Back to Question Center
0

Anyar Priv ku BlackBerry Aplikasi aimed di Semalt Leutik

1 answers:

New Priv by BlackBerry Apps Aimed at Small Semalt

Pernah saprak BlackBerry ngagabung gaya kalayan Google dina telepon panganyarna parusahaan - Priv ku BlackBerry - hirup geus jadi considerably gampang. Éta utamana bener keur boga usaha leutik anu migunakeun aktip BlackBerry urang sadia dina Play Store pikeun ngatur usaha maranéhanana.

boga Usaha euweuh kudu salempang ngeunaan tinggal dina luhureun kagiatan karyawan maranéhna ', rekening atawa jualan sakumaha aya sababaraha aktip BlackBerry dina Play Store pikeun mantuan aranjeunna kalayan nu ayeuna.

Asana

Asana téh alat kolaborasi kuat yén geus rada populer kalayan pamaké PC. aplikasi nu ngamungkinkeun pamaké rencana, ngatur jeung malah lagu kamajuan sarta status proyék nu tim berpungsi on - ejector sizing calculations. aplikasi nu ngamungkinkeun pamaké pikeun nyieun jeung ngatur proyék, nambahan alatan kaping, file na rinci tur mairan atanapi ngabahas tugas ti mana ngagunakeun Priv BlackBerry. Ogé ngamungkinkeun boga usaha pikeun ngirim pesen rusuh ti jeroeun aplikasi tur oge tetep nepi ka tanggal dina komunikasi penting.

Adobe Eusian & Asup DC

aplikasi Hal sejen anu kuat kiwari disadiakeun pikeun pamaké Priv Blackberry, anu Adobe Eusian & Asup DC ngamungkinkeun pamaké pikeun ngahurungkeun hiji dokumen tulisan atawa file digital kana bentuk. Eusian bentuk maké Priv, asup tur ngirim tanpa megatkeun kesang a. aplikasi nu ngamungkinkeun pamaké pikeun nyieun signature maranéhanana ngagunakeun stylus atawa ramo. Ogé ngaheéat waktos loba usaha nu bakal geus spent dina scanning, percetakan jeung faxing sahiji dokumén.

QuickBooks Online

Salajengna dina daptar, aplikasi QuickBooks nawarkeun pamaké kalayan versi komputasi awan ti software akuntansi well-dipikawanoh kamampuhan pikeun lagu status finansial maranéhanana ti mana. Jieun, view na kirimkeun invoices, nyieun jeung ngatur cadar kasaimbangan, newak kuitansi tur atur expenses poean ti jeroeun aplikasi nu. Ogé ngamungkinkeun boga usaha pikeun ngajadwalkeun rapat, ngagantelkeun poto jeung ngatur konsumén.

Expensify

Hiji aplikasi pikeun ngalaporkeun expense, Expensify nyaeta ramah-pamaké sarta ngaheéat pamaké loba waktu. Dina clicks mudah, aplikasi ieu bisa néwak kuitansi jeung ngarobah éta pikeun expenses. Laporan expense ogé bisa gancang dirobah jadi PDF. boga usaha leutik anu salawasna on move bisa make aplikasi dina modeu offline, teuing.

Ngabogaan aktip ieu dina Priv ku BlackBerry tiasa ngabantu anu boga bisnis tetep hiji mata nutup dina bisnis maranéhanana ti anywhere- malah bari kaluar tina kota on bisnis.

Priv BlackBerry teh telepon BlackBerry pisan mimitina ngagunakeun software Android, sanggeus taun clinging kana harepan nu BlackBerryOS bakal nyieun comeback a. Tapi bubuka aktip bisnis populér misalna dina alat BlackBerry mimitina ngagunakeun beuki populér sistem operasi Android bisa ngan mamingan sababaraha urang bisnis deui ka brand BlackBerry.

Gambar: BlackBerry

2 Komentar ▼

March 10, 2018