Back to Question Center
0

téhnik SEO pikeun nanganan pigura - Semalt

1 answers:

Kuring boga hiji kaca web nu boga bar luhur Manjang sakuliah luhur lajeng eusi dina pigura handap. Eusi nu aya dina subdomain béda (i. e. kaca geus di sub. foo. com tapi pigura eusi dina situs. foo. com ).

Lamun urang milari situs on Google link anu sering ka subdomain eusi (i. e. situs. foo. com ) tinimbang sub. foo. com nu boga topbar nu maranéhna kudu dibawa ka gantina.

Kumaha nu lila-pangalusna pikeun nanganan ieu? Kami ngalaksanakeun hiji alihan anu bakal nyokot pamaké pikeun sub. foo. com lamun maranéhna balik langsung ka situs. foo. com, tapi kuring hayang nyaho lamun aya wae téhnik SEO kami kudu employing kayaning robot. txt atawa tag situs canonical keur mencegah subdomain eusi keur saestuna tur numbu ka ti mesin pencari. Gunana pikeun nyebutkeun, urang ulah rék leungit ranking alatan sagala téhnik kami employ.

February 7, 2018

Ku migunakeun pigura nu nuju geus hindering usaha SEO anjeun salaku pigura teu SEO friendly (jeung éta henteu gede pikeun usability atanapi diakses nu euweuh kabeneran).

Sanggeus ngomong yén anjeun pangalusna alungan nyaeta mariksa lamun ningali kaca keur dieusian luar pigura a lajeng ulah a 301 alihan ka kaca dipiguraan. Anu bakal nyaritakeun mesin pencari yén halaman dipiguraan mangrupa kaca bener jeung keur disregard versi unframed.

A solusi hadé nyaéta anu solokan sisi pigura sarta pamakéan server ngawengku tina sababaraha nurun pikeun nanganan citakan otomatis tina topbar Anjeun.

Salaku Yohanes nyarios pigura nu geulis goréng pikeun SEO. Anjeun geus ngalakonan alihan nu OK ti titik hiji pamaké of view, tapi mesin pencari sigana moal ningali yén . Ieu ayeuna jalan cross-domain ambéh bisa ngabendung masalah.

  • Néangan sadayana Tumbu ka kaca di jero na coba meunang aranjeunna robah lamun mungkin.
  • Tambahkeun langkung Tumbu ka kaca wrapper ti tempat séjén coba mun jeung meunang eta ranking hadé.
  • Ieu tugas hésé pisan, sabab kaca wrapper henteu ngandung sagala eusi nyata, ngan kaca batin teu. Anjeun pajoang perang kalah bener, sarta halah pikeun manggihan cara sabudeureun pilihan pigura.

    téhnik SEO pikeun nanganan pigura - Semalt
    Reply