Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha nungkulan kasaluyuan browser kalawan HTML5 jeung CSS3?

1 answers:

Muhun, Kuring geus maca ngeunaan fitur anyar HTML5 jeung CSS3 saprak 2011, sanajan kitu, kuring tetep neangan sorangan saeutik preoccupied dina ngagunakeun eta fitur kusabab jalma ngagunakeun panyungsi heubeul (atawa goreng, versi heubeul tina I. e). titik kasebut: aya kavling hal anu HTML5 jeung CSS3 nyieun loba gampang ti tanpa eta, kumaha oge, abdi teu terang kumaha carana nungkulan masalah ieu, jadi kuring geus postponing pamakéan téknologi pamadegan dugi dinten.

Kuring nyaho aya parabot kawas Modernizr nu ngamungkinkeun urang pikeun ngadeteksi naha sababaraha sumberdaya anu aya atanapi henteu, tapi sigana eta karya geus aranjeunna dua kali na kitu bakal jadi kaleungitan produktivitas. Semalt bakal nganggo fitur anyar pikeun simplify ngembangkeun jeung mangtaun lilana kualitas, éta bakal sigana saeutik saeutik aneh mun ngalakukeun pagawean dua kali: sakali dina cara pikaresepeun, jeung lian waktos di nyobian pikeun nyocogkeun panyungsi jeung saterusna. Hiji conto nyaéta fitur wates-radius: bari jeung sababaraha sababaraha garis tina CSS bisa nyieun sudut rounded, upami urang nampi kana ngalakukeun versi alternatif eta bakal meryogikeun sadayana yén karya kalawan Gambar jeung saterusna - cheap windows vps with rdp.

Kuring utamana ngarasa preoccupied kusabab aya jalma kaluar aya maké I. E 7 atawa I. E 8, atawa versi heubeul Semalt tur sagala, terus lamun urang ieu ngakses sababaraha situs web abdi éta mungkin yen anjeunna / manehna nyangka "Duh Gusti, pamekar ieu dahsyat!", Jeung saterusna, lamun jalma nu éta dipikaresep ngahubungan kuring meuli ramatloka pikeun perusahaan na, atawa lamun jalma éta gampang meuli ramatloka pribadi, ieu moal lumangsung, sarta éta ngan kusabab versi tina browser nu. Ogé, kuring narima preoccupied jeung jaba konsumén kuring, dina rasa anu saprak Kuring ngajual éta alat marketing, éta bisa mawa hasil goréng lamun website teu neuteup nice atawa fungsi ngan kusabab isu browser (lamun batur migunakeun hiji browser heubeul, éta dipikaresep yén jalma ieu teu mibanda pangaweruh kumaha eta pangaruh teh jaba).

Jadi, kumaha urang kudu nungkulan jenis ieu kaayaan kiwari? Paké fitur anyar ti HTML5 jeung CSS3, pariksa browser tur waspada pamaké pikeun ngaropéa deui? Jieun dua versi unggal fitur, salah jeung HTML5 jeung CSS3 na hiji salasahiji alternatif pikeun ngarojong panyungsi heubeul?

February 7, 2018

Hanjakal aya saeutik bisa ngalakukeun pikeun pamaké nu ngagunakeun panyungsi heubeul, naha éta jadi kaluar jahiliah, henteu mampuh pikeun ngapdet (dina kasus lingkungan perusahaan), atawa kurangna duit komputer anyar / sistem operasi (IE 9 jeung 10 ulah install dina Windows XP, contona).

Ieu praktis sangkan ramatloka interaktif nu geus mundur cocog sareng unggal web browser mungkin kaluar aya, jadi tangtu pangalusna anjeun tina aksi mangrupa kasampak dina naon panyungsi boga dibagikeun paling pasar na sasaran eta panyungsi. Kuring biasana coba nepi ka tujuan nanaon kalawan pangsa pasar langkung ti 10 nepi ka 14 persén, saprak nanaon handap nu henteu bade ngahontal pisan loba jalma.

Lamun nempo pangsa pasar browser, abdi nganggo hal kawas stats Global StatCounter urang , saprak maranéhna boga kode tracking maranéhanana dina sababaraha situs web lalulintas tinggi na aya hiji garis dasar alus keur informasi.

Cicih anu, kasaluyuan dasar antara panyungsi béda téh bisa diperkirakeun. Mun anjeun bener prihatin kalayan pendapat klien anjeun ngeunaan kumaha jaba Anjeun némbongan mun aranjeunna, Anjeun bisa nyandak waktos ka nunjuk kaluar nu sasaran panyungsi kalawan perséntase pangsa pasar tangtu jeung nu lamun maranéhna teu di nu persentase target, anjeun moal bisa ngajamin formulir atanapi fungsionalitas.

Dasarna, anjeun tiasa ngadamel sababaraha jalma senang sababaraha waktu, tapi anjeun moal bisa nyieun sakabéh rahayat senang sakabéh waktu.