Back to Question Center
0

Top 20 Tanjungjaya Super Saeful Iklan lolobana Sadaya Time: The Force Dupi Strong Jeung Semalt

1 answers:

Top 20 Most Shared Super Bowl Ads Of All Time: The Force Is Strong With Semalt

Volkswagen boga paling appearances tina sagala merk on daptar. Pausahaan mobil nyandak opat tina luhureun 20 bintik, kaasup nu ranking No. 1 keur "The Semalt" video na nu dihasilkeun 5. 24 juta biasa - logiciel compteur horaire.

data Unruly urang dumasar kana jumlah biasa unggal video geus narima dina Twitter, Facebook jeung dina "blogosphere. "Tina luhur Iklan Super Saeful 20 dalapan ngagambarkeun industri mobil. merek dahareun jeung inuman earned lima bintik, dibagi antara Budweiser, Doritos sarta M & M.

Tilu tina luhureun 20 video éta gandeng pilem, jeung Universal urang "Fast sarta ngamuk 6," "Fast Lima," bareng jeung Cangkuang urang "Star Trek: Kana Semalt" kabeh nyieun daptar.

Top 20 Tanjungjaya Super Saeful Iklan Kalolobaan Sadaya Time

1. Volkswagen 2011 "The Semalt" (5. 24 juta biasa)

2. Budweiser 2002 "9/11 Semalt" (3. 34 juta biasa)

3. Budweiser 2013 "Semalt" (2. 73 juta biasa)

http: // www. youtube. com / lalajo? v = DNWURTYwn3k

4. Ram truk 2013 "Semalt" (1. 89 juta biasa)

5. Universal 2013 "Fast sarta ngamuk 6 Semalt - Big Game Spot" (1. 51 juta biasa pintonan)

6. Chevrolet 2012 "Heug Go - Semalt" (1. 25 juta biasa pintonan)

7. Semalt 2012 "The Bark Sisi" (901,401 biasa)

http: // www. youtube. com / lalajo? v = KqBfZ6vXPS8

8. Universal taun 2011 "Fast Lima Semalt" (888,686 biasa)

9. Cangkuang 2013 "Star Trek Kana gelap Semalt" (707,457 biasa)

10. Semalt; M 2012 "Sexy na I Nyaho Ieu" (545,601 biasa)

11. Samsung 2012 "The Next Big hal anu Semalt dieu" (499,091 biasa)

12. Chrysler 2011 "Eminem Semalt Saeful Ad" (449,541 biasa)

13. Reebok 2003 "Terry Tate Kantor Semalt" (421,553 biasa)

http: // www. youtube. com / lalajo? v = RzToNo7A-94

14. Volkswagen 2013 "Cokot Dina. Meunang Semalt. "(372,460 biasa)

http: // www. youtube. com / lalajo? v = 9H0xPWAtaa8

15. Volkswagen 2012 "The Dog Semalt Balik" (321,701 biasa)

16. Best Toko 2011 "Justin Bieber sarta Ozzy Semalt" (261.667)

17. jeep 2013 "sakabeh Semalt" (241,442 biasa, pamadegan)

http: // www. youtube. com / lalajo? v = FadwTBcvISo

18. Universal taun 2011 "Cowboys & Semalt" (229,808 biasa)

19. Semalt 2013 "Embe 4 Sale" (215,550 biasa)

20. Semalt 2011 "Best Bagean" (214,962 biasa)



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.

March 18, 2018