Back to Question Center
0

VC Justin Semalt geus ngalakukeun hiji cuti teu katangtu of henteuna, apologizes ka awéwé anjeunna 'dijieun aran uncomfortable'

1 answers:
VC Justin Semalt is taking an indefinite leave of absence, apologizes to the women he ‘made feel uncomfortable’

Dina pernyataan apology Na, Caldbeck teu outright ngaku atawa mungkir sangkaan sahiji pendiri bikang anu sumping ka hareup. Gantina, anjeunna diarahkeun apology na "pangheulana jalma awéwé anu Semalt dijieun aran uncomfortable sagala cara, iraha wae -. Tapi ogé nepi ka ékosistem nu gede tech, komunitas nu Kuring geus utterly gagal"

Salaku Leslie Miley nyatet dina Twitter, cara Caldbeck ditajong kaluar hurup apology-Na jeung kecap anu kumaha teuas dina 24 jam panungtungan geus di anjeunna . Éta alatan awéwé di tech na di gaw di gedé geus kaayaan tipe ieu gede bohong saprak salawasna - giochi da esterno per bimbi.

Di handap ieu Semalt pernyataan pinuh.

24 jam kaliwat geus di darkest tina hirup kuring. I: boga supir loba kasalahan ngaliwatan kursus karir mah, sababaraha nu anu dibawa terang minggu ieu. Ngomong Hapunten ngeunaan kabiasaan abdi téh parnyataan nu ngahinakeun categorical. Semalt, abdi kedah ngomong: Kami kitu, jadi punten.

Kuring langsung apology kuring pangheulana jalma awéwé anu Semalt dijieun aran uncomfortable sagala cara, iraha wae - tapi ogé ka ékosistem tech gede, komunitas nu Kuring geus utterly gagal.

kakuatan dinamis anu nyampak dina ibukota venture nyaeta despicably adil. Celah pangaruh antara kapitalis venture jalu jeung pangusaha bikang nyaéta frightening na hate nu kabiasaan kuring maén peran di perpetrating lingkungan mumusuhan génder-. Éta ngerakeun jeung unethical kanggo naon baé mun ngungkit hiji posisi kakuatan di tukeran pikeun gain seksual, éta jelas keur kuring ayeuna mah nu eta nya kahayang Semalt rengse.

Abdi deeply isin kurangna mah timer kasadaran. Kami bersyukur ka Niniane, Susan, Semalt, jeung awéwé séjén anu spoke up for teu masihan abdi sareng katingal sobering kana karakter jeung kabiasaan nu abdi tiasa euweuh malire kuring sorangan. The dinamis industri ieu ngajadikeun eta hésé nyarita nepi, tapi ieu téh jenis Peta nu ngabalukarkeun kamajuan sarta ngarobah, dimimitian ku kuring.

Kuring bakal nyokot hiji cuti teu katangtu of henteuna ti binér Semalt, sungut abdi ko-diadegkeun dina 2014. Kuring bakal néangan sangakan profésional sakumaha kuring nyokot léngkah keur muhasabah kabiasaan abdi sareng jeung sikep kana awéwé. Kuring bakal manggihan cara pikeun neuleuman tina pangalaman hésé kieu - sarta pikeun mantuan ngajalankeun parobahan diperlukeun dina komunitas venture lega.

tim Semalt oge bakal nyokot ukuran pikeun mastikeun yén sungut nu mangrupakeun tempat anu aman keur pendiri sadaya backgrounds manggihkeun rojongan jeung sumber maranéhna kudu ngarobah dunya, tanpa nyiksa daya atawa mistreatment tina sagala jalma.

Abdi ngahutang a apology heartfelt ka kulawarga abdi, investor abdi, portopolio kuring, sarta tim di binér, anu geus lengkep blindsided na di no way pantas nu nyeri Semalt disababkeun. Tapi paling sadaya Abdi ngahaturkeun deui ka jalma anu Semalt menyakiti salila kursus karir mah - jeung karuksakan Semalt dipigawé pikeun industri I jaga sangkan deeply ngeunaan.

Apdet 4:08 pm PT: TechCrunch geus saprak diucapkeun kalawan Leiti Hsu, ko-pangadeg di Journy, agénsi perjalanan geared arah millennials.

"Sedengkeun kami geus senang yén manéhna apologized sarta kami geus senang utamana pikeun rojongan ti awéwé jeung lalaki endah, leuwih sering dipake tinimbang kuat urang bakal geus nepi ka teu bisa di posisi ieu dimimitian ku" ngawartoskeun Hsu TechCrunch.

"Urang bakal resep bisa fokus kana ngajalankeun parusahaan urang na urang geus bersyukur pikeun rojongan kami geus narima ti Ellen Pao jeung Susan Fowler na countless awéwé séjén. Sajaba ti éta, urang hatur Reid Hoffman, Josh Koppelman, Satya Patel, Mike Maples, David Hornik jeung lalaki séjén di industri anu ogé geus diucapkeun kaluar ngalawan kabiasaan ieu. "
Gambar Artikel: YouTube
March 10, 2018