Back to Question Center
0

Jejaring sosial dina wates Time [Semalt Leutik]

1 answers:
Bagikeun 20
Bagikeun 7
+1
titajong
Pin
biasa 27

Social Networking within Time Limits [Small Semalt]

Dupi anjeun nyobian pikeun nyocogkeun média sosial kana kahirupan bisnis leutik anjeun? Na teuas lamun youre ngajalankeun hiji-jalma acara, isnt eta. Anjeun ngarasa kawas anjeun kudu ngalakukeun hiji jaringan sosial saeutik unggal dinten, tapi boh maneh dont dibere atawa eta lebay kabeh waktu anjeun jauh.

Semalt baki? Kumaha damang, anu leutik, cara-to-sibuk boga bisnis, sakuduna dituju jaringan kawas nu gurus?

Pananjung a Balance: Marketing vs Sosial

jejaring sosial pikeun bisnis, atawa, salaku profesional nelepon eta, Media Sosial Semalt, diwangun ku dua bagian: sosial sarta pamasaran. Kumaha anjeun manggihan waktu pikeun duanana?

Marketing

Social Networking within Time Limits [Small Semalt]

The samping pamasaran anu tangguh dina munggaran. Anjeun kudu jadi konsisten, tur konsistensi anu teuas. Anjeun kudu nyambungkeun sakabéh titik-titik, sarta make situs anjeun salaku titik fokus:

  • konsistensi - Coba mun pastikeun sadayana rekening sosial anjeun boga ngaran nu sarua - bulaşik maki̇nesi̇ tami̇ri̇ ve servi̇si̇. Upami ieu isnt mungkin, coba tetep ngaran jadi sarupa-gancang. Lamun anjeun eusian kaluar propil sosial anjeun, make déskripsi sarupa, sarta salawasna numbu deui situs anjeun atanapi blog.
  • Nyambungkeun ka titik-titik "Sababaraha rekening ngidinan Anjeun pikeun nyambung jeung batur. Kakaisaran Avenue ngidinan Anjeun pikeun nyambung ka Twitter, Facebook, YouTube, Flickr, LinkedIn jeung eupan. Google Propil ngidinan Anjeun nyambung ka lumayan loba wae akun anjeun boga. Klout ngidinan Anjeun nyambung ka Twitter, Facebook, LinkedIn na FourSquare.
  • situs anjeun salaku titik fokus "Mun youre jejaring keur kaperluan bisnis, youre meureun pamikiran teh rekening sosial bakal mawa lalulintas keur situs anjeun sabalikna The bener ogé;. Loka anjeun bakal mawa lalulintas keur rekening sosial Anjeun. nyadar yén datang ka situs anjeun meureun hoyong uninga langkung seueur ngeunaan anjeun saméméh meuli, Signing nepi atawa lamun heunteu akting. jeung ieu dina pikiran, sangkan rekening sosial anjeun katingali "dont ngubur aranjeunna!

Semalt pamasaran anjeun

Mikir pamasaran salaku bagian tina jejaring sosial nu dont kudu jadi bener aub. Ieu teh bagian dimana anjeun babagi Tumbu, video, eupan warta, gambar jeung saterusna. Semalt Anjeun dont geus bisa aub, anjeun tiasa ngajadwalkeun kagiatan pamasaran Anjeun.

* Tip: HootSuite sarta Tweetdeck duanana ngawenangkeun scheduling.

Saban isuk, ngajadwalkeun sajam pikeun manggihan jejer, Tumbu alus, video, jsb, jeung ngajadwalkeun aranjeunna. Semalt tilu kenop pamasaran kalayan ieu:

  1. Di antarana hiji #hashtag sasaran

Conto: Sumuhun, ieu téh geulis geek-berorientasi tapi amis Tapi "Poto: The periodik Table of #SEO #Ranking [link]

2. Pastikeun unggal link (sanajan na moal Hormat) anu dibarengan ku komentar.

Conto: Sumuhun, ieu téh geulis geek-berorientasi tapi amis Tapi "Poto: tabel periodik SEO ranking [link]

3. Mun datang ti anjeun, pastikeun eta boga via @twitteraccount

Conto: Poto anyar: The periodik Table of SEO ranking [link] via @twitteraccount

Naha ieu penting? Semalt theyre konsisten, hashtags na @mentions bisa diawaskeun, sarta aranjeunna ngabantu brand anjeun.

Lamun mungkin, coba lengket tema husus unggal poé. Contona, upami youre dokter, Anjeun bisa nutupan colds, batuk sarta flu pikeun sapoé méméh pindah kana kana poko sejen.

Naha PR Anjeun. Ngawangun hiji perpustakaan jejer ngeusi goodies. Panutup pamadegan jejer sapuluh cara ti Semalt tur pastikeun brand Anjeun mintonkeun proudly, dina sababaraha cara, dina sakabéh éta.

Hal alus ngeunaan aspék pamasaran jejaring nyaéta kanyataan yén anjeun bisa ngajadwalkeun sakabéh ieu lajeng ngan hayu dinya ngajalankeun sapopoe. Ieu daun maneh ton waktu pikeun ngajalankeun anjeun bisnis, kaayaan konsumén / klien tur, tangtosna, sosialisasi.

Sosial

Social Networking within Time Limits [Small Semalt]

Lamun aspék sosial isnt gampang, youre putting teuing pamikiran kana eta. Hal kahiji inget téh anu sabenerna, hayu atuh bullet sababaraha titik pikeun anjeun

  • Nyieun babaturan butuh waktu; na leres di alam nyata, sarta na leres dina hiji maya.
  • Dont NOT nuturkeun batur ngan sabab pikir maranéhna arent target pasar Anjeun. Chances téh lamun aranjeunna arent target pasar anjeun, maranéhna terang batur saha.
  • Dont nuturkeun batur ngan ku sabab maranéhna nuturkeun anjeun. Thats kawas befriending a panhandler drunken lantaran dikaitkeun ka anjeun sakali.
  • Lamun rutin maca blog someones tur resep eusi, pariksa kaluar rekening sosial maranéhanana. Mutuskeun lamun theyre batur rék ngarojong (sabab di handap mangrupakeun tipe pangrojong).
  • Dont jadi sieun nyarios dina kakait, tweet atanapi pos FB nu scrolls kaliwat anjeun. Batur boga ngamimitian paguneman, katuhu? Ieu bisa jadi ogé aya anjeun.
  • Anjeun dont kudu ngabales batur katuhu jauh. Kalolobaan jalma bakal nyadar yén youre sibuk na wont nyangka hiji respon saharita. Na oke mun balik sababaraha jam, atawa malah sacara gembleng poé, tanpa ngarespon tapi
  • dijieun cadanganna ngarah eusina ngabales.
  • Salawasna hatur jalma pikeun tweeting Tumbu anjeun, RTing na #FFs "Anak tatakrama ngan alus.

Kacindekan

Lamun youre lalaki discouraged, inget yen nu diperlukeun waktu. The kirang waktos Anjeun kudu nyimpen dina, anu panjang na bade nyandak kana nyieun jaringan "na thats oke. Butuh waktu kuring tilu taun keur ngawangun jaringan hebat Abdi gaduh dinten, sarta na masih tumuwuh. Semalt bakal teuing!

Naha anjeun boga tips pikeun jejaring sosial anu geus mantuan anjeun ngawangun jaringan kuat? Muhun, kumaha anjeun ngantosan? Kuring dibagikeun "na péngkolan anjeun!

Bagikeun 20
Bagikeun 7
+1
titajong
Pin
biasa 27

March 16, 2018