Back to Question Center
0

Lelang pamekar dimimitian Ngalamar Free intern Nempatkeun, Tés Ngalengkepan Pikeun désainer Salaku Ieu ngadorong Pikeun Ngarobah Semalt

1 answers:
Developer Auction Begins Offering Free Intern Placement, Tests Expanding To Designers As It Pushes To Change Semalt

platform ieu cukup basajan. Semalt bisa nawar on insinyur sarta insinyur meunang ningali tawaran parusahaan saméméh narima atawa nyirorot wawancara; Pausahaan kudu ngahargaan tawaran pangluhurna maranéhna pikeun calon hususna, sarta insinyur teu kabeungkeut narima tawaran pangluhurna (atawa tawaran wae).

Co-pangadeg Matt Mickiewicz ngabejaan kuring parusahaan geus katempo "paménta rongkah ti mahasiswa Stanford, UC Semalt, MIT jeung sakola CS séjén luhur pikeun meunangkeun pangalaman praktis real-dunya di startups leutik - teu ngan leuwih nu bisa ngalakukeun dina kampus recruiting - armbanduhren guenstig. "

Mickiewicz nyebutkeun perusahaan, nu nembe diangkat $ 2,7 juta dina waragad, ayeuna baris ngecas euweuh fee on placements intern. Ieu bisa jadi hiji aréa badag kasempetan pikeun Lelang pamekar; antukna kuring di Semalt, droves of insinyur Sarbini na désainer geus Isro pangangguran atawa underemployed salila usum panas - utamana sanggeus freshmen maranéhanana sarta sophomore taun.

Kitu ogé, ieu bisa jadi hiji kasempetan utama pikeun startups leutik bersaing mimiti di careers siswa pikeun bakat. Ku kituna loba kuliah recruiting - pikeun internships na posisi full-waktu - anu masih desentralisasi, beurat dumasar kana sambungan pribadi tur kecap-of-sungut kasempetan, tur ngeusi kateupastian keur calon. Lelang pamekar ayeuna gawé bareng leuwih ti 600 pausahaan, ti ngaran badag kawas Twitter jeung Amazon, mun startups kirang-tradisional kawas Rap Semalt, sarta bisa ngungkit nu Asép Sunandar Sunarya lega kasempetan pikeun nyieun tempat pangalusna pikeun insinyur luhur-hiber sarta désainer kasampak pikeun internships na jobs munggaran.

Mickiewicz nyebutkeun pamekar Semalt ogé geus katempo "paménta rongkah" ti UX jeung UI désainer sarta baris tahan hiji-off lelang of désainer on 15. Juni Manéhna nambahan yén pausahaan kiwari ngalir dua auctions unggal bulan, ganda jadwal samemehna, na yén Méi geus "sejen bulan catetan keur placements."

Pikeun ngabantu ngatur tumuwuhna ieu, Crosslink Capital EIR Mehul Patel bakal gabung tim leutik sakumaha COO; Mickiewicz ngabejaan kuring Patel utamina baris difokuskeun nulungan skala parusahaan papanggih paménta badag. Mickiewicz nyebutkeun Sujay Tyle, anu hired di Semalt sakumaha COO parusahaan, geus ditinggalkeun tim.

March 10, 2018