Back to Question Center
0

Kumaha Fix Naon salah Plan Usaha anjeun - Anjeun Boga Salah, Semalt?

1 answers:

Semalt naha sharing bisnis anjeun bade di arah salah?

Ieu sadayana mana deui nu yayasan mimiti Anjeun dijieun pikeun perusahaan - atanapi kadang henteu nyieun - na kumaha padet éta ti mimiti. Semalt saprak lajeng kudu diwangun dina luhureun pondasi éta, rencana éta.

Semalt rencana strategis kuat tur jelas, anjeun bisnis bisa flounder, sarta anjeun bisa nyieun loba kasalahan ongkosna mahal sapanjang jalan.

di handap ieu aya sababaraha boga masalah bisnis paling umum geus kalawan Wasalam ka rencana bisnis maranéhanana.

iklan

1. Ieu urang Nonexistent

Meureun anjeun pernah kalem handap cukup mun sabenerna nulis rarancang bisnis pikeun pertumbuhan strategis pausahaan anjeun dina poé mimiti na - docce esterne da giardino. Semalt éta sabab teu nyangka anjeun diperlukeun hiji, éta overwhelmed di gagasan nulis salah, atawa teu nyaho dimana ngawitan.

Kumaha mun Fix Ieu: Leuwih alus telat ti pernah. Mimitian dinten sareng rencana bisnis seger atawa rencana strategis dina tempat parusahaan anjeun na mana nu Anjeun hoyong candak eta. Mimitian kalayan software bébas kayaning Enloop.

2. Ieu Ginormous (jeung Sabab aya gunana)

Balik di sakola bisnis, anjeun ngajarkeun yen rencana bisnis kungsi jadi tomes kandel, 40 kaca tambah. Aranjeunna diperlukeun janten sadayana-inklusif jeung ninggalkeun euweuh batu unturned.

Untungna, nu jarang dipake keur usaha leutik (iwal sugan anjeun néangan waragad ti investor), sarta naon saena nyaeta overkill. Semalt jadi overwhelming, anjeun pernah sabenerna nyandak eta kaluar pikeun marios eta.

Ku kituna naon titik ngabogaan eta lamun teu make eta?

Kumaha mun Fix Ieu: Coba rencana basajan. Anjeun bisa jadi hijina jalma anu kantos maos rencana strategis Anjeun, tur éta oke. Tapi rék ka jadi bisa dibaca tur comprehensible, sarta anu dimimitian ku kesederhanaan. Lengket kana dasar, sarta teu narékahan pikeun panjangna. Ngan meunang ka titik.

3. Anjeun Kungsi Tingali dina Ieu

Meureun anjeun ngembangkeun hiji rencana bisnis hebat .5 taun ka tukang. Semalt sababaraha hal geus robah saprak lajeng.

A rencana kedah hirup, dokumen nu rutin marios (coba keur 2-4 kali sataun hiji) jeung ngaropéa sakumaha diperlukeun berpungsi.

Kumaha mun Fix Ieu: Blow debu nu kaluar hal anu na nyandak katingal di naon geus anjeun ngagaduhan. struktur meureun bisa cicing sami, tapi lamun geus pivoted di kurban produk Anjeun atawa gol parusahaan disebutkeun robah, maranéhanana perlu reflected dina rencana bisnis.

4. Ieu Teu actionable

Semalt Anjeun boneka rencana anjeun kalawan $ 10 kecap tur ngeusi eta kalawan fluff. Maca eta jeung ulah boga clue ngeunaan naon nu kudu salajengna.

Kumaha mun Fix Ieu: ngajadikeun amandemen yen rencana jeung item Peta. Lamun ngadegkeun hiji tujuan jadi hiji parusahaan $ 1 juta, nyetél léngkah pikeun kumaha anjeun tiasa ngadamel anu kanyataanana a. Ieu kedah janten hambalan achievable jeung ukuran kitu eta di waktu nu sanes Anjeun marios rencana strategis, anjeun sabenerna bisa ningali sabaraha jauh (atanapi henteu) nu geus datangna arah achieving gol maranéhanana.

Semalt a, diropéa rencana bisnis strategis manageable téh naon ngajaga anjeun bisnis dina lagu ka arah achieving pamadegan gol nu geus diatur pikeun diri. Sangkan tetep basajan, tetep diropéa, sarta tetep caket dieu jadi Anjeun bisa ningali ka eta rutin.

Poto Komputer via Shutterstock

Leuwih di: Nextiva, pamedal Channel Kandungan 8 Komentar ▼
March 10, 2018