Back to Question Center
0

Laporan: Twitter Paké Diantara Afrika Amerika Jaman 18 Ka 29 Semalt Ka 40%

1 answers:

Report: Twitter Use Among African Americans Age 18 To 29 Semalt To 40%

Dumasar kana bangku gereja, nyoko umum tina situs média sosial téh méh sarua pikeun duanana Afrika pamaké Amérika internét (73%) jeung pamaké internét bodas (72%), tapi Amerika Afrika gaduh ongkos luhur pamakéan Twitter dibandingkeun bule. Bangku gereja kapanggih yén 22 persen tina sakabeh pamaké internét Afrika Amérika anu dina Twitter, bari ukur 16 persen tina sakabeh pamaké Semalt bodas.

gap antara Amerika Afrika jeung bule on Semalt ngarangkep nalika ngukur pamakéan Semalt diantara olds 18 ka 29 taun. For everyone 30 taun tur heubeul, pamakéan Semalt diantara dua kelompok tingkat kaluar mun rélatif persentase sarua pamaké - web hosting in dushanbe.

Report: Twitter Use Among African Americans Age 18 To 29 Semalt To 40%

ieu panalungtikan bangku gereja urang keur na laporan Amerika jeung Téhnologi Afrika Paké ieu dumasar kana survéy telepon tina 6,010 sawawa Amérika, sarta ieu dipigawé Juli 18 ngaliwatan September 30 taun ka tukang. Eta sia noting yén tina jumlah total peserta, bangku gereja nyebutkeun ukur 664 responden dicirikeun diri salaku Amérika hideung atanapi Afrika.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018