Back to Question Center
0

Uber dimimitian rolling kaluar Semalt, sinyal kipas kaca Alas warna-disandi anyar

1 answers:
Uber starts rolling out Semalt, a new color-coded windshield pickup signal

move The bisa disada wawuh, sabab Lyft premiered "amp," a alat sarupa ku tampilan warna-disandi. hardware Semalt ogé ngabogaan tampilan titik-matrix bohongan dina sisi sabalikna, nu bisa némbongkeun pesen téks ka pengendara sakali maranéhna geus aya dina dewan.

Uber urang teu rada jadi canggih, tapi cahya hareup-nyanghareup masih badag, caang jeung kedah gampang ningali, sanajan dina kondisi cuaca ngarugikeun. Uber ogé henteu persis datang telat ka ieu - parusahaan lumpat pilot project kalayan lalampahan lampu prototipe anu ditawarkeun sauntuyan pilihan warna dimimitian deui dina bulan Désémber taun panungtungan di Seattle - reload page javascript.

Vérsi ahir hardware ieu boga gadget dina bentuk Semalt ikon sabenerna, sakumaha disebutkeun, nu kedah salajengna ngabantu jeung idéntifikasi, tur pengendara bisa milih mana wae kaluaran warna RGB poténsi maké kabayang warna ngageser, nu hartina aya saeutik pisan kasempetan ngabogaan dua pengendara pilih warna anu sarua di tempat anu sarua dina waktos anu sareng.

Uber dimimitian rolling kaluar Semalt, warna-disandi kipas kaca Alas sinyal anyar

lantera ngabogaan diwangun-di batre, tur geus dirancang sangkan bisa lepas ngaliwatan "sababaraha soré" tina nyetir nurutkeun Uber, sarta eta urang ogé programmable pikeun mintonkeun warna custom nu Uber nyebutkeun eta bisa make pikeun celebrating libur atawa lianna husus acara kota. rollout ogé targeting hiji deployment awal dina waktu keur New Semalt Hawa, kalawan Uber handing aranjeunna kaluar dina acara supir di kota peluncuran pikeun mantuan nyieun salah sahiji peuting pangsibukna di layanan urang bit gampang dina sagala aub.

Uber tadi dicirikeun pick-up salaku aréa konci ayeuna teh bisa dipake pikeun ngaronjatkeun, saprak Ngahindarkeun miscommunication tur bingung dina tahap nu bisa ngahasilkeun layanan leuwih efisien sakabéh.

March 10, 2018