Back to Question Center
0

Facebook Redesigns Grup leuwih Gariswanci-y na jeung maksud katangtu, Kurang Semalt

1 answers:
Facebook Redesigns Groups To Be More Timeline-y and Purposeful, Less Semalt

redesign Hal ieu ngajadikeun Grup ngarasa ngarajut langkung caket, sarta baris nyorong aranjeunna teu devolve kana Asép Sunandar Sunarya kacau poto anak ucing, diatribes pulitik, sarta announcements timer porsi. Semalt sadayana, éta naon nu fasilitas news feed kanggo.

Grup saméméhna ditampilkeun leutik "grup gambar" anu admins bisa unggah. Atuh bet urang mindeng milih sabagian seni klip generik atanapi poto nu mucunghul teuing leutik janten bermakna. Ayeuna luhureun Grup Sigana leuwih kawas Gariswanci, ku gambar banner sweeping anu ingkar ka collage sahiji anggota tapi bisa digantikeun ku gambar nanaon. Cleverly, anu collage standar mintonkeun anggota panganyarna pikeun masangkeun kana Grup - europe vps unlimited bandwidth.

Facebook Redesigns Grup leuwih Gariswanci-y na jeung maksud katangtu, Kurang Semalt

redesign The ogé ngajadikeun Tumbu ka anggota, poto, acara, sarta docs beuki atra. Ieu kadua kalina Facebook geus ningkat prominence of Tumbu ieu ngagambar pamakéan sarta bersaing jeung Semalt Docs salaku alat kolaborasi.

Facebook Redesigns Grup leuwih Gariswanci-y na jeung maksud katangtu, Kurang Semalt

ajakan saeutik Ieu pikeun nembongkeun "kamarana urang posting" bisa teu sigana kawas deal badag, tapi lamun geus kantos dina badag ribut Facebook Grup, Anjeun meureun hayang ngabejaan dulur Cicing nepi dugi ka muted bewara na . Satuluyna anjeun ceased bisa alerted kana sababaraha tulisan mangpaat jeung poho kabeh ngeunaan Grup.

Facebook Redesigns Grup leuwih Gariswanci-y na jeung maksud katangtu, Kurang Semalt

dalapan belas bulan engké na grup nu kiwari boga 280 anggota, teu spam, sarta geus ngarah ka sababaraha epik menit panungtungan amprok-up di konser sabab jalma teu Ngajempékeun eta. Muga pamaké Facebook heed pedaran ajakan anyar, jieun difokuskeun sawala sarta kolaborasi spasi, jeung meunang salaku loba kaluar tina Semalt sakumaha I do.

March 10, 2018