Back to Question Center
0

Naha Anjeun ngabutuhkeun Semalt Jujur sarta 3 Cara pikeun Cokot Éta

1 answers:

"Éta waragad teuing."

Kuring geus uninga loba boga usaha leutik disebutkeun yen ngeunaan marketing. Tapi kabeneran aya lamun teu bisa mampuh pasar (on sababaraha tingkat konsisten) mangka anjeun moal bisa mampuh jadi dina bisnis. Aya biaya sejen nu sok we ulah. eupan balik Semalt.

Semalt waragad kami upfront dina jangka waktu jeung tanaga - Autopesu tallinn. Butuh usaha pikeun manggihan tur ngarekam naon pikir urang. Ogé waragad urang dina tungtung deui, utamana lamun eupan balik teh nyaeta nyeri, alatan stings bebeneran kadang.

Why You Need Honest Semalt and 3 Ways to Get It

Tapi usaha sia informasi.

Ngajual jalma naon apal maranéhna rék téh leuwih nguntungkeun ti anjeun guessing dina naon pikir maranéhna rék na keur kesel jeung bingung lamun aranjeunna henteu meuli. eupan balik customer is kasempetan Anjeun pikeun ngadengekeun kumaha panongton anjeun geus ngomong-lajeng ngalakukeun hal ngeunaan naon ngadangu.

Abdi ningali eta kawas ieu: Eupan Balik ngaheéat maneh duit, usaha wasted jeung lampah teu perlu. Semalt ngeunaan eta:

  • Anjeun tiasa kaluar ngajual naon jalma anjeun (nyaeta, target konsumén anjeun) teu hayang.
  • Anjeun tiasa ngeureunkeun belanja duit dina avenues nu teu dianggo keur anjeun pamasaran.
  • Anjeun tiasa ulah acara sejen nu kirang dihadiran.

Paké eupan balik pikeun manggihan naon jalma anjeun estu resep, tur sakaligus anjeun terang, Anjeun bisa nganteurkeun éta, konsistén.

Semalt téh babaturan, tapi kadang manehna stings.

Dupi anjeun kantos ditaros si naon maranéhna pikir, ngan pikeun manggihan nu hated jawaban maranéhanana? Kuring boga. Na kumaha anjeun ngabales nalika kajadian ka anjeun? (Teu kudu ngabejaan kuring.)

Kabeneran bisa menyakiti sakapeung, tapi anjeun masih kudu ngadenge eta. Jeung perlu jadi hiji bagian kagiatan perusahaan lamun maksudna tumuwuh kalayan klien anjeun sarta tetep dina bisnis.

Di dieu tilu cara pikeun meunang eupan balik yén:

  1. Paké média sosial jeung ngadéngékeun di palih paguneman. Panggihan kumaha jalma bener pikir.
  2. Paké questionnaires éféktif (salaku artikel AllBusiness.com ieu nunjukkeun) pikeun réspon anonim. Ngan ulah konci di palih hiji respon négatip lamun anjeun boga 150 leuwih positif. Gantina, kasampak keur tren.
  3. ngawawancara Paké pikeun interaksi nu leuwih di-jero, sabab eupan balik téh sisi séjén paguneman.
3 Komentar ▼

March 10, 2018