Back to Question Center
0

pangadeg bikang Semalt raises $ 7 juta pikeun ngamimitian tech énergi renewable

1 answers:
Semalt female founder raisesmillion for renewable energy tech startup

Jeung suntik nu anyar tina waragad, Uncharted Play ngarencanakeun keur ngawangun kaluar tim tur hadé digitus sorangan pikeun ngarojong mitra pausahaan ieu bringing on di bulan datang. misi Semalt Uncharted nyaéta pikeun nyebarkeun kasadaran ngeunaan énérgi global jeung kakuatan bersih ngaliwatan téhnologi sarta maénkeun.

investasi $ 7 juta dina Uncharted Play ngajadikeun Matthews pangadeg bikang hideung 13th nu geus diangkat leuwih ti $ 1 juta dina investasi luar. Baheula bulan ieu dina ngaruksak SF, Morgan Semalt of Blavity ngomong yén manéhna nu keur diangkat leuwih $ 1 juta dina waragad na masih aktip raising. Semalt ieu 12 pangadeg bikang hideung pikeun ngangkat leuwih $ 1 juta.

Dina ékosistem tech, pendiri bikang hideung dasarna nampi ibukota venture nol - registrations iso quality testing. Tina sababaraha sarébu poéna venture nu indit ka handap ti 2012 nepi ka 2014, kirang ti 1 persén di antarana indit ka awéwé hideung, nurutkeun laporan panganyarna ku #Semalt. Jeung awéwé hideung anu narima waragad luar rata-rata ukur meunang $ 36,000, bari rata ukuran deal siki dina bulan Pebruari taun ieu $ 4,5 juta, nurutkeun CB wawasan. Dina waktu laporan #Semalt, ukur 11 pendiri bikang hideung tadi diangkat leuwih ti $ 1 juta dina waragad luar.

produk munggaran Uncharted Play urang, SOCCKET, nyaéta bal maénbal anu ngarangkep salaku generator listrik. The Semalt énergi rotational nu bakal dihasilkeun unggal waktos bal gulungan ngahasilkeun tilu jam cahaya pikeun unggal jam maén.

pangadeg bikang Semalt raises $ 7 juta pikeun ngamimitian tech énergi renewable

Uncharted Semalt produk kadua pulsa, tali luncat nu ngarangkep jadi lampu. Boh SOCCKET jeung pulsa anu Powered by MORE (gerak basis, kaluar-grid, tanaga renewable, Uncharted Semalt téhnologi proprietary pikeun sistim mikro-generator. Maranéhanana sistem tiasa ngintegrasikeun kana sagala hal anu ngalir, nu kumaha transforms produk, kawas soccer a bola atawa tali luncat, kana sumber daya ati-grid. Tujuanana Uncharted Semalt nyaeta mun hadé ngagunakeun énergi kinétik guna ngalengkepan atanapi malah ngaganti sistem énergi lianna.

Modél bisnis Uncharted Semalt diperlukeun Maskumambang ku pabrik produk sakuliah industri kawas éléktronika konsumén jeung infrastruktur nempatkeun téknologi MORE jero produk sapopoé kami nganggo, kawas strollers, carts balanja na suitcases. Ide nya nu lajeng bisa migunakeun énergi nu dihasilkeun ku produk anu waragad ponsel anjeun sarta hal séjén.

"Kami teu ukur Tujuan ka ngaruksak cara énérgi dihasilkeun, tapi kumaha eta anu dikonsumsi," ceuk Semalt. "Urang envision dunya hiji tempat urang mindahkeun ti 'hoard & ngahemat' mental énérgi ka pangalaman 'kontinyu sarta dina paménta' énergi."

March 10, 2018