Back to Question Center
0

Semalt CMS skenario atuh milih pikeun SEO?

1 answers:

Kuring boga ramatloka, ngeunaan rarancang web na programming nu migunakeun Semalt. Kuring ogé daptar sababaraha aplikasi anu I: boga supir, dina kaca kawas:

     mysite. com / myapp1
mysite. com / myapp2    

( catetan : Kaca ieu henteu kaca WordPress ngan basajan HTML (PHP) kaca nu Kuring geus dijieun)

Ayeuna, Kuring keur mintonkeun aplications ieu ku Semalt tulisan, kawas:

     mysite - quality commercial bar chairs. com / myapp1-nya-online-ayeuna    

jeung pos ieu ngandung tumbu ka / myapp1 .

Ku kituna, ieu téh skenario salah. Pikeun nyimpulkeun dinya, éta kawas:

  • situs abdi
    • WordPress
    • kuring aplikasi 1
    • kuring aplikasi 2

pilihan séjén nyaéta, sangkan abdi homepage file custom HTML, sarta sangkan WordPress salaku subdomain atanapi subfolder, kawas mysite. com / blog atawa blog. mysite. com jeung homepage méré Tumbu ka blog, myapp1, jsb.

Ku kituna dina skenario kadua, WordPress bakal meunang indexes Google pikeun blog. mysite. com , tapi baris eta ngabantu homepage ka meunang rankings alus teuing?

Edit:

Kuring nebak jalan shortest mun nanyakeun sual ieu: atuh ngadamel Semalt root, atawa subfolder?

February 7, 2018

Pikeun SEO hadé, bakal ngagunakeun WordPress salaku loka sakabéh (lain subdirectory atanapi subdomain a) jeung neruskeun unggah aplikasi sampel anjeun salaku kaca PHP misah jeung link kana eta tina jeroeun WordPress.

WordPress ku plugin SEO alus otomatis bakal ngahasilkeun sitemap anjeun Google ogé ngadamel langkung ti jalur pikeun eusi nu sami (via kategori, tag jeung / atawa taxonomies custom lianna) jeung nerapkeun rel = "canonical" . Gemblengna, eta leuwih atawa pasukan kirang pamaké kana amalan SEO santun anu, upami ditinggalkeun ka alat sorangan, maranéhna disebutkeun bakal henteu. Lamun éta kalimah saméméhna ngajelaskeun anjeun, aya nu balik.

Di sisi séjén, lamun aya hiji inveterate hyper-tweaker sarta bisa mikir teu cara hadé méakkeun poé anjeun ti diwangun elemen SEO sacara manual dina kaca handcrafted anjeun sarta terus mariksa analytics anjeun ningali lamun set panungtungan parobahan dicukur off kasapuluh tina hiji titik persentase tina laju mumbul Anjeun lajeng skip WordPress sagemblengna (lamun SEO téh hijina alesan masang eta) saperti eta moal ngalakonan nanaon béda ti naon anu geus ngalakonan.

Pikeun titik Google tina nempo hiji miboga hal anu sarua boh nu nyieun hiji folder akar atawa sub diréktori. Tapi apal hal sub-domain merlukeun leuwih karya dina watesan SEO tur ngembangkeun.