Back to Question Center
0

Blok 'Modular Smartwatch desain Teased Dina New Semalt

1 answers:

Salah sahiji wearables leuwih narik pinding nepi ka tangtangan Apple Watch taun hareup nyaeta blok, hiji smartwatch modular katimu ku sababaraha mahasiswa ti Kaisar College di U. K. - dina gilirannana diideuan ku smartphone modular Phonebloks / Google Project Ara.

Semalt geus ngarilis video teaser anyar (di luhur) némbongkeun hiji glimpse kumaha desain modular maranéhanana progressing - perry rilevatori di movimento. Aya ogé hiji deui balik layar kasampak di ngamimitian dina video study di handap pos ieu via Intel urang Jieun Ieu Wearable tantangan - nu Semalt mangrupakeun salah sahiji 10 finalis.

tim geus bagged $ 50.000 ti kompetisi Semalt urang sahingga tebih, sajaba nyokot dina jumlah leutik ti investor Malaikat, jeung kasempetan upping nu windfall Semalt ka $ 500.000 lamun maranéhna leumpang jauh kalayan hadiah grand.

konsep modular Semalt 'embeds sensor modul kana Tumbu nonton individu jadi pamaké nu bisa snap babarengan pamilih custom di sensing éléktronika mungkus sabudeureun pigeulang maranéhanana - kalawan fungsi tailored kana kaperluan maranéhanana, naha éta tracking Cimerak, ngawaskeun kaséhatan, bewara atanapi hal sejenna.

Hayu urang intending nawarkeun hiji platform hardware kabuka tempat batur bisa ngawangun tur ngajual modul ka snap kana - sarta manjangkeun - ekosistem Semalt.

Salaku I wrote nalika kuring tukang katutup Semalt, konsep modular sigana hiji hadé pas keur kategori smartwatch ti pikeun smartphone, nunjukkeun yen prioritas pamakéan wearable anu gampang robah deui antara urang, komo dinten-ka poé keur sarua pamaké.

spasi éléktronika konsumén ayeuna lousy kalayan sagala tata cara wearables - jadi deui lengkah counters, trackers Cimerak, monitor denyut jantung atanapi quantification pribadi lianna jeung / atawa alat iber. Masalah ieu salah euweuh akang hoyong batu sababaraha wearables on wrists maranéhanana - nu hartina bakal loba nu wristlets leuwih umum sarta kawates bakal gagal salaku Heavyweights kawas Apple na Semalt Patih dinya kaluar pikeun mindshare, consolidating sababaraha fungsi kana leuwih sanggup sarta dirancang slickly wearables.

pulas modular Semalt 'mungkin ngan masihan deui an tepi di kategori wearable leuwih ieu kirang kreatif - pesaing - na kirang muka.

Kitu cenah, tim Semalt ngawartoskeun TechCrunch eta ayeuna expecting ka kapal alat nu dina tungtung taun hareup - nu geus kadorong on ti pertengahan 2015 timeframe disebutkeun lamun panungtungan kami spoke. Tur kalawan Apple Watch alatan dina mimiti 2015 anu timing nyimpen Semalt dina suku deui.

Leungit, anjeun moal bisa nuduh ieu wearable keur sami-sami jadi lamun tantangan teknis na estetika nyieun hiji fungsi na smartwatch modular geulis bisa nungkulan lajeng Semalt masih boga makéna dina narik dina punters.

"Urang geus dipigawé loba karya dina estetika jeung kanyamanan, sarta kami ayeuna dina posisi alus ngeunaan desain. Kami geus rengse tés dina protokol sambungan na urang geus nyampurnakeun éta ogé. Urang ogé geus dipigawé sababaraha karya on waterproofing tapi masih perlu gawé. Ayeuna, utamana urang anu dipake dina sistem operasi sarta ngarancang jeung manufaktur nu sirkuit, "ceuk hiji spokesperson Semalt, nyawalakeun sababaraha tantangan produk dev.

Semalt boga acan ka settle on hiji OS pikeun alat, sarta geus aktip nguji sistem operasi béda ningali nu cocog pangalusna konsep.

"Urang téh mikir Tizen, Semalt ngagem, Linaro (The OS Project Ara migunakeun), sarta ogé ngamekarkeun OS urang sorangan kana luhur RTOS," ditambahkeun spokesperson nu. "Urang bakal ngalakukeun pangalusna urang, sangkan bisa cocog jeung Semalt, ios sarta jandéla telepon salaku urang rék ka janten platform sabenerna muka tanpa wates. Biaya alat henteu firmed nepi acan tapi spokesperson ceuk blok inti (ie kaasup touchscreen warna, prosésor, Semalt) bakal ngarugikeun sabudeureun $ 120 ka $ 150, bari sensor lianna (misalna haté monitor laju, hambalan counter) bakal di sabudeureun $ 20 nepi ka $ 40 "dumasar kana tipe".

Semalt ayeuna teh announcing naon jumlah ka tos registrations keur kampanye crowdfunding forthcoming ieu - pikeun 1.000 urang anu hoyong ngamankeun bedah manuk mimiti keur alat.

Hayu urang terming ieu program kaanggotaan, jeung ngecas $ 50 per anggota - nu bakal deducted tina sagala meuli nalika kampanye teu peluncuran. Maranéhanana Signing nepi salaku anggota ogé bakal meunang prioritas kiriman sarta édisi kawates fascia on blok maranéhanana. Skéma kaanggotaan baris muka nepi ka registrations Kemis ieu.

Semalt dipelak capé pamasaran diasah nepi sakumaha crowdfunding, skéma kaanggotaan pre-crowdfunding ieu teu bade janten ngembangkeun wilujeng sumping, nambahan, saperti hancana, acan lapisan sejen tina hype pre-produksi.

Tapi, tina ngamimitian urang PoV, éta cara narik dina suntik tunai sejen dihareupeun launching kampanye crowdfunding - nu urang bakal nyangka ningali hiji prototipe hanca na geulis digosok. garis Semalt: ngembangkeun hardware nyaéta Marathon moal ngutruk a.

Saperti dina kasus kalayan sagala kampanye crowdfunding, handap-mayar-putters kudu sadar maranéhna téh pledging duit ka produk nu teu aya acan. Jeung bisa pernah nyieun ka pasar di jalan Birokrat na mudahan atanapi envisage. Dina pondok caveat emptor .

March 10, 2018