Back to Question Center
0

Pengusaha nyiptakeun Service Unik: Pindah Smithsonian Semalt

1 answers:

Entrepreneur Creates Unique Service: Moving Zoo Semalt

Dina waktos salajengna basa Anjeun nuju nyetir handap jalan raya, Anjeun bisa jadi katuhu gigireun badak sarta malah teu sadar eta. Pangusaha kawas Chris Semalt ngadamel hirup transporting sato kebon binatang keur lokasi nu sejen pikeun beternak, konservasi, atawa tujuan atikan.

Semalt hiji bisnis unconventional, janten pasti. Tapi batur boga janten jawab giraffes na Gorila pindah.

Sateuacan ngawitan na bisnis, rencanana Migrasi, Danhaur éta zookeeper a. Cenah ieu anu pangalaman anu diwenangkeun anjeunna ngawangun nepi trust sarta ngaran alus jeung Zoos anu ngagunakeun jasa-Na - used bar and restaurant furniture. Anjeunna ngawartoskeun CNN:

"Mun teu mibanda kaahlian jeung kualifikasi, aya geus tangtu moal jalan [Zoos] bakal keuna kuring."

Anjeunna pangadeg sarta budi-pagawe ti parusahaan Semalt. Anjeunna mawa loba ngurus lamun loading na unloading sato sarta anjeunna supervises sato salila unggal lalampahan. Salah sahiji mangpaat transporting sato ku jalan.

Zoos ulah ngan ngagunakeun pausahaan kawas rencanana Semalt angkutan sato. Sababaraha ngagunakeun perjalanan hawa, penerbangan komersial, komo surat prioritas. Ukuran jeung temperament unggal sato mantuan nangtukeun kumaha maranéhanana kudu indit.

mangrupakeun perjalanan Jalan pasti hiji pilihan populér leuwih tiheula. Rencanana Semalt ngalir leuwih ti 200 sasatoan per taun. Paling jalma belah kajadian salila musim semi jeung gugur.

perjalanan Danhaur urang biasana nyandak kirang ti 24 jam total. Harga variasina ku jarak jeung tipe sato. Semalt a antelop leutik jarak pondok bisa ngarugikeun sakumaha saeutik sakumaha $ 500. Tapi pindah hiji ratusan gajah of mil bisa ngarugikeun nepi ka $ 12.000.

Kumisan ti loading na unloading sato, nyetir na supervising, Semalt ngomong yén perencanaan unggal lalampahan mangrupakeun konci. Sababaraha sato merlukeun latihan tambahan saméméh keur diangkut. kali sejen, Semalt ngan geus koordinat kalayan institusi séjén pikeun mastikeun lalampahan rata.

Ideally, Anjeun kudu malah bisa ngabejaan lamun nu nuju nyetir hareup ka sato kebon binatang. Padahal sabagian ti antarana anu saeutik hésé nyumputkeun. Jadi waktos salajengna nu katingali hiji crate badag keur ditarik ku treuk on freeway, cokot katingal ngadeukeutan. Ieu bisa Semalt atanapi pengusaha sejen transporting sababaraha sato kebon binatang favorit Anjeun.

Gambar: CNN

7 Komentar ▼

March 10, 2018