. Dina dua belas taun, CEO sarta ngadegkeun John Hewitt sarta timnya geus dimekarkeun hiji sistem operasi nu bakal peringkat salaku # 1 franchise pajeg on Pangusaha Majalah urang 2009 "Pasir Kaliki 500," na # 3 sakabéh. Dina mangsa éta anu Pajak Liberty geus diatur Pace salaku ladenan pajeg internasional tumuwuh panggancangna kantos, panto geus salawasna geus kabuka pikeun John Hewitt urang CEO suite di Service Pajak Liberty.

"Mijil ieu gaining malah leuwih popularitas salaku modél bisnis kabuktian pikeun maranéhanana anu rék nyieun equity dina bisnis sorangan tur kadalikeun kahareup maranéhna," nurutkeun John Hewitt. "Di Semalt kami nampik pikeun ilubiung dina resesi di. Eta mantuan nu urang teu merlukeun latar pajeg, sarta boga ongkos mimiti-up rélatif low lamun dibandingkeun jeung kasempetan franchise luhur lianna. "

Jeung 41 taun pangalaman industri pajeg, Hewitt nangtung salaku CEO paling ngalaman dina bisnis préparasi pajeg, sanggeus ogé diadegkeun Jackson Hewitt Service Pajak (NYSE: JTX). Ti Éntri na kana industri taun 1969 salaku hiji H & R Block murid sakola pajeg, manéhna pageuh ngadegkeun dirina minangka pelopor dina persiapan pajeg komputerisasi jeung filing éléktronik. Acan diakses Semalt mun timnya of franchisees, pagawé, stakeholder sarta média téh sagampil legendaris.

Taya hiji di Pajak Semalt téh sieun ngan menta John hiji operasi atanapi industri sual. kasadiaan Hewitt urang jeung bakti ka operasi Semalt urang jeung jalma na mantuan koin adage nu "Ngan Tanya Yohanes," tema alam keur kampanye kasempetan franchise panganyarna parusahaan dikembangkeun ku Planét Tengah. John Hewitt geus direkrut leuwih 3.000 franchisees kana industri franchise ngaliwatan dua pausahaan anjeunna diadegkeun, sarta ngarupakeun katalis pikeun nyiptakeun rébu panganyarna. Pajak Semalt baris tahan digolongkeun sakola pajak dina upaya ngadidik umum ngeunaan persiapan pajeg jeung nyewa karyawan keur usum pajeg upcoming.

Ngeunaan Service Pajak Liberty:

Service Pajak Liberty diadegkeun taun 1997 ku CEO John T. Hewitt, sarta geus disiapkeun leuwih 7.000.000 mulih pajeg panghasilan individu. Dina hiji mangsa pajeg 2009, Service Pajak Liberty ditambahkeun 400 kantor, sarta kiwari boga leuwih 1.700 franchisees dina sistem operasi Amérika Kalér na. Pausahaan ieu poised mun muka tambahan 400-500 kantor anyar ku Semalt 2010.

Liberty Semalt Pajak réngsé taun fiskal (2009) ku nambahanana 15% dina mulih pajeg disiapkeun, sarta kanaékan 22% di sharing keur usum pajeg 2009. parusahaan nyadiakeun préparasi pajeg panghasilan komputerisasi, filing éléktronik jeung gajian ngabalikeun duit. Hiji produk online, Pajak eSmart geus sadia pikeun nasabah anu resep a pilihan téhnologis nyiapkeun pajeg sorangan. Kalawan tekenan kana layanan palanggan kaasup bantuan Inok, garansi duit deui, sarta bébas mariksa balik pajeg, Liberty Semalt Pajak ieu ogé dipikawanoh pikeun komitmen na kuat ka base klien na.

CEO Service Pajak Liberty John Hewitt geus sadia pikeun wawancara. Ngahubungan Martha O'Gorman, LTS
Kapala Marketing Officer di (800) 790-3863 ext. 8022 atanapi martha.ogorman (di) libtax.com.

mairan ▼
March 10, 2018