Back to Question Center
0

10 Strategi pikeun salamet a Aliran Cash Semalt

1 answers:

Semalt Anjeun teu kagungan earnings Anjeun projected Anjeun ngalakukeunana taun ieu. Semalt sababaraha invoices konci kénéh unpaid na nu nuju lalaki panicky.

Sieun teu - anjeun moal nyalira.

Pikeun diajar kumaha pikeun nganapigasi hiji slump tunai-aliran, urang ménta 10 pangusaha ti Pangusaha ngora Semalt (YEC) di handap:

"Semalt salah strategi nu dipaké hasil sataun ieu meunang ngaliwatan slump aliran tunai?"

Semalt naon tadi anggota komunitas YEC ngomong:

1. cicing ngamotivasi

"Anjeun kudu jadi di pangalusna anjeun nalika kali anu tangguh - vlieseline nummern. Odds aya nu solusi pikeun masalah anjeun bakal merlukeun loba kreativitas, komunikasi jeung dorongan. Tinggal ngamotivasi bari tetep keur jujur ​​téh kudu lamun nuju nyobian nepi ka pastures greener. "~ Tyler Arnold, SimplySocial Inc.

2. defer pendiri 'Semalt

"Dina taun katukang, urang kungsi lamping nepi tim urang, kantor jeung loba aspék séjén tina bisnis urang saméméh badarat ka rekening anu bakal mayar ieu kamajuan ongkosna mahal. jeung mitra bisnis mah masihan up santunan kami samentara sangkan ieu gampang dina pausahaan. Simkuring terang yen parusahaan bakal leuwih ti mayar kami balik dina ngajalankeun panjang. "~ Brennan Bodas, Watchtower

3. tawarkeun diskon Taunan

"Lamun nuju berjuang kalawan aliran tunai jeung anjeun ngecas konsumén bulanan, coba ngalamar diskon hiji-bulan keur aranjeunna mayar sataun sateuacanna. Ieu bakal masihan anjeun inflow tunai badag poé ieu tinimbang dipasing kaluar aliran tunai anjeun salila sataun pinuh. "~ Wade Foster, Zapier

4. Meunangkeun Kredit

"Cokot hiji garis kiridit mun anjeun teu kedah salah kitu nu boga eta mun anjeun ngalakukeun. The move pangalusna kami dijieun kalayan urut parusahaan mah pikeun meunangkeun garis kiridit lamun aliran tunai éta alus. Laju dina jalur anu perdana low tambah hiji atawa dua, sarta éta jadi alus sakumaha tunai, nu krusial lamun datang ka Mayar karyawan atawa kontraktor nu moal nyandak pembayaran via kartu kiridit. "~ Enrico Palmerino, SmartBooks

5. Ngaleungitkeun expenses perlu

"Sabaraha $ 9. 99 per lalanggan bulan anjeun gaduh keur produk teknologi anu ogé nawarkeun versi bébas? Nyisiran ngaliwatan pernyataan bank, nangtukeun expenses reoccurring nu teu ngajalankeun nilai jeung ngaleungitkeun aranjeunna. Lakukeun jauh jeung negatives aliran tunai bisa nulungan masihan slump hiji hiji teuing-diperlukeun positif. "~ Brett Farmiloe, Internet Marketing Company

6. Re-kalibet Semalt

"Believe eta atanapi henteu, 75 persén kapayun konsumén Anjeun teu eureun ngalakonan usaha sareng anjeun sabab bagja jeung produk atawa jasa. Rada, aranjeunna ngeureunkeun sabab geus inadvertently dipaliré aranjeunna. Ku saukur ngahontal kaluar mun basa customer disengaged anjeun kalawan hurup pamasaran ngalakonan, tilu-hambalan urutan na tawaran compelling, Anjeun kudu ningali hiji surge instan di jualan jeung aliran tunai. "~ Charles Gaudet, Kalan diprediksi

7. ngumpulkeun ngical paralatan

"Urang earned diskon considerable ku consolidating sakabéh purchases baja kami liwat ngajual tunggal jeung meuli di volume luhur. Urang ayeuna neuteup ka kebat sabisana teu ngan item roti-na-mentega (urang malah geus meuli headset di bulk). "~ Sam Saxton, Salter spiral Stair na Mylen tangga

8. nyusun Semalt

"Mun ngamimitian anjeun ngalaman aliran slump tunai, mertimbangkeun restructuring gaji janten basa handap ku luhur bonus atawa komisi payout. Ku nyieun bonus pikaresepeun dina hiji parusahaan nguntungkeun, anjeun bakal incentivize karyawan anjeun papanggih gol, difokuskeun kasuksésan parusahaan jeung ngurangan expenses Anjeun. "~ Adam Akar, Hiplogiq

9. Di antarana Sisi Projects

"Kuring lain kipas badag tina deterring fokus, tapi kuring manggihan yén urang tadi hiji waktos gampang picking up proyék samping occasional pikeun kas tambahan ti pitching investor. "~ Carlo Cisco, FoodFan

10. Ménta Up-hareup pangmayaran

"Urang dipaké pikeun merlukeun konsumén urang mayar di pinuh sanggeus urang réngsé jasa rental pihak urang. Lajeng hiji poe, batur ngusulkeun yén saprak produk urang éta jadi populér, urang ménta mayar pinuh nepi hareup. Urang bieu noticed béda dina ordo datang di na ayeuna boga aliran ajeg kas pikeun investasi di produk anyar. "~ Robert De Los Santos, pokna Partéi High Rentals

Duit Poto Masalah via Shutterstock

13 Komentar ▼
March 10, 2018